Kaj če ni fizične privlačnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Logitech napisal/-a:Pravim, da ta način pri meni ne pride v poštev, saj nimam niti ene prijateljice. Zakaj pa misliš, da sem se poslužil oglasa?Peterca18 napisal/-a:Sedanjega fanta sem spoznala, ker je bil sošolec od moje prijateljice, prejšnjega sem spoznala na študentskem poker večeru, še prejšnjega preko neke druge prijateljice, ker smo se znašli na istem rojstnem dnevu. Pa nikamor ne hodim z namenom spoznavat fante, na poker sem pač šla ker rada igram poker.
Sej ni bil poudarek na prijateljici , ampak na tem, da je preko njih naključno spoznala koga, ko niti ni pričakovala, ne pa da bi načrtno iskala partnerja... dost logično, da je bilo to pri njej preko prijateljice, ker je tud ona punca in ima verjetno več prijateljic kot moških prijateljev - zase pa lahko to poskušaš obrnit in interpretirat, kot da bi sam lahko preko kakšnega prijatelja spoznal kakšno primerno dekle (npr. njegovo sošolko, sestro ipd., če potegnemo vzporednice s Petričinim postom).
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Dot, tudi prijateljev nimam, le kolege na faksu. Z njimi smo si pa bolj tako v stikih, niso neka prijateljstva, pač pa tisto "Kaj je potrebno narediti pri vajah do naslednjega tedna?" in tukaj se konča. Je tudi veliko rivalstva v razredu, zato se niso spletli tesnejši stiki.
- dot
- Cosmofrik
A na faksu mate razrede Hmm, ja ne vem, potem je pa mogoče čas, da nekaj od tega, kar ti je bilo svetovano, pa si vse zavrnil oz. repliciral s tem, da tega pač ne počneš, spremeniš Ker očitno tako, kot delaš do zdaj, ne deluje.. lahko pa se tudi za nekaj časa nehaš obremenjevat in razmišljat o tem, pa boš mogoče s sproščenostjo in s pogledom z razdalje lažje prišel stvari do dna.. itak si verjetno še precej mlad, tako da imaš še čas vadit
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
samo od sebe ne bo nič prišlo (sploh če do zdaj ni). treba se je socializirat. it ven, med ljudi. se kdaj pa kdaj prislinit v kako družbo, itak te potem posvojijo, če si ok. če si smotan, ti pa neznam pomagat. samo po mojih izkušnjah je problem večine ljudi, da kar čakajo, da jih nekdo kam pokliče, povabi; sami pa ne dajo nobene pobude. drugače pa, ugotovi pri čem šepaš, popravi pa gremo dalje.
Vsak raj ima svojo kačo.
- dot
- Cosmofrik
s0nckic4 napisal/-a:samo od sebe ne bo nič prišlo (sploh če do zdaj ni). treba se je socializirat. it ven, med ljudi. se kdaj pa kdaj prislinit v kako družbo, itak te potem posvojijo, če si ok.
Jp, to sem tudi jaz mislila... vadit druženje oz. se poskusit sprostit v družbi na splošno (kot so mu že svetovali), ko bo to izboljšano, bo pa tudi problem z dekleti verjetno lažje rešljiv.. ni si pa treba ravno na silo oz. načrtno iskat partnerke in se obremenjevt ves čas s tem; bolje najprej pošlihtat osnove in bo nato tudi lažje komunicirat s potencialnimi puncami
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Hodim ven, pa kljub temu vedno ostane le pri pogovarjanju.s0nckic4 napisal/-a:samo od sebe ne bo nič prišlo (sploh če do zdaj ni). treba se je socializirat. it ven, med ljudi. se kdaj pa kdaj prislinit v kako družbo, itak te potem posvojijo, če si ok. če si smotan, ti pa neznam pomagat. samo po mojih izkušnjah je problem večine ljudi, da kar čakajo, da jih nekdo kam pokliče, povabi; sami pa ne dajo nobene pobude. drugače pa, ugotovi pri čem šepaš, popravi pa gremo dalje.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Najboljši nasvet, ki ga lahko dam je, da si najdeš kakšnega prijatelja, ki zna z ženskami. Prištuli se mu v družbo, sprejmi ga kot "učitelja" in se uči od njega. Ubil boš dve muhi na en mah: naučil se boš komunikacije z ženskami, pa še vedno bo dovolj žensk okoli tebe.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Džeki napisal/-a: kakšnega prijatelja, ki zna z ženskami.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]