Kaj če ni fizične privlačnosti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 05. Jan. 2012 11:58

keepsake napisal/-a:Sej je isto, kot si zadevo zastavil preko neta, vprašaš če bi šla pojutrišnem na eno šetnjo/karkoli.

Glej, sem že kakšno povabil na sprehod ali kaj drugega, vendar je pri tem tudi ostalo.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 05. Jan. 2012 12:06

Pri povabilu ali pri sprehodu?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 05. Jan. 2012 12:09

Po sprehodu.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Jan. 2012 12:23

Logitech napisal/-a:Da bi se pa udeležil nečesa zgolj zato, da bi tam spoznaval punce, se mi zdi totalno mimo.
Zakaj? A ni škoda kar zavrečt take možnosti; če ne drugega, bi že takoj v štartu imel nekaj skupnega z osebo in bi blo dost lažje načet (in nadaljevat) pogovor.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Jan. 2012 12:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 06. Jan. 2012 11:21

purple_rain napisal/-a:
Logitech napisal/-a:Da bi se pa udeležil nečesa zgolj zato, da bi tam spoznaval punce, se mi zdi totalno mimo.
Zakaj? A ni škoda kar zavrečt take možnosti; če ne drugega, bi že takoj v štartu imel nekaj skupnega z osebo in bi blo dost lažje načet (in nadaljevat) pogovor.
Been there - done that. Sem se pred enim letom udeležil plesnega tečaja zgolj zato, da bi tam spoznaval punce. Bila je polomija (ker sem se v aktivnost prisilil, namesto da bi v njej iskreno užival, da se razumemo).

sirova štručka napisal/-a:Se pravi, da videz ni problem, če je šla na sprehod s teboj, ampak si potem tam zafrknil.
Sicer je pa tako, bolj kot si v družbi, bolj se boš znal v družbi obnašat, bolj kot se boš pogovarjal s puncami, lažje ti bo vsakič šlo.
Mogoče si čudaški, mogoče preveč sprašuješ, mogoče ne znaš razvijat pogovora, mogoče nimaš česa o sebi povedat, verjetno si živčen in potem še bolj čuden in najbrž ne znaš nič posebnega oddajati...
Ravno za to gre, potem naprej ne znam izpeljati. Ponavadi čisto zablokiram.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 06. Jan. 2012 15:23

6 strani zarad tipa ki ne bi rad imel veze/zmenka/sexa z žensko ki ga ne privlači. :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jan. 2012 15:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 07. Jan. 2012 13:52

sirova štručka napisal/-a:
Logitech napisal/-a:Sem se pred enim letom udeležil plesnega tečaja zgolj zato, da bi tam spoznaval punce. Bila je polomija (ker sem se v aktivnost prisilil, namesto da bi v njej iskreno užival, da se razumemo).

pa punco si spoznal kakšno?
Tam so bile 3 punce, vendar se niso spletla prijateljstva, niti na FB me niso sprejele. Postali smo zgolj znanci, pa še to nimamo nobenih stikov. Odkar sem prenehal obiskovati tečaj, jih nisem niti 1x srečal.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 07. Jan. 2012 15:19

^^ ni mimo, da se udeležiš neke aktivnosti, da spoznaš nove ljudi ampak vseeno more bit to nekaj kar ti saj malenkost gre oziroma veseli. Mislim ne boš šel trenirat plezanja, če te je strah višine npr. Verjetno maš neke hobije, zanimanja, ki bi jih rad še izpopolnil.. pa se usmeri v to.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 07. Jan. 2012 15:38

Ma zdaj razmišljam, kaj bi ti rekla, kje bi lahko na primeren način spoznaval punce (tale plesni tečaj se meni tudi zdi rahlo mimo, če greš tja z namenom spoznavat punce in ne z namenom da se naučiš plesat). Jaz sem večino fantov, ki jih poznam (tu zdaj štejem tiste, ki so mi všeč, tiste ki mi niso, tiste s katerimi sem se pol začela družit, tiste s katerimi se samo poznam, vse) spoznala na kakšnih študentskih druženjih, preko prijateljic, na delovnem mestu, na faksu. Sedanjega fanta sem spoznala, ker je bil sošolec od moje prijateljice, prejšnjega sem spoznala na študentskem poker večeru, še prejšnjega preko neke druge prijateljice, ker smo se znašli na istem rojstnem dnevu. Pa nikamor ne hodim z namenom spoznavat fante, na poker sem pač šla ker rada igram poker.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Jan. 2012 16:51

Jaz pa zdaj razmišljam, da bi se tale tema morala (pre)imenovati v "Kako premagati sramežljivost"(ki jo že imamo nekje, ker me zadnjih nekaj strani spominjaš na avtorja tiste teme), ker ni problem v tej punci, ki te itak ne privlači (kaj še tu sploh razmišljaš??). :D

Peterca18, saj mu niti ne moremo pomagati, ko pa ne vemo, kaj ga zanima. To mora on sam pri sebi vedeti in to potem tudi realizirati. Logitech, če imaš take strašne probleme pri navezovanju stikov, pa se za začetek odpravi nekam med punce s kakšnim kolegom, pa ti bo lažje odpret usta.

Če ne, pa si poglej film Crazy, Stupid, Love. in nehaj komplicirati, ker je to rezervirano samo za ženske (vsaj večino). Moški ste ponavadi tisti, ki ste flegme in, četudi ženska ne zagrabi, te to ne sme potreti.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Jan. 2012 16:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 07. Jan. 2012 17:12

she-devil napisal/-a:Verjetno maš neke hobije, zanimanja, ki bi jih rad še izpopolnil.. pa se usmeri v to.
Sem že omenjal, da imam hobije, ki pa so dokaj individualni in tipični za moške. Seveda se tem hobijem ne nameravam odreči.

Peterca18 napisal/-a:Sedanjega fanta sem spoznala, ker je bil sošolec od moje prijateljice, prejšnjega sem spoznala na študentskem poker večeru, še prejšnjega preko neke druge prijateljice, ker smo se znašli na istem rojstnem dnevu. Pa nikamor ne hodim z namenom spoznavat fante, na poker sem pač šla ker rada igram poker.
Pravim, da ta način pri meni ne pride v poštev, saj nimam niti ene prijateljice. Zakaj pa misliš, da sem se poslužil oglasa?

Tamala_mrha napisal/-a:Logitech, če imaš take strašne probleme pri navezovanju stikov, pa se za začetek odpravi nekam med punce s kakšnim kolegom, pa ti bo lažje odpret usta.
Sem že spoznal kakšno punco preko kolegov, toda dlje kot do pogovarjanja ni prišlo.

sirova štručka napisal/-a:to pa zato, ker se obupance že na daleč voha...
Z njimi nimam stikov, sploh se nikjer ne srečamo, zato me ne gane. Poleg tega sta dve od njih že imeli fanta.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Jan. 2012 17:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov