Kaj če ni fizične privlačnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Lady_Cristina napisal/-a:Meni je že marsikateri moški postal lepši s časom, ampak tak kot sem že prej prebrala - če ti je nekdo res nenormalno grd, potem nima smisla.
To je ženski vidik, jasno je, da se ženske navlečete na karakter moškega, "energijo" ki jo oddaja, način, kako počne stvari, manj na samo vizualno obliko njegovega obraza..
Moški smo drugačni, če nam ženska ni všeč, ko jo prvič vidimo, je verjetnost, da nam bo kasneje, minimalna.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ to je res. džeki dobro napisal..Ženske privlači energija, sexualna privlačnost in osebnost.
Medtem ko moški tekmujemo samo da pokasiramo najlepše dekle.
We might be human, but we are still animals.
Medtem ko moški tekmujemo samo da pokasiramo najlepše dekle.
We might be human, but we are still animals.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Pa izgleda da le obstaja univerzalni odgovor. Torej lahko kar pozabim, da mi bo čez čas postala tudi videzno všeč.Tamala_mrha napisal/-a:Vizualno pa, če ti nekdo ni že na začetku vsaj malo simpatičen, ti ne bo nikoli, pa četudi bo zadnje bitje na zemeljski obli.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Rozcaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
Zdej ne vem. Lahko ti samo priporočam, da se še enkrat dobita (mogoče bo sedaj kaj drugače, glede na to da se 3 mesece nista videla) ali pa enostavno razčistiš z njo in ji poveš, da nič ne bo iz tega. Bolje to, kot pa da punci daješ lažno upanje. Ti ne bi rad videl, da ti ena punca, ki se ji ne bi zdel privlačen oziroma te ne bi videla kot potenicalnega partnerja, to reče?
Čeprav je po moje že kaj pokapirala, glede na to, da se nista že toliko časa videla in da je tudi nikamor ne povabiš.
Moram ti rečt, da te skrbi za brezveze. Komu se pa da ukvarjat s tem, kje si spoznal punco? itak je pa to dandanes normalno, čedalje več ljudi si poslužuje internetnega spoznavanja. Sicer ne vem, kako si jo spoznal, ampak point je v tem, da to nima nobene veze.
V bistvu, komu si pa sploh dolžan razlagat kje si jo spoznal? Ne otežuj si življenja po nepotrebnem.
Čeprav je po moje že kaj pokapirala, glede na to, da se nista že toliko časa videla in da je tudi nikamor ne povabiš.
Moram ti rečt, da te skrbi za brezveze. Komu se pa da ukvarjat s tem, kje si spoznal punco? itak je pa to dandanes normalno, čedalje več ljudi si poslužuje internetnega spoznavanja. Sicer ne vem, kako si jo spoznal, ampak point je v tem, da to nima nobene veze.
V bistvu, komu si pa sploh dolžan razlagat kje si jo spoznal? Ne otežuj si življenja po nepotrebnem.
˝When the last tree is cut, the last river poisoned and the last fish dead, we will discover that we can't eat money. ˝
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz bi ti tudi predlagala, da se še enkrat dobita. Če ti je kot oseba OK, ti kakšna kavica in pogovor z njo ne bo problem (huje je če se dobiš s kakšno lepo tečnobo ). Pa nam lahko potem poročaš, kaj si novega ugotovil o njej. Mogoče pa je v tem času že populila obrvi
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
1. jp, če hočem z nekom bit intimna ali o njem razmišljati kot potencialnem (seksualnem) partnerju mi mora bit privlačen
2. ne govorim o lepoti ampak o tem, da želiš da se te človek dotakne...če se umakneš ko se te recimo dotakne je lahko še tako dober po karakterju ampak ne bo nič iz tega.
3. lahko si govoriš, da je ful fajn da bo super mama in žena, da je čas da se ustališ pa da strast mine. Sem vidla kako so ljudje potem "srečni" v takih vezah, ko se morajo tedensko prepričevat, da so s to osebo ker je super po karakterju in da sex pa telesni stiki pa res niso vse. Ja, sej niso in prej k slej (kot je en napisal pri 70ih) se moraš tudi samo pogovarjat ampak jaz bi težko pršla do tega ne da bi na začetku čutla privlačnost do človeka.
2. ne govorim o lepoti ampak o tem, da želiš da se te človek dotakne...če se umakneš ko se te recimo dotakne je lahko še tako dober po karakterju ampak ne bo nič iz tega.
3. lahko si govoriš, da je ful fajn da bo super mama in žena, da je čas da se ustališ pa da strast mine. Sem vidla kako so ljudje potem "srečni" v takih vezah, ko se morajo tedensko prepričevat, da so s to osebo ker je super po karakterju in da sex pa telesni stiki pa res niso vse. Ja, sej niso in prej k slej (kot je en napisal pri 70ih) se moraš tudi samo pogovarjat ampak jaz bi težko pršla do tega ne da bi na začetku čutla privlačnost do človeka.
- Logitech
- Sramežljivka
Peterca18 napisal/-a:Jaz bi ti tudi predlagala, da se še enkrat dobita. Če ti je kot oseba OK, ti kakšna kavica in pogovor z njo ne bo problem (huje je če se dobiš s kakšno lepo tečnobo ). Pa nam lahko potem poročaš, kaj si novega ugotovil o njej.
Ni tako enostavno, kajti živiva 120 km narazen. Ne rečem, da bi živela v istem kraju ali v krogu 5 km, pa bi ji rekel "A maš 20 minut časa za kavo?" Tako pa mi ni ravno do tega, da bi se na kavo peljal 120 km v eno smer.
- Logitech
- Sramežljivka
Zato je tukaj edini faktor fizična privlačnost, ki pa je v tem primeru ni. Zato bi možnost, da bi mi ona morda postala tudi sčasoma všeč bila možna le v primeru, če bi živela bližje eden drugemu in bi se zato lahko brez problema videvala. Če bi mi ona bila privlačna, bi se pa itak želel dobit z njo.Rollin #3 napisal/-a:ja pol pač ne it
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nekateri me boste totalno popljuvali, ampak vseeno ....... a res ni nobene v redu punce bliže kot 120km??
Razloži ji kako je na stvari, daj ji možnost, da lahko neomejeno prijateljsko čvekata (če želi), punco pa si najdi 1.) bliže in 2.)bolj privlačno.
Razloži ji kako je na stvari, daj ji možnost, da lahko neomejeno prijateljsko čvekata (če želi), punco pa si najdi 1.) bliže in 2.)bolj privlačno.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Moje mnenej je da je še veliko rib v morju. Če ti punca vizuelno ''ne potegne'' mislim, da nima smisla razglabljati, da bi ti bila kdaj ušeč.
Sicer pa kot je bilo pred mano že napisano, najdi si punco v bližini, tako boš imel več časa za kave in ostale stvari
Sicer pa kot je bilo pred mano že napisano, najdi si punco v bližini, tako boš imel več časa za kave in ostale stvari
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov