Kaj če ni fizične privlačnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ZalaZlatolaska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
- Kraj: Ljubljana
Potem je to itak brez veze, ker bo ona nasankala, če si ji ti všeč. Če ti ni všeč in če te ne privlači, to pa njo privlačiš ji prosim naredi uslugo in ji povej, da zaenkrat ne moreta biti niti prijatelja niti kaj več od tega.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sej ni baba, jao. Spet se projecira zenske mehanizme privlacnosti na moske.claire napisal/-a:sicer pa si lahko pustiš še malo fora, seveda te lahko začne privlačiti
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
Jaz pa mislim da ti lahko postane privlačna. Govorim iz lastnih izkušenj, sem imel primer ko mi punca na začetku na videz niti malo ni potegnila, vendar mi je sčasoma postala tudi fizično všeč. Samo 3 mesece je res že nakako dolgo za ta preskok... Vem da ima ena uporabnica tu dober podpis na to temo : Nicht die Schönheit entscheidet wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet wen wir schön finden. (ne odloča lepota koga ljubimo, temveč odloča ljubezen koga vidimo kot lepega)
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Mogoče pa sploh ni grda, ampak pač njemu ni všeč, mogoče bi komu drugemu bila. Hvala bogu imamo ljudje različne okuse
Sodeč po tem kar opisuješ jaz osebno dvomim, da bi se iz tega lahko razvilo kaj dobrega. Ne vem če ti kaj koristi osebna izkušnja, ampak lahko povem, da sem bila v zvezi s tipom, ki je bil karakterno super (razgledan, zgovoren, prijazen, prilagodljiv), ampak po izgledu pa je bil tako tako (ni bil grd, pa tudi vrhunec lepote ni bil, vsaj 10 kil preveč, frizura obupna, obril se je 1x na dva tedna, stil oblačenja izpred 15 let). Ok, na začetku si še zaljubljen in je super ker se tako fajn razumeta, imata iste interese, je prijazen, pozoren ... Potem proti koncu pa mi je že bil prav fuj, kakorkoli se to grozno sliši. Zadnje pol leta meni sploh več ni blo do seksa z njim. Res je, da je nastalo tudi en kup problemov zaradi katerih sva potem šla narazen, ampak če bi se vsi ti problemi čudežno rešili, vseeno ne bi več videla smisla v tej zvezi, ker me nič na njem ni fizično privlačilo, okrog mene pa kup enih simpatičnih tipov. Ne vem no, to ne bi šlo.
Moj zdajšnji partner je karakterno recimo nekaj podobnega kot ta bivši, je pa (za moj okus) ful simpatičen, v redu postava, zna se normalno uredit. To je čisto nekaj drugega, lahko grem z veseljem seksat
Sodeč po tem kar opisuješ jaz osebno dvomim, da bi se iz tega lahko razvilo kaj dobrega. Ne vem če ti kaj koristi osebna izkušnja, ampak lahko povem, da sem bila v zvezi s tipom, ki je bil karakterno super (razgledan, zgovoren, prijazen, prilagodljiv), ampak po izgledu pa je bil tako tako (ni bil grd, pa tudi vrhunec lepote ni bil, vsaj 10 kil preveč, frizura obupna, obril se je 1x na dva tedna, stil oblačenja izpred 15 let). Ok, na začetku si še zaljubljen in je super ker se tako fajn razumeta, imata iste interese, je prijazen, pozoren ... Potem proti koncu pa mi je že bil prav fuj, kakorkoli se to grozno sliši. Zadnje pol leta meni sploh več ni blo do seksa z njim. Res je, da je nastalo tudi en kup problemov zaradi katerih sva potem šla narazen, ampak če bi se vsi ti problemi čudežno rešili, vseeno ne bi več videla smisla v tej zvezi, ker me nič na njem ni fizično privlačilo, okrog mene pa kup enih simpatičnih tipov. Ne vem no, to ne bi šlo.
Moj zdajšnji partner je karakterno recimo nekaj podobnega kot ta bivši, je pa (za moj okus) ful simpatičen, v redu postava, zna se normalno uredit. To je čisto nekaj drugega, lahko grem z veseljem seksat
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- Logitech
- Sramežljivka
Ravno o tem govorim. Če bi mi ona bila tudi videzno všeč, bi že zdavnaj bilo kaj med nama. Tako pa sploh nimam želje da bi se držala za roke, kaj šele kaj več. Pa vidim da se splošno mnenje nagiba v smer, da je fizična privlačnost preprosto potrebna.Peterca18 napisal/-a:Zadnje pol leta meni sploh več ni blo do seksa z njim...
...To je čisto nekaj drugega, lahko grem z veseljem seksat
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Logitech napisal/-a:Ravno o tem govorim. Če bi mi ona bila tudi videzno všeč, bi že zdavnaj bilo kaj med nama. Tako pa sploh nimam želje da bi se držala za roke, kaj šele kaj več. Pa vidim da se splošno mnenje nagiba v smer, da je fizična privlačnost preprosto potrebna.Peterca18 napisal/-a:Zadnje pol leta meni sploh več ni blo do seksa z njim...
...To je čisto nekaj drugega, lahko grem z veseljem seksat
Pa kaj sploh sprašuješ tu za nasvet, ko si si že tu in na strani pred tem sa*m odgovoril.. Zdaj pa mene zanima, zakaj pa ti misliš da bi moral biti z njo?
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Logitech napisal/-a:Je nujno, da začnete z nekom hodit tudi to, da vas telesno oz. fizično privlači?
Da.
-
Rozcaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
Hm. Pa je kej kemije med vama? si vesel, ko veš, da jo boš videl? kakšni občutki te dajejo, ko se srečata? veliko misliš na njo?
Vprašaj se tudi, če bi bil ljubusumen oziroma če bi te motilo, da bi se začela 'dobivati' z drugim moškim.
Ne verjamem pa, da je zelo fizično neprivlačna, ker je vsak človek po svoje lep.
Malo več se družita, spoznavaj jo in s časoma ti bo mogoče postala lepa, fizično privlačna.
Lahko pa tudi poskusiš z intimnostjo (poljubom). Lahko da se zelo dobro poljublja . Mogoče takrat začutiš kaj več.
Lahko vprašam, kaj naj bi bilo tako moteče na njenemu obrazu?
Vprašaj se tudi, če bi bil ljubusumen oziroma če bi te motilo, da bi se začela 'dobivati' z drugim moškim.
Ne verjamem pa, da je zelo fizično neprivlačna, ker je vsak človek po svoje lep.
Malo več se družita, spoznavaj jo in s časoma ti bo mogoče postala lepa, fizično privlačna.
Lahko pa tudi poskusiš z intimnostjo (poljubom). Lahko da se zelo dobro poljublja . Mogoče takrat začutiš kaj več.
Lahko vprašam, kaj naj bi bilo tako moteče na njenemu obrazu?
˝When the last tree is cut, the last river poisoned and the last fish dead, we will discover that we can't eat money. ˝
- Logitech
- Sramežljivka
Rozcaa napisal/-a:Hm. Pa je kej kemije med vama? si vesel, ko veš, da jo boš videl? kakšni občutki te dajejo, ko se srečata?
Se ne videvava. Na vezi sva preko sms sporočil.
Rozcaa napisal/-a:Lahko pa tudi poskusiš z intimnostjo (poljubom). Lahko da se zelo dobro poljublja . Mogoče takrat začutiš kaj več.
Kolikokrat moram še napisat, da mi ravno zaradi tega, ker mi ni fizično privlačna, ni do tega da bi se poljubljala. Prav vidim kako zanič poljubi bi bili z njo.
Rozcaa napisal/-a:Lahko vprašam, kaj naj bi bilo tako moteče na njenemu obrazu?
Goste obrvi, zadebeljena lica... nekak moški "look" ima. Težko opišem z besedami.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Mah tlele so feromoni krivi in nic drugega!
Feromone zaznamo se preden se odlocimo ali je nam oseba fizicno lepa. Lahko je oseba cist fizicno Ok ampak vseeno za nas neprivlacna.
Zmeraj se spomnim na enega tipa, ki sem ga spoznala, sicer fizicno odlicno zgledal, prijatelji so mi pravili da sem nora, ker zavracam takega Apolona, men je on bil tak odbijajoc, ma kaksen Apolon! jaz sem mu iskala povsod napake. Motil me je njegov nos, zobe, smeh...ma prav nisem ga mogla gledat!!
Potem pa sem imela tipa, ki je bil zame najlepsi, moja najboljsa frendica pa mi je pa rekla, da se cudi, kaj sem vidla vanga
Feromone zaznamo se preden se odlocimo ali je nam oseba fizicno lepa. Lahko je oseba cist fizicno Ok ampak vseeno za nas neprivlacna.
Zmeraj se spomnim na enega tipa, ki sem ga spoznala, sicer fizicno odlicno zgledal, prijatelji so mi pravili da sem nora, ker zavracam takega Apolona, men je on bil tak odbijajoc, ma kaksen Apolon! jaz sem mu iskala povsod napake. Motil me je njegov nos, zobe, smeh...ma prav nisem ga mogla gledat!!
Potem pa sem imela tipa, ki je bil zame najlepsi, moja najboljsa frendica pa mi je pa rekla, da se cudi, kaj sem vidla vanga
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov