Kaj bi vse bi spremenile za moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
vedno se skušam prilagoditi situaciji, kaj sem pripravljena pa narediti je pa odvisno od tega kolikor si želim nekaj... 

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Hmmm, nč nism spreminjala. Sm kar sm. Od vedno blondinka
, od vedno bolj ne-športnica, itd. Če ga ne očaram taka kot sm, pol ga tudi z novo frizuro ne bom
.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
klavdy33 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2010
V zvezi rasteš in zoriš, pozitivne spremembe k bi jih tko al tko naredila zase ampak prej ni blo poguma, prave spodbude, in če partner prispeva k temu, to mislm da je super. Drugač se pa strinjam, "the one" te bo mel rado tako kokr si 

We're young, we're fine... let's do some damage!
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Nič!
Lahko se pa prilagodim, vendar to ne pomeni, da se bom nonstop prilagajala in to le jaz njemu. Včasih se moraš ti kakšni zadevi odpovedat, včasih tvoj partner in prilagoditi novim razmeram. Gre za zvezo dveh, se pravi, da se oba veseliva, jokava, smejeva in delava vse v dvoje.
Lahko se pa prilagodim, vendar to ne pomeni, da se bom nonstop prilagajala in to le jaz njemu. Včasih se moraš ti kakšni zadevi odpovedat, včasih tvoj partner in prilagoditi novim razmeram. Gre za zvezo dveh, se pravi, da se oba veseliva, jokava, smejeva in delava vse v dvoje.
"Life's a journey, not a destination."
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz sm začela tečit zaradi tipa. V bistvu je bil športnik in je imel kondicijske in ker je kljub temu, da bi se moral pripravljati, šel z mano na morje, sem potem tekla z njim. Pa se je tek potem obdržal - on pa ne...
Drugače pa se nikoli nisem toliko prilagajala kolikor sem se bolj učila od njih in njihovih hobijev. Sem tako ali tako tip osebe, ki jo vse zanima in mi ni težko poskusiti nekaj novega.

Drugače pa se nikoli nisem toliko prilagajala kolikor sem se bolj učila od njih in njihovih hobijev. Sem tako ali tako tip osebe, ki jo vse zanima in mi ni težko poskusiti nekaj novega.
- Trnovka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
- Kraj: Pod češnjo :)
* Nehala sem kadit, torej je to pozitivna stvar
* Začela sem se bolj ukvarjat s športom, ker je sam športnik
* Bivši pa me je poskušal odtegnit od prijateljev s katerimi smo skupaj že več kot 10 let in sem mu rekla NO GO...je lepo poletel čez prag po hitrem postopku

* Začela sem se bolj ukvarjat s športom, ker je sam športnik
* Bivši pa me je poskušal odtegnit od prijateljev s katerimi smo skupaj že več kot 10 let in sem mu rekla NO GO...je lepo poletel čez prag po hitrem postopku

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Praktično nič se zanj nisem spreminjala. Čeprav bi se morala pri nečemu, ker je bistvenega pomena zame, ne zanj. Ampak pride, ko pride..
Drugače pa se ne bi nikoli odpovedala nobenemu prijatelju, če mu le ni kaj slabega storil..Nobenih takih odločitev, kjer bi jaz trpela, ne bi sprejela zanj, razen, če to pomeni, da on znatno manj trpi (mora bit res kaj hudega). Malenkosti kot so recimo, da bi se postrigla, oblekla kaj (ne pa konstantno), naredila kaj posebnega pa itak da.

Drugače pa se ne bi nikoli odpovedala nobenemu prijatelju, če mu le ni kaj slabega storil..Nobenih takih odločitev, kjer bi jaz trpela, ne bi sprejela zanj, razen, če to pomeni, da on znatno manj trpi (mora bit res kaj hudega). Malenkosti kot so recimo, da bi se postrigla, oblekla kaj (ne pa konstantno), naredila kaj posebnega pa itak da.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]