Kaj bi vse bi spremenile za moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
pobarvala se na blond, ker je padal na blondinke
no posledično sm ugotovila, da mi blond ful paše.. pomagal je pa na žalost samo za eno noč, zdej smo pa kolegi, pa ma punco črnolasko..
za drugega, sm visela skoraj 24 ur na dan v enem lokalčku, kamor sm vedla da prihaja.. (namest da bi ga poklicala in povabila na pijačo, ker sm številko itak imela
)
drugač pa, ko sem se na kolpi v enga kolega zaljubila, sm skakala okol njega, ko 7letnica okrog sladkarij, dobesedno sm se slinla okrog njega.. pa mu še ni blo jasno, kaj js hočem od njega
no pa sem ga ujela potem 8 mesecev kasneje in je še zdaj moj 

za drugega, sm visela skoraj 24 ur na dan v enem lokalčku, kamor sm vedla da prihaja.. (namest da bi ga poklicala in povabila na pijačo, ker sm številko itak imela

drugač pa, ko sem se na kolpi v enga kolega zaljubila, sm skakala okol njega, ko 7letnica okrog sladkarij, dobesedno sm se slinla okrog njega.. pa mu še ni blo jasno, kaj js hočem od njega

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nič ful takega nisem naredila...mogoče edino to, da sem v srednji šoli domov klicala fanta, ki mi je bil ful všeč in se mu predstavila z imenom in priimkom...in se potem čudila, kako ve, kdo sem.
Drugače pa še danes ne dojamem preveč hitro, če tipu nisem kaj pretirano všeč, priznam
Groza. Čisto preveč pogumna sem glede klicanja in drugega kontaktiranja
Pa se sploh ne morem odvaditi...aja pa zadnje par mesecev skoz težim prijateljicam, da gremo nekam, k je tam skoz en, k sva bila parkrat skupi, zdej me pa totalno ne jeb* 5%. Mislim sej zgleda čist vesel k me vid, glih včeraj mi je dal lupčka na lička, sam jaz hočem VEČ
Ampak vem, da bom še skoz tja rinila... oh ja.
O bad, par tednov nazaj, sem zgoraj omenjenega tipa v ibr udarila po riti, ko sem šla mimo njega, k mi je šlo na kura*, da se pogovarja z eno drugo bejbo, namesto z mano. O bad o bad o bad.
Sej je pol prilaufu za mano, pa neki pojasnjeval, sam ojej no. A sem mogla narest nekaj tako trapastega
Kaj je najbolj prfu*nena stvar, k sem jo naredila v zadnjem času...par dni nazaj sem mladiču poslala sms, naj si zaželi en komad, pa če mi bo kul, mogoče dobi video, kako plešem (oblečena) na mail... a sem to naredila?? JA!
Mislim, sej je ok, luškan video, sam pismo ej....ma tut če ne bi delala takih bedarij, k ne morem spat ob 1h zjutraj. Lol.
O bad, pa lansko leto sem se non stop tihotapila sred noči na msn, da me niso starši videli, če bo on SLUČAJNO gor.
Mah, če mi je en všeč, ratam malo obsedena. Kar je čisto kul, če je moj fant, če pa ni pa joooooooooooj, pa sploh ne morem nehat bit obsedena.
Uuuuu sem se še nekaj spomnila. K sem prvič videla mladiča zunaj, mi je bil totalno hud, pa k so šle prijateljice dam, sem rekla, da bom sama ostala (nobenga nisem poznala tist večer zuni, kera obsedenka), k bi ga rada spoznala. No pa sej je ratal
(aja pa niti pijana nisem bila lol)
Drugače pa še danes ne dojamem preveč hitro, če tipu nisem kaj pretirano všeč, priznam

Pa se sploh ne morem odvaditi...aja pa zadnje par mesecev skoz težim prijateljicam, da gremo nekam, k je tam skoz en, k sva bila parkrat skupi, zdej me pa totalno ne jeb* 5%. Mislim sej zgleda čist vesel k me vid, glih včeraj mi je dal lupčka na lička, sam jaz hočem VEČ

Ampak vem, da bom še skoz tja rinila... oh ja.
O bad, par tednov nazaj, sem zgoraj omenjenega tipa v ibr udarila po riti, ko sem šla mimo njega, k mi je šlo na kura*, da se pogovarja z eno drugo bejbo, namesto z mano. O bad o bad o bad.

Kaj je najbolj prfu*nena stvar, k sem jo naredila v zadnjem času...par dni nazaj sem mladiču poslala sms, naj si zaželi en komad, pa če mi bo kul, mogoče dobi video, kako plešem (oblečena) na mail... a sem to naredila?? JA!

O bad, pa lansko leto sem se non stop tihotapila sred noči na msn, da me niso starši videli, če bo on SLUČAJNO gor.
Mah, če mi je en všeč, ratam malo obsedena. Kar je čisto kul, če je moj fant, če pa ni pa joooooooooooj, pa sploh ne morem nehat bit obsedena.
Uuuuu sem se še nekaj spomnila. K sem prvič videla mladiča zunaj, mi je bil totalno hud, pa k so šle prijateljice dam, sem rekla, da bom sama ostala (nobenga nisem poznala tist večer zuni, kera obsedenka), k bi ga rada spoznala. No pa sej je ratal

-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hvala, tut njemu se je zdel ful luškano in ohinsploh hudo
V bistvu je hotel še enega, v pižamici, k so mu pižamice ful luškane
(sam sem rekla, da ne hihi, more kej ostat za naslednja pogajanja)
Aja prijateljicam si pa sploh ne upam povedat, k me bojo nadrle, kaj men ni jasn
hehe

V bistvu je hotel še enega, v pižamici, k so mu pižamice ful luškane

(sam sem rekla, da ne hihi, more kej ostat za naslednja pogajanja)
Aja prijateljicam si pa sploh ne upam povedat, k me bojo nadrle, kaj men ni jasn

-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Maudisa napisal/-a:Noben tip na svetu se mi ne zdi vreden,da bi se zarad njega spreminjala in delala neke scene..
tocno tko. Je pa en probau kako stvar spremenit pri meni pa je vidu da mu nebo ratalo

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Iz unga posta od Zvoncice bi rekel da prej (hudo) potrebne kot obsedene...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
hehe,ko je meni bivsi reku,da so mu vsec temnolaske sm se zanalasc pobarvala na blond
delam zmer vse kontra od tega,kar bi ta oseba rad,da naredim. pa do zdaj je kr palilo,no
drgac pa je moj odgovor ne,nikol nism nrdila nc nenavadnega,da bi koga osvojila..sm bolj simpl varjanta punce-ce mi je kdo vsec mu pac dam vedet,ga povabim na pijaco ipd.,se pac potrudim,da ce ne druzga zve,da mi je vsec..sam nism nikol naredila karkol izven meja dostojnega obnasanja,hihi-mamma mia,ku sm dolgocasna..
neumnosti delam pol,ko je ze moj
da mu pokazem kolk ga mam rada.

drgac pa je moj odgovor ne,nikol nism nrdila nc nenavadnega,da bi koga osvojila..sm bolj simpl varjanta punce-ce mi je kdo vsec mu pac dam vedet,ga povabim na pijaco ipd.,se pac potrudim,da ce ne druzga zve,da mi je vsec..sam nism nikol naredila karkol izven meja dostojnega obnasanja,hihi-mamma mia,ku sm dolgocasna..

neumnosti delam pol,ko je ze moj

-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- oprostila sm mu stvari, ki jih nobenemu drugemu nebi in bi vsaki frendici svetovala naj ga pusti
- zamudila velik stvari v teh 3 letih da bi bla saj urco več z nemu
- posledično zgubila vse prijateljice zarad zgoraj omenjenega
- ob 3 ponoč ustala iz tople postle, ker me je on pa frendi, k so ga zun žural, poklical, da nej pridem tja
- včer sm se odpovedala praznovanju obletnice (3 leta), ker je ful hotu na tekmo in sva zato praznovala v pondelk
.....
- ob 3 ponoč ustala iz tople postle, ker me je on pa frendi, k so ga zun žural, poklical, da nej pridem tja
- včer sm se odpovedala praznovanju obletnice (3 leta), ker je ful hotu na tekmo in sva zato praznovala v pondelk
.....
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
tanika* napisal/-a:- oprostila sm mu stvari, ki jih nobenemu drugemu nebi in bi vsaki frendici svetovala naj ga pusti
.....
Upam da ne boš kdaj krivila njega zaradi tega...ker si za svoja dejanja kriva izključno ti in samo ti!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ko sm se zatrapala v svojega sedanjega fanta,sem lazila po vseh mogočih žurkah in piknikih za katere se mi je zdelo,da ga bom mogoče srečala.na večino teh zadev drugače sploh ne bi šla,na eno žurko sploh nisem bla povabljena (roj.dan od njegovega frenda,ki ga jaz le bežno poznam),ampak se je splačalo 

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
mala zvezdica napisal/-a:Evo ena nova tema, upam da še ne obstaja (če ja, se opravičujem)....no, zanima me kako daleč ste šle, kaj vse ste bile pripravljene storiti, da bi ga (ste ga) dobile? Ste spremenile videz, službo, kaj drugega?
Za mojo lubico vem, da je šla včasih samo par metrov, včasih pa mal več metrov...kdaj pa tut nekaj kilometrov daleč...da je bila z mano.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov