Kaj bi vse bi spremenile za moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Jaz sem (poudarjam NEKOC!) naletela na bivsega na eni zabavi z drugo - midva vec nisva bila skupaj, ampak mene zaljubljenost se ni spustila, z zensko, za katero mi je nonstop govoril, da je glupa in, da nimata nic (iz tega sem jaz izvlekla tudi to, da je potem ziher se vedno malo 'moj'
), no, tam sem stala za njima, se vsiljevala v njun pogovor, on se je vztrajno obracal stran, jaz pa sem silila in na koncu izsilila, da gre na stran z menoj, da se pogovoriva. In sva sla in tam sem mu bluzila v stilu, da tega ne sme delati, da kaj se laze, v glavnem izpad tak, da me je se danes sram, ko pomislim pa se trezna sem bila
No, njemu ni bilo nic jasno, meni pa je se danes grozno, ker nisem nek psiho tip cloveka, tudi tezko sestopim s svoje stopnicke, ampak za tem tipom sem lezla par let brez vsakega ponosa in samospostovanja in tega me je res sram, ceprav vem, da je krivo tudi to, da je bil on velik kreten, jaz pa malo otrocje naivno bitje. Grrr!
No, danes tega ne bi pocela ... Bila bi pripravljena spremeniti dolocene navade, ki bi mojega fanta motile in ne bi usodno vplivale na kvaliteto mojega vsakdana, za nikomer vec pa se ne vrzem po kolenih, ker to je res bolno in neprimerno

No, danes tega ne bi pocela ... Bila bi pripravljena spremeniti dolocene navade, ki bi mojega fanta motile in ne bi usodno vplivale na kvaliteto mojega vsakdana, za nikomer vec pa se ne vrzem po kolenih, ker to je res bolno in neprimerno

-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
To kar je naredila Aloha je čisto normalno in nič takega? Ne vem kje ve vidite kakšne psiho scene?
Sploh pa verjamem da je vsak ki je imel osebo rad kdaj naredil kaj takega za kar bi nekdo, ki ni noro zaljubljen rekel, da je prtegnjen
Neki modrec je rekel:
Ljubezen, ljubezen, kadar nas imaš v oblasti, lahko z zagotovostjo rečemo:
Zbogom razsodnost. La FONTAINE
In vsak ki je kdaj ljubil s srcem ve da te besede držijo...jaz stojim za njimi!
Sploh pa verjamem da je vsak ki je imel osebo rad kdaj naredil kaj takega za kar bi nekdo, ki ni noro zaljubljen rekel, da je prtegnjen

Neki modrec je rekel:
Ljubezen, ljubezen, kadar nas imaš v oblasti, lahko z zagotovostjo rečemo:
Zbogom razsodnost. La FONTAINE
In vsak ki je kdaj ljubil s srcem ve da te besede držijo...jaz stojim za njimi!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Buubbika & Ryu10kyu, hvala.
Veronika_, sm kje napisala, da sm se izdajala za nekoga drucga, boh ne dej lagala!? Nism.
Zgolj nism povedala svojga imena (tko kt ga na netu nikol ne in kt mi ga ni povedu on) in pa zadržala zase kšno samo zame značilno stvar (po keri me ni nikol uprašu), to je pa tut use. Kr lih u tem je bla poanta, da sm se "predstaula" točn tko, kt bi se mu prvič in da je on padu name točn tko, kt je prvič. Če je meu on punco, pa me je usen kliknu in želeu spoznat, nism js čist nč žleht (isto bi lahko naredu s kerokol drugo bejbo, za njegovo kvazi zvezo bi mel to enake posledice).
Veronika_, sm kje napisala, da sm se izdajala za nekoga drucga, boh ne dej lagala!? Nism.
Zgolj nism povedala svojga imena (tko kt ga na netu nikol ne in kt mi ga ni povedu on) in pa zadržala zase kšno samo zame značilno stvar (po keri me ni nikol uprašu), to je pa tut use. Kr lih u tem je bla poanta, da sm se "predstaula" točn tko, kt bi se mu prvič in da je on padu name točn tko, kt je prvič. Če je meu on punco, pa me je usen kliknu in želeu spoznat, nism js čist nč žleht (isto bi lahko naredu s kerokol drugo bejbo, za njegovo kvazi zvezo bi mel to enake posledice).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
aloha, jst ne mislim, d si ti psiho, ampak me je zmotilo namigovanje na samomor (če nisem narobe razumela) in tist, k ga nisi hotela spustit iz stanovanja. ostalo naj ti bo. če imaš nekoga res rad, ga pustiš, da gre. manipuliranja s samomori men niso ne zdrava, ne normalna, ne opravičljiva. nekoga priklenit nase je pa kršenje človekovih pravic. tega ne mislim nikomur počet in upam, da nikoli več ne bom imela take izkušnje.
ryu10kyu: normalno in nič takega? hahahahahaha.
pa še en nasvet zate: za aloho si preveč dosegljiv, tko d ji nehi v rit lezt.
v tistem citatu pa bi ljubezen zamenjala z besedo strast.
ja, za zamislit.
ryu10kyu: normalno in nič takega? hahahahahaha.
pa še en nasvet zate: za aloho si preveč dosegljiv, tko d ji nehi v rit lezt.

v tistem citatu pa bi ljubezen zamenjala z besedo strast.
Eni pač ne razumejo določenih stvari, dokler jih samo ne doživijo..
ja, za zamislit.

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pomota, sm lagala, jp, ena velka kosmata laž se mi je zgodila, ampak to ne pr fantu, o kerem ceu cajt pišem. Za tisto mi je rahlo žou, čeprou ni mela upliva, škode še mnj, žrla sm se tist cajt sam js. Dons mi je kr mal smešn
, takrat mi pa ni blo.
Kajira, ja, narobe si razumela, za samomor nimam poguma (čeprou mi je blo takrat več al mnj usen, kaj se mi zgodi), ujela sm ga na foro, keri je "nasedu" že večkrat u cajtih najine zveze (in ni bla nč kej destruktiuno naravnana, bl povezana z nečim osebnim), predusm zato, kr sm se hotla pogovort na štir oči in ne razpraulat u nedogled po telefonih. To, da sm zaklenila vrata je pa bl otročarija, kt kej norga, kr je kluč binglou zravn uhoda, js sm pa hotla, da me enkrat posluša do konca in ne beži pred resnico. Prklent nase človeka, k sm ga u tistih dveh letih vidla zgolj parkrat, bi blo težko. Niti nism mela namena. Samo par besed je potrebnih, da se obrnem in nikol več ne ozrem nazaj. Ampak on jih ni biu sposobn izrečt.
Pa ja, tut js sm mela dejansko grozljivo izkušnjo z dejansko neuravnovešenim tipom. In lih zato sm sveto prepričana, da so bla moja dejanja zlo nedoužna in škodo pustila zgolj in samo men.

Kajira, ja, narobe si razumela, za samomor nimam poguma (čeprou mi je blo takrat več al mnj usen, kaj se mi zgodi), ujela sm ga na foro, keri je "nasedu" že večkrat u cajtih najine zveze (in ni bla nč kej destruktiuno naravnana, bl povezana z nečim osebnim), predusm zato, kr sm se hotla pogovort na štir oči in ne razpraulat u nedogled po telefonih. To, da sm zaklenila vrata je pa bl otročarija, kt kej norga, kr je kluč binglou zravn uhoda, js sm pa hotla, da me enkrat posluša do konca in ne beži pred resnico. Prklent nase človeka, k sm ga u tistih dveh letih vidla zgolj parkrat, bi blo težko. Niti nism mela namena. Samo par besed je potrebnih, da se obrnem in nikol več ne ozrem nazaj. Ampak on jih ni biu sposobn izrečt.
Pa ja, tut js sm mela dejansko grozljivo izkušnjo z dejansko neuravnovešenim tipom. In lih zato sm sveto prepričana, da so bla moja dejanja zlo nedoužna in škodo pustila zgolj in samo men.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Babnce, koklr js vem, je tema vsega skup ravno o tem, kaj ste nardile posebnega, neobičajnega, torej ne to, da ste stale nekje ob jezercu in sladko migetale s trepalnicami, tko da tiste čebelice, k čakate nekje ob poti in vas vsak petintrideseti avtobus pobere za 12 postaj, ve pa potem umirjeno mahate v slovo, tu nimate ne kaj napisat še manj pa obsojat
Dolgočasnice

Dolgočasnice

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
ja, aloha, sej moje izkušnje so ble tud precej hujše od tega, kar si ti počela, tako da verjetno res nisi naredila tok škode drugim. ampak ta dejanja tako preziram, da ob asociacijah takoj pomislim na najhujše. tko d se opravičujem, ker sem pretiravala. ampak še vseeno se mi takšno početje ne zdi primerno.
v bistvu je bil moj prvotni namen sam dobrohoten namig, da bi mogoče morala kaj narest glede sebe in partnerskih odnosov, ker glede slednjega ne deluješ najbolj zadovoljna. jasno je pa to tvoja stvar.

- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
nam pa je ratalo po naključju, men je on bil ze prej dober, ko pa me je prvic povabil ven sm bla cela..waaw..in sm se danes..men je on ze vec ko leto pa pol tko dober tip,..vsak dan sem bolj zaljubljna vanj..ceprow morda on tega ne ve:)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
No in zdaj smo vsi spet one big happy family :knuddel: :bussi:
Nesporazumi so rešeni in v deželi se cedi med in mleko
Skratka verjamem da je vsak kdaj naredil kaj takega kar se za neko normalnost smatra kot nekaj nenormalnega. Eni so bili bolj izvirni eni manj...odvisno od situacije
Da bi jaz začel naštevati kaj vse sem delal bi me zaprli...dva modela ki sta mojo bivšo pecala sta pristala v Ljubljanici in ju še zdaj niso našli...en model ki jo je pogledal je brez oči ostal...da ne govorimo o tem da je ona ostala z razbitim avtom in prerezanimi gumami ker je hotela iti ven žurati...pa o tem da ni upala ven iz hiše ker nikoli ni vedela kdo jo čaka zunaj, itd. Naj povdarim da takrat ko se je to dogajalo je bila že bivša!
To so psiho scene!!!...ne pa tiste nedolžne igrice, ko se skriješ za nekim nick name-om in čvekaš z osebo ki ne ve da si to ti...ali pa ne vem kaj...
naj povem da je tisti zgornji sestavek čista izmišljotina moje domišljije(včeraj sem gledal neko grozljivko
)...in prikazuje resnično psiho sceno ki se lahko zgodi in se dogajajo v dosti podobnih razmerah!
Resnična zgodba:
Poznam žensko in modela, ko jo je model zaklepal v stanovanje in jo imel zaprto v svojem stanovanju...nikamor ni smela iti. Poleg tega jo je tepel in seksal z drugimi ženskami pred njenimi očmi. Da ne govorimo o tem da je streljal na njo in jo hotel v nekem lokalu celo ubiti. In še potem ko ji je nekako uspelo pobegniti jo je iskal in se je skrivala da jo ne bi našel...bila je tudi v oskrbi pri socijalni in psihijatru...naj povem da modelu pa se ni zgodilo nič... No sedaj je v zaporu ampak zaradi drugih zadev...
Ko sem žensko spoznal sploh nisem vedel da je njegova bivša punca...in ona ni vedela da je on moj kolega iz mladih let...samo da sem jaz šel svojo pot on pa svojo. Ko je izvedela me je prosila naj mu ne povem in res je bila na koncu z živci. Nisem vedel da je tak psiho model!!! Skratka nisem mu povedal kje je sedaj ona in da sem jo spoznal, ker bi spet povzročil nov val nasilja in ne vem česa...
Tako da če kdaj vaš dečko pokaže znak ljubosumnosti ali posesivnosti vedite da je to taka simpatična gesta s katero podzavestno pokaže da mu je mar do vas in vas ima rad...tisto zgoraj je pa primer psiho scene...
Nesporazumi so rešeni in v deželi se cedi med in mleko

Skratka verjamem da je vsak kdaj naredil kaj takega kar se za neko normalnost smatra kot nekaj nenormalnega. Eni so bili bolj izvirni eni manj...odvisno od situacije

Da bi jaz začel naštevati kaj vse sem delal bi me zaprli...dva modela ki sta mojo bivšo pecala sta pristala v Ljubljanici in ju še zdaj niso našli...en model ki jo je pogledal je brez oči ostal...da ne govorimo o tem da je ona ostala z razbitim avtom in prerezanimi gumami ker je hotela iti ven žurati...pa o tem da ni upala ven iz hiše ker nikoli ni vedela kdo jo čaka zunaj, itd. Naj povdarim da takrat ko se je to dogajalo je bila že bivša!
To so psiho scene!!!...ne pa tiste nedolžne igrice, ko se skriješ za nekim nick name-om in čvekaš z osebo ki ne ve da si to ti...ali pa ne vem kaj...
naj povem da je tisti zgornji sestavek čista izmišljotina moje domišljije(včeraj sem gledal neko grozljivko

Resnična zgodba:
Poznam žensko in modela, ko jo je model zaklepal v stanovanje in jo imel zaprto v svojem stanovanju...nikamor ni smela iti. Poleg tega jo je tepel in seksal z drugimi ženskami pred njenimi očmi. Da ne govorimo o tem da je streljal na njo in jo hotel v nekem lokalu celo ubiti. In še potem ko ji je nekako uspelo pobegniti jo je iskal in se je skrivala da jo ne bi našel...bila je tudi v oskrbi pri socijalni in psihijatru...naj povem da modelu pa se ni zgodilo nič... No sedaj je v zaporu ampak zaradi drugih zadev...
Ko sem žensko spoznal sploh nisem vedel da je njegova bivša punca...in ona ni vedela da je on moj kolega iz mladih let...samo da sem jaz šel svojo pot on pa svojo. Ko je izvedela me je prosila naj mu ne povem in res je bila na koncu z živci. Nisem vedel da je tak psiho model!!! Skratka nisem mu povedal kje je sedaj ona in da sem jo spoznal, ker bi spet povzročil nov val nasilja in ne vem česa...
Tako da če kdaj vaš dečko pokaže znak ljubosumnosti ali posesivnosti vedite da je to taka simpatična gesta s katero podzavestno pokaže da mu je mar do vas in vas ima rad...tisto zgoraj je pa primer psiho scene...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
kajira napisal/-a:ryu10kyu: normalno in nič takega? hahahahahaha.
pa še en nasvet zate: za aloho si preveč dosegljiv, tko d ji nehi v rit lezt.![]()
Wuuuuu..šele sedaj opazil kaj si napisala glede mene

Midva z Aloho se čisto kul štekava...in ji ne rabim v rit lezti

Drugače sem pa zgoraj v prejšnjem postu napisal kaj je to psiho scena...to kar je ona naredila je pač tista mladostniška naivnost ali ne vem kaj...in zato sem napisal da je čisto normalno...saj ko smo zaljubljeni vsi delamo čudne stvari... sploh, če je naša ljubezen neuslišana

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov