Kaj bi vse bi spremenile za moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ja, čist sm bouna in čist psiho, wooohooo, bejšte stran, da se še vs ne lotm
.
Sploh kr rada pesmi pišem, ne prenesem varanja, lovim tipe na laži, jih postauljam pred dejstva in ne grem naprej, dokler dobivam njihove sms-ke, klice in jokajoča opravičila in vabila. Huh, grozna sm, čist.

Sploh kr rada pesmi pišem, ne prenesem varanja, lovim tipe na laži, jih postauljam pred dejstva in ne grem naprej, dokler dobivam njihove sms-ke, klice in jokajoča opravičila in vabila. Huh, grozna sm, čist.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Lejla86 napisal/-a:Če bi se to dogajalo v sedanjosti, bi definitivno rekla, da je konc bolno...glede na to, da je blo pa to že par let nazaj verjetno, pa pač rečeš "ok, upam, da si to prerasla". Nima pa nobenga smisla, da ji zdej težimo pa pametujemo, kok škode je nardila s tem... ne vem no... sam moje mnenje...
Aloha napisal/-a:Ampak ja, za ljubezen nardim use. Še dons.
^^ zato. in to zame ni ljubezen. poleg tega se take stvari ne prerastejo kar tako. moj 'napad' je bil dobronameren. glede na to, da je zdej s tipom, k ji ne da seksat, se mi zdi, da z njenimi razmerji nekaj še vedno ni uredu. tako da ji ne bi škodilo, če bi nekoliko razmislila o tem in probala kaj spremenit. ker drugače deluje super punca, ampak tole je res fucked up. jst tega nikomur ne želim.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ma.. sm kar sem. če em opazi, me. če ne pa jst tud njega ne
se je pa redko sploh zgodilo, da bi mi bil kater tako hud, da bi zanj naredila vse. Vsi ti so me pa že opazli.. in sm dobila kakšen signal nazaj.. vendar potem pač ni šlo iz razločnih razlogov in sta praktično pozabljena, oba.

se je pa redko sploh zgodilo, da bi mi bil kater tako hud, da bi zanj naredila vse. Vsi ti so me pa že opazli.. in sm dobila kakšen signal nazaj.. vendar potem pač ni šlo iz razločnih razlogov in sta praktično pozabljena, oba.
Zadnjič spremenil marypa, dne 04. Apr. 2008 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
Zdej pa ti kajira posluši ... Kašne probleme mava s tipom in zakaj je temu tko, te nima čist nč za brigat. Ja, najbrž ne seksava, kr je revež pod pritiskom ko mu s pištolo grozim.
Je res, da sm omenla na forumu (mi je iskreno žou), ampak to ti še ne daje pravice, da delaš neke korelacije sama od sebe, medtem ko veš o men odločno premau, da bi si kej tacga lahko dovolila.
In ja, za ljubezen bi nardila use. Kaj je "use" vem pa samo jst, kaj si pod to predstaulaš ti, ni več moja stvar.
In usa škoda, k je bla kdaj narjena, je bla s strani fanta, trpela sm js, kr me gospodič ni znou pustit, da grem svojo pot. Takrat, ko sm pisala na forum zgodbice o tem, tebe tle gor še ni blo. Zato, psssst!
Je res, da sm omenla na forumu (mi je iskreno žou), ampak to ti še ne daje pravice, da delaš neke korelacije sama od sebe, medtem ko veš o men odločno premau, da bi si kej tacga lahko dovolila.
In ja, za ljubezen bi nardila use. Kaj je "use" vem pa samo jst, kaj si pod to predstaulaš ti, ni več moja stvar.
In usa škoda, k je bla kdaj narjena, je bla s strani fanta, trpela sm js, kr me gospodič ni znou pustit, da grem svojo pot. Takrat, ko sm pisala na forum zgodbice o tem, tebe tle gor še ni blo. Zato, psssst!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
K sm bla še v najstniških letih, sm nardila marskej, da bi bla všeč unmu, k je bil tud men (ampak ne zdj kšnih psiho variant, npr. spremenila stil oblačenja, pa take fore), pa k sm mela prvega resnga fanta pr 16ih sm tud spreminjala sama sebe, da bi blo njemu kul (ker je bil pač na fertik lubosumn) in tist sploh nism bla več jst, ampak sm skoz neki glumila pred njim, da je bil mir.
Zdj sm pa mogoče clo mau preveč egoistična in se nočem za nobenga spreminjat al pa prov kej zlo trudit, se mi ne da ukvarjat s tem. Tud svojmu tipu dostkrat rečem, če mu ni kej kul, da lahko komot gre, da ga jst nimam prvezanga tle pr men (čeprov se zavedam, da to njemu vjetn ni lih fletn slišat).
Zdj sm pa mogoče clo mau preveč egoistična in se nočem za nobenga spreminjat al pa prov kej zlo trudit, se mi ne da ukvarjat s tem. Tud svojmu tipu dostkrat rečem, če mu ni kej kul, da lahko komot gre, da ga jst nimam prvezanga tle pr men (čeprov se zavedam, da to njemu vjetn ni lih fletn slišat).
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
nehala kadit zaradi pritiskov bivšega (to sicer ni bilo trajno, verjetno kot posledica te prisile pač)
zarad njega prešpricala ogromno predavanj na faksu, da sm šla že ob sredah ali četrtkih k njemu in magari potem visela cel dan pri njemu doma sama oz. v družbi njegovih tastarih, ker je on šele zvečer končal službo;
ampak to mi je bilo takrat pač neizogibno
; noben me ne bi mogu v nasprotno prepričat; tud dans mi ni žal za nič...
zarad njega prešpricala ogromno predavanj na faksu, da sm šla že ob sredah ali četrtkih k njemu in magari potem visela cel dan pri njemu doma sama oz. v družbi njegovih tastarih, ker je on šele zvečer končal službo;
ampak to mi je bilo takrat pač neizogibno

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Aloha - lol, nasmejala si me
... Si pa očitno imela kar smolo z izborom tipov
.
Sama se nikoli nisem metala za tipi, nikoli se nisem trudila ugajat njim, še placov, kjer bi jih lahko ujela, nisem obiskovala. Če bi pokazali interes zame, bi jih tudi jaz za njih - pa še to je pod vprašajem.
Če bi me pa zdajšnji fant pustil, pa ne vem kako daleč bi šla pri tem, da ga dobim nazaj
. Po eni strani mi preveč ogromno pomeni, da bi ga kar tako pustila oditi (čeprav ga s samomorom ravno ne bi izsiljevala
), po drugi strani pa - če bi videla, da ne obstaja nič, kar bi zadevo poboljšalo - bi najbrž njegov odhod spremljala čisto pasivno.

Sama se nikoli nisem metala za tipi, nikoli se nisem trudila ugajat njim, še placov, kjer bi jih lahko ujela, nisem obiskovala. Če bi pokazali interes zame, bi jih tudi jaz za njih - pa še to je pod vprašajem.
Če bi me pa zdajšnji fant pustil, pa ne vem kako daleč bi šla pri tem, da ga dobim nazaj

-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
wtf.
ja, dokler s tem ne ogrožaš drugih. najbl ironično je, d je zdej ona izpadla kot žrtev. a se ženske res ne znate obnašat?

nokia_b napisal/-a:a dejte no mir,aloha je čis fletna punca..
ljudje smo si pač različni in to mormo sprejet.
ja, dokler s tem ne ogrožaš drugih. najbl ironično je, d je zdej ona izpadla kot žrtev. a se ženske res ne znate obnašat?
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
wo, kera tema huda...sam js nimam nekih izkušenj s tem...hm, kaj pa vem...so ble bl gadne situacije tkoza u zemlo pogreznt, k pa smesne
en k mi je biu ful doug ušeč me je povabu na kavo in tko men en sošolc reče da mu je ače umru par let nazaj, pač tolk da vem. In kaj js, budala...sred debate o nekih počitnicah, ga prašam nekej o njegovem fotru
js sm misnla da me bo kr pobral...sicer tipčk biu mal v šoku, kksn moment, ampak pol debata stekla naprej lepo. Ja drugac se pa nisem lih nekej izpostavljala nikol, al pa se namenoma kj okol tipov vrtela. Večina "zvez", takšnih in drugačnih je čist normalno stekla...Al mam srečo pa je bla simpatije vedno obojestranska, al sm pa čudna 

-
Aloha - Cosmopsiho
Ok, gremo še enkrat, tokrat zadnjič, pa upam, da boš odnehala tut ti, kr to kar pišeš, so obtožbe brez osnou in sklepanje glede na sebe in svoje izkušnje.
A lahko nehaš sklepat iz parih staukou enga posta na dve let mojga lajfa?!
Nobene ironije ni, nism ispadla kt "žrteu", ampak sm to tut bla. Dokler pa ne poznaš niti delčka ozadja zgodbe, me nikakor ne morš primerjat z neuravnovešenimi tipi svoje preteklosti.
Kr to, kar sm js počela, niso nobene psiho scene, (in če že moram napisat ) tipa nism klicarla, nism mu pisarla, nism ga pred bajto čakala, nism kontaktirala nikogar od njegovih (bejbo mi je sam dou na telefon), nism mu grozila (wtf), prebolevala sm ga za štirimi stenami, kokr sm vedla in znala. To kar sm napisala, so bli zgolj odgovori na njega in njegova dejanja, besede. On je biu ta, k ni znou odnehat in rečt "konec je", js sm zgolj bla tm. In tiho čakala, če se nekoč mogoče vrne. In če me je on sam najdu na netu, se veselo menu z mano, mi dou bejbo na telefon, joku za mano, varu in izkorišču, kaj sm js tle tok norga nardila in koga za vraga sm js ogrožala?! Bejba, nehi srat, lepo prosm.
Glede na to, kok neuravnovešena sm, se mi zdi resnično čudn, da me za tako ni u ush teh letih označu prou noben, ne dotični biuši, ne starši, ne prjatli, niti ne tisti, k so zgodbo poznal bl površno ... in pol se oglasjo osebe, k preberejo par staukou in nardijo zaključek (na podlagi lastnih psiho tipou in scen). Oh, ja.
Mej(te) svoj vesele, mene ni sram prou za nobeno stvar iz preteklosti, ne obžalujem, kr nimam česa, žou mi je edin za čas, use souze in žiuce, k sm jih zapraula za osebe, za kere sm kasnej ugotovila, da tega niso ble vredne.
A lahko nehaš sklepat iz parih staukou enga posta na dve let mojga lajfa?!
Nobene ironije ni, nism ispadla kt "žrteu", ampak sm to tut bla. Dokler pa ne poznaš niti delčka ozadja zgodbe, me nikakor ne morš primerjat z neuravnovešenimi tipi svoje preteklosti.
Kr to, kar sm js počela, niso nobene psiho scene, (in če že moram napisat ) tipa nism klicarla, nism mu pisarla, nism ga pred bajto čakala, nism kontaktirala nikogar od njegovih (bejbo mi je sam dou na telefon), nism mu grozila (wtf), prebolevala sm ga za štirimi stenami, kokr sm vedla in znala. To kar sm napisala, so bli zgolj odgovori na njega in njegova dejanja, besede. On je biu ta, k ni znou odnehat in rečt "konec je", js sm zgolj bla tm. In tiho čakala, če se nekoč mogoče vrne. In če me je on sam najdu na netu, se veselo menu z mano, mi dou bejbo na telefon, joku za mano, varu in izkorišču, kaj sm js tle tok norga nardila in koga za vraga sm js ogrožala?! Bejba, nehi srat, lepo prosm.
Glede na to, kok neuravnovešena sm, se mi zdi resnično čudn, da me za tako ni u ush teh letih označu prou noben, ne dotični biuši, ne starši, ne prjatli, niti ne tisti, k so zgodbo poznal bl površno ... in pol se oglasjo osebe, k preberejo par staukou in nardijo zaključek (na podlagi lastnih psiho tipou in scen). Oh, ja.
Mej(te) svoj vesele, mene ni sram prou za nobeno stvar iz preteklosti, ne obžalujem, kr nimam česa, žou mi je edin za čas, use souze in žiuce, k sm jih zapraula za osebe, za kere sm kasnej ugotovila, da tega niso ble vredne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov