kaj bi ve storile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Sep. 2008 15:14

Mogoče je trmuli in ti noče dat šene šanse, ker se boji, da ga boš spet prizadela. In zrd tega se raj nardi mono in je tak.
Kaj si se čist odkrito pogovorila z nim in mu povedala use kar te muči in kaj bi hotla ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
minny90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Trst

Neprebrana objavaNapisal/-a minny90 » 11. Sep. 2008 15:26

janja1988 napisal/-a:pozdravljene!
sem nova tukaj in že dolgo časa spremljam vaš forum. in ker mam tudi sama problem, me zanima kaj bi ve storile ne mojem mestu.

imela sem fanta, s katerim sva bila skupaj dve leti. pred tremi meseci, se je najina zveza začela krhati, prosti čas sva preživljala narazen, in sva se vedno bolj oddaljevala.
ker sem začutila da to več ni to, sem ga zapustila. rekla sem mu da od svojega fanta pričakujem več, da on ni to kar hočem.
priznam, da sem bila zelo jezna nanj.

on je jokal, mi govoril, da bova vse rešila, a jaz nisem želela...
zdaj je minil en mesec...odkar sva se zadnjič slišala.
spoznala sem da je bil on tisti s katerim sva se na konc koncev najbolj ujela, imela rada, skupaj preživela, lepe in manj lepe trenutke.
tudi sam je rekel, da v zvezi pridejo vzponi in padci...in da jih ne moreva reševati na natk način, da greva narazen, ampak s pogovorom.
jaz pa trmasta kot sem, sem rekla, da se z njim ne mislim več pogovarjat, ker pač to ni to..

naj povem, da so me med tem časom osvajali fajn fanti, ampak sem vsakega zavrnila.-zaradi njega.

zdaj pa nevem kaj naj storim....naj mu povem da sem naredila napako, in da je on še vedno to kar si želim?
ali naj grem naprej in poiščem novega partnerja.
rada imam še vedno bivšega.
kaj bi ve storile?

ce si prepricana da ga se vedno ljubis mu povej..ce pa on ima drugo punco..raje pusti
janja1988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a janja1988 » 11. Sep. 2008 15:27

hmmm pika...

si me pravzaprav dobila....
tudi jaz se malo igrala...igrala sem srečno punco, ki pač je končala zvezo...in ji je malo žal...
nisem mu priznala kako ga pogrešam in kaj bi dala zanj...
ampak sem se strinjala z njim, da je že moralo tako biti...

pravzaprav sem bila preveč razočarana kar mi je govoril,da bi mu povedala resnico.

sprašujem se ali je res več vredna ta trma..kot pa ljubezen..
ah ljubezen....
boli
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Sep. 2008 15:42

Ah, pol pa je čist drugo.
Lej, dokler boš igrala to neumno ( pardon za izraz ) igro pol nit ne sanji, da bi mela kej nazaj. Jz osebno mislim, da trma ni bolj pomembna kot ljubezen.
Če ti je res do njega pol ga pokliči in se odkrito pomenta. Ne igraj nobene srečne punce ampak bodi ti.
Držim tačke. :P
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 12. Sep. 2008 19:35

[

no pri nama je tako zdaj, da je on pretrmast in več noče nazaj..očitno...
čeprav vem da je med nama prisotna še ljubezen..

ne razumem ga...ne razumem sebe..zakaj sem v določenih trenutkih tako trmasta,,,

in on...

trmast...
joj
šele danes se pravzaprav zavedam....kaj se nama je zgodilo...
nikoli več se ne bom stisnila k njemu....
in to boli.
preveč[/quote]
Prvič:pol leta
Drugič:pol leta
Tretjič:1 leto pa še malo...
Vem kako ti je...Vem kaj čutiš...Ni lahko.Poznam to...bolečina obup...
Trmal se je tud on...no ne bi rekla da trmal...ko je priznal, da se je delal sam nedostopnega...mogoče je tako tud pri tebi.Hotu me je res ob pamet spravljat.Srečevala sva se redno v lokalu, kamor sva oba zahajala...večkrat sm ga pozdravla, on pa se je obrnu stran...bolelo je...ko sm pa v družbi kakih moških kolegov pršla not pa jih je hotel vse s pogledom pestrelit.
Lej, če je prisotna med vama še ljubezen pol bo enga dne privrela ven...

nikoli več se ne bom stisnila k njemu....
in to boli.
to sem tud jaz misnla...ratalo vama bo, če vam je usojeno...

kolk časa pa sta bla skupaj?
Probej se nekak kje dobit z njim in se pogovorta na 4 oči...sam kot frenda vsaj...
Držim pesti zate!Ne obupaj!Veš, življenje je prava vrečka presenečenj!
Igraj igro do konca in dobila boš glavni dobitek :bussi:
janja1988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a janja1988 » 13. Sep. 2008 18:25

2 leti sva bila skupaj...
merisima zakaj pa sta vidva sploh končala?
oprosti ker sem radovedna ampak...res mi je zanimiva tvoja zgodba:)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 14. Sep. 2008 14:04

trma definitivno ni več vredna kot ljubezen. jst sm tud precej trmasta, pa ko se kaj skregava in seveda kaj naredim iz trme in bi trmala še naprej. ampk se takrat prisilim, da neham pa da se pogovoriva. ker trma in ponos nista tolk vredna kot ljubezen. je pa zelo težko premagat samega sebe, ker se mi s tem zdi kot da se ponižam. ampk ne morem pa trmarit. mal razmisli kaj ti je bolj vredno
Uporabniški avatar
me!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a me! » 14. Sep. 2008 14:52

Zdravo!

Tudi jst imam problem s fanti...oziroma določenim fantom :(

Vse se je začelo tk lepo na easy...sva sošolca in nekako sva se začela vedno bolj zbliževati. Pogovarjala sva se vsak dan in večino časa preživela skupaj. Bilo je vse tako očitno da je nekej na tem. Našla sva si enako družbo s katero sva preživela res čudovite čase. Potem je tako postopoma prišlo do prvega poljuba. Priznal mi je da mu je bilo zelo lepo. Potem sem jst morala na morje in sva se tudi tam vsak dan slišala. Vse je bilo tako lepo...klicala sva se z ljubkovalnimi imeni, se pogovarjala, si zaupala, imela najine lepe trenutke nasploh...in nešteto nešteto poljubov. Nasploh sva se zelo pogrešala če nisva bila skupaj. Bilo je res sanjsko. No in tako je minevalo poletje in je, na žalost, tudi minilo :(

Sedaj se je spet začela šola. Zelo sva se oddaljila...pogovarjava se skoraj da ne več, v šoli je kot da se ne bi poznala...ostanejo nama samo še vikendi, ko je spet vse tako kot je bilo poleti. Z družbo, poljubi, smejanjem in uživanjem nasploh.

Zakaj sva se tako oddaljila? Kaj si naj mislim o vsem tem? Ko sem mu rekla zakaj je tako je rekel da je vedel da se bo vse spremenilo ko bo spet šola in da bova že nekako naprej.
Prosim, svetujte mi kaj naj naredim... Se vam sanja kaj si on misli o tem?

Hvala, za pomoč :oops: :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Sep. 2008 15:05

Čaki malo, oddaljila sta se samo med tednom, med vikendom pa je ko ponavadi ?!
To je malo čudno, ker mislim, da če se z nekom oddaljiš je to da stalno, ne pa da med tednom te ne pogleda čez vikend pa si dobra. Jz bi se malo zamislna. Sploh pa kaj ma veze šola ? OK, mogoče bi mela manj časa za vaju, ker se je treba učit. Razumljivo.
A sta sploh opredelila vajin odnos ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
me!
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a me! » 14. Sep. 2008 15:10

ja, med tednom je kot da se sploh ne bi poznala. Mogoče si rečeva zdravo ko se vidiva.
Tudi jst tako mislim, zato pa se mi niti sanja ne pri čem sem. Če se oddaljiš se oddaljiš čist...tuki je pa kar nekej vmes.
Odnosa nikol nisva opredeljevala...obema je nekak bilo fajn kokr je bilo. Nihče si ni želel resne zveze. Ampak sedaj ko vidim kako sma drgače, me zelo moti.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Sep. 2008 15:13

Grdo je slišat ampak glede na njegovo obnašanje bi rekla, da te ma samo za zabavo. To pa ni lepo. Slika Ti tega fanta lepo pokliči in se zmenta za kavico in poredelta svoj odnos in način obnašanja, da boš usaj vedla pr čem si.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
me!
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a me! » 14. Sep. 2008 15:18

Vem, da se ne sliši lepo, ampak sem to tudi sama ugotovila.
Tako, da ja, zmenila se bom za kavo in mu povedala vse kar mu gre. Potem pa je čsit na njemo. Jst nimam kaj za zgubit :)
Hvala, za posluh p!ka :wink:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Sep. 2008 15:20

Poročaj kaj sta se zmelna. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 15. Sep. 2008 16:36

janja1988 napisal/-a:2 leti sva bila skupaj...
merisima zakaj pa sta vidva sploh končala?
oprosti ker sem radovedna ampak...res mi je zanimiva tvoja zgodba:)

zakaj sva končala...Še zdaj nama ni nobenmu jasno.Mislim, da so v večini pripomogli njegovi kolegi, ki so ga hujskali proti meni.Bli so mi fovš zarad ne vem česa...Lagali mu...O meni so klatli take degutantne laži da ne znam al se jim naj bi zdaj smejala la pa jokala.Govorli so, da sm z njim sam zarad keša pa viknda na morju i tako dalje.pol mi je tip kr naenkrat reku, da več ne more bit z mano.Tak mi je blo bed...Sam mogoče še bolj, ker nism znala pravga razloga.
Drugič se je ponovilo...Zarad laži...spet laži!Jaz sm hodla ven, on ni...Folk mu je nabijal, da sem jaz zunaj z drugimi...da se gonim z vsakim,ki se mi sam nasmeje.In spet konec...in to pred že splaniranimi skupnimi novoletnimi prazniki...
Pol pa me ni hotel poznat...Ful sm pila iz obupa...Se drogirala...Travo sm itak kadila že od nekdaj...Sam pala sm tud v ecsatzy,kokain in speed...Groza, a ne...Ko me je wenkrat vidu naiksano v kafani me je napizdu in se napizdu.To mi je dalo mislit in tako sem počasi lezla iz tega pekla.
Sam če tak malo nazaj pogledam na minule dogodke pomislim, da je blo v bistvu vse to potrebno...Kajti, če se ne bi to zgodlo, danes mogoče ne bi znala cenit tega kar imam.Pač mogoče še nisva bla zrela za zvezo.Sam splačalo se je borit s kremplji in nohti za to.Zdaj mi ni žal.Verjamem, d abo tako tud pri tebi.Vem, da ti je hudo...Vem, da ni enostavno imeti nekoga tako blizu, a obenem tako daleč.ko veš, da je nekaj med vama, a trenutno ne more biti nič.Razumem tvojo bolečino, čeprav ne vem, kaj je bil razlog za konec.Potrpi malo, čeprav po mojem že dolgo trpiš, saj 2 leti ni kratko obdobje.Veš, kaj sem jaz znala od cajta do cajta naredit, da sm malo špiknla in omehčala mojga, ko sva bla narazen?Vsaj za rojstni dan in novo leto sem mu poslala voščilnco, ki sm jo sama izdelala in z izvirnim besedilom.not sm vstavla kašno majhno posušeno vrtnico al pa sam cvetne listke, kar pa sem nadišala s parfumov, ki mu je bil najljubši.Vedno me je po tem poklical...Al pa sem ga znala poklicat na stacionarni telefon(ker mobitela noče imet) točno takrat, ko sem vedela, da ga ni doma...ko so mu tastari rekli, da sm ga rabla je rabu par dni da me je poklical, pa čeprav sam za par bedastih besed.

To je pa za me!
če se tip stran obrača čez teden pa je čez viknd kul do tebe pol te sam iskorišča.ne daj se mu!sam punca za zabavo si mu!ne dovoli si tega!pa če še nista dolgo trajala se ne buni...po mojem si tud dost luštna in mlada, da ti to ne bi smel bit problem, da srečaš dušo dvojčico kje drugje.sam najprej se pomeni s tem potencialnim partnerjem in mu povej, da te moti to njegovo obnašanje.tak problem sm tud jaz mela s tem s kerim sem sedaj...tud je nekej cajta tak trajalo...v družbi se ne poznava,ko sva pa sama je pa vse kul...pol me je pa enkrat klical, naj prid k njemu ko je bil sam doma, pa sem mu lepo povedala, da sm kot prvo s frendicah zmenena da gremo ven, kot drugo pa da ne mislm mu bit kot programirana lutka, ki prteče k njemu ko pritisne na gumb.da me kao zdaj, ko ne ve kaj naj s sabo kliče, drgač, ko pa je s kolegi me noče nit poznat...pa se je dečko malo zamislu.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 15. Sep. 2008 17:02

najprej se speri iz drog pol pa normalno razmisljaj, pol pa ocenjuj...

Dol pa sploh pr nas je tolk nadrogirancev da kar glava peče...če si iz Metlike.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov