kaj bi ve storile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- janja1988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
pozdravljene!
sem nova tukaj in že dolgo časa spremljam vaš forum. in ker mam tudi sama problem, me zanima kaj bi ve storile ne mojem mestu.
imela sem fanta, s katerim sva bila skupaj dve leti. pred tremi meseci, se je najina zveza začela krhati, prosti čas sva preživljala narazen, in sva se vedno bolj oddaljevala.
ker sem začutila da to več ni to, sem ga zapustila. rekla sem mu da od svojega fanta pričakujem več, da on ni to kar hočem.
priznam, da sem bila zelo jezna nanj.
on je jokal, mi govoril, da bova vse rešila, a jaz nisem želela...
zdaj je minil en mesec...odkar sva se zadnjič slišala.
spoznala sem da je bil on tisti s katerim sva se na konc koncev najbolj ujela, imela rada, skupaj preživela, lepe in manj lepe trenutke.
tudi sam je rekel, da v zvezi pridejo vzponi in padci...in da jih ne moreva reševati na natk način, da greva narazen, ampak s pogovorom.
jaz pa trmasta kot sem, sem rekla, da se z njim ne mislim več pogovarjat, ker pač to ni to..
naj povem, da so me med tem časom osvajali fajn fanti, ampak sem vsakega zavrnila.-zaradi njega.
zdaj pa nevem kaj naj storim....naj mu povem da sem naredila napako, in da je on še vedno to kar si želim?
ali naj grem naprej in poiščem novega partnerja.
rada imam še vedno bivšega.
kaj bi ve storile?
sem nova tukaj in že dolgo časa spremljam vaš forum. in ker mam tudi sama problem, me zanima kaj bi ve storile ne mojem mestu.
imela sem fanta, s katerim sva bila skupaj dve leti. pred tremi meseci, se je najina zveza začela krhati, prosti čas sva preživljala narazen, in sva se vedno bolj oddaljevala.
ker sem začutila da to več ni to, sem ga zapustila. rekla sem mu da od svojega fanta pričakujem več, da on ni to kar hočem.
priznam, da sem bila zelo jezna nanj.
on je jokal, mi govoril, da bova vse rešila, a jaz nisem želela...
zdaj je minil en mesec...odkar sva se zadnjič slišala.
spoznala sem da je bil on tisti s katerim sva se na konc koncev najbolj ujela, imela rada, skupaj preživela, lepe in manj lepe trenutke.
tudi sam je rekel, da v zvezi pridejo vzponi in padci...in da jih ne moreva reševati na natk način, da greva narazen, ampak s pogovorom.
jaz pa trmasta kot sem, sem rekla, da se z njim ne mislim več pogovarjat, ker pač to ni to..
naj povem, da so me med tem časom osvajali fajn fanti, ampak sem vsakega zavrnila.-zaradi njega.
zdaj pa nevem kaj naj storim....naj mu povem da sem naredila napako, in da je on še vedno to kar si želim?
ali naj grem naprej in poiščem novega partnerja.
rada imam še vedno bivšega.
kaj bi ve storile?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Hm, tko je pač vedno... Da spoznaš da si ga mela zlo rada in da sta se mela ful dobr..
Ampak v tistem trenutku so se ti zdeli razlogi dovolj tehtni, da ga zapustiš in želela si nekaj boljšega. Bi še enkrat šla tja, kjer si že bla? Normalno, da ga pogrešaš, ampak pazi, da ti pogrešanje ne zaslepi uma
Seveda sta se mela rada, skupaj preživlala lepe trenutke, sej tko je v vsaki vezi ane?:D
Mogoče ti fant zdaj obljublja marsikaj, ampak čez par mesecev oz. let, ko bi se vrnila k njemu, bi šlo po mojih izkušnjah spet vse po starem... Ampak lahko, da se motim =)
Čeprov se mi zdi, da mu ti niti nisi dala možnosti, da se izboljša.

Mogoče ti fant zdaj obljublja marsikaj, ampak čez par mesecev oz. let, ko bi se vrnila k njemu, bi šlo po mojih izkušnjah spet vse po starem... Ampak lahko, da se motim =)
Čeprov se mi zdi, da mu ti niti nisi dala možnosti, da se izboljša.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Če ga imaš rada in če te ima rad tudi on, potem ni nič narobe, da poskusita znova. Oba se bosta morala potruditi, da ob težavah ne odideta vsakna svojo stran in sta jezna drug na drugega, ampak da se pogovorita.
Če zveza ne bo uspela...potem boš vsaj sigurna, da to res ni bilo to in boš lahko začela na novo.
Veliko sreče obema
Če zveza ne bo uspela...potem boš vsaj sigurna, da to res ni bilo to in boš lahko začela na novo.
Veliko sreče obema

-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
absolutno je res, da so v zvezah vzponi in padci in da obupat ob prvem padcu je brez veze. ampak po drugi strani pa mogoče to ni bilo obupavanje, če si začutila, da to ni to. pri sebi predelaj razloge, zakaj si nehala z njim (tu nisi nič povedala, zto težko kaj drugega svetujem), pa boš videla. vedi pa, da je dostikrat tako zgodaj po razhodu težko in si človek misli, da bi rad šel nazaj v zvezo. potem, ko pa dokončno preboli, pa ugotovi, da je bila odločitev pravilna.
skratka: premisli, če te vleče nazaj iz pravih razlogov.
skratka: premisli, če te vleče nazaj iz pravih razlogov.
...just breathe...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Če si dojela, da to res ni to, kar te izpopolnjuje, in s čimer si pripravljena živet, je brezveze spet poskušat.
Vedno je tko, ko končaš nekajletno zvezo. Začneš ga pogrešat, in si želiš spet nazaj, ker pozabiš na slabe stvari, in misliš sam na dobre. Zdi se ti,da pa vrjetno res ni blo tko slabo, da bi lahk kšno stvar sprejela... Sam ko greš spet nazaj, je en mesec vse super, pol pa se spet pojavijo tiste stvari, ki so ble razlog, da si mu dala konc. Sam to moraš itak sama spoznat.
Lahk pa da se tebi drugač izide, kdo ve. Prepusti se usodi!
Srečno!
Vedno je tko, ko končaš nekajletno zvezo. Začneš ga pogrešat, in si želiš spet nazaj, ker pozabiš na slabe stvari, in misliš sam na dobre. Zdi se ti,da pa vrjetno res ni blo tko slabo, da bi lahk kšno stvar sprejela... Sam ko greš spet nazaj, je en mesec vse super, pol pa se spet pojavijo tiste stvari, ki so ble razlog, da si mu dala konc. Sam to moraš itak sama spoznat.
Lahk pa da se tebi drugač izide, kdo ve. Prepusti se usodi!
Srečno!

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne it nazaj. Trenutno si ravno v fazi, ko idealiziraš preteklost, ampak glede na to, da si ga pustila, že ne more bit tako fajn. Pa še sama priznavaš, da vajina zveza ni bila tisto, kar pričakuješ.
In kaj je narobe s tem, da si nekaj časa sama? A sta res edini dve možnosti iti nazaj k bivšemu ali takoj poiskat novega boljšega?
In kaj je narobe s tem, da si nekaj časa sama? A sta res edini dve možnosti iti nazaj k bivšemu ali takoj poiskat novega boljšega?
- janja1988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
hmm-m...večina je torej proti.
tudi sama se bojim, kaj bo čez nekaj časa, ali bom spet čutila in videla samo stvari ki me motijo.
v bistvu bolj ko spozanvam ljudi in fante, in gledam kako se varajo in ne spoštujejo drug drugega...me je strah vstopit v zvezo z vsemi drugimi fanti.
vem, da moj bivši ni bil tak da bi varal...imel me je najrajše na svetu...
ampak pojavila se je monotonost, želela sem poskusit kaj drugega.
po eni strani me je tudi strah njegova reakcija na moje nepremišljeno vedenje. vedno sem stala za svojimi dejanji.tukaj pa preprosto ne morem.
vedno, sva se strinjala, da ko je konec je KONEC.
zdaj si želim drugače..
želim biti spet ob njem....
nevem ali je to samo prebolevanje....ali je ljubezen?
tudi sama se bojim, kaj bo čez nekaj časa, ali bom spet čutila in videla samo stvari ki me motijo.
v bistvu bolj ko spozanvam ljudi in fante, in gledam kako se varajo in ne spoštujejo drug drugega...me je strah vstopit v zvezo z vsemi drugimi fanti.
vem, da moj bivši ni bil tak da bi varal...imel me je najrajše na svetu...
ampak pojavila se je monotonost, želela sem poskusit kaj drugega.
po eni strani me je tudi strah njegova reakcija na moje nepremišljeno vedenje. vedno sem stala za svojimi dejanji.tukaj pa preprosto ne morem.
vedno, sva se strinjala, da ko je konec je KONEC.
zdaj si želim drugače..
želim biti spet ob njem....
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
janja1988 napisal/-a:ampak pojavila se je monotonost, želela sem poskusit kaj drugega.
Če se ti zdi, da se je pojavila monotonost, potem boš vedno iskala nove izzive pri drugih fantih. Ne boš se mogla upret drugim fantom. Rekla si tudi, da si trmasta in vztrajaš. Enkrat ni nobenkrat. Lahko, da boš še večkrat tako vztrajna in boš želela končati. Pa boš potem obžalovala. V vsaki zvezi je potrebno prilagajanje, mnogo stvari se da rešit s pogovorom, brez prekinitve veze. Včasih tukaj trma in vztrajanje škodujeta.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
premisli, če te vleče nazaj iz pravih razlogov.
Good point. Da te ne vleče nazaj samo zaradi občutka osamjenosti oz. feeinga da nekaj manjka. Premisli sama pri sebi.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Jaz, kot moški, ti svetujem, da se poliješ z vrčom ledene vode, se trikrat focneš, nato pa na ogledalo v kopalnici z rdečo šminko napišeš:
"Jaz sem tako nezrela, kot večina ostalih.
Zavrgla sem tisto kar mi je največ pomenilo.
Prav mi je. Vem za naslednjič."

"Jaz sem tako nezrela, kot večina ostalih.
Zavrgla sem tisto kar mi je največ pomenilo.
Prav mi je. Vem za naslednjič."

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Če je to res prava ljubezn, da pač to čutiš, pol pejt nazaj priznej napako in popravita skupaj da vama bo dobr. Možno pa je tudi da ga samo tako ful pogrešaš da si pač ful navezana na njega, pač ker vseeno 2 leti ni malo.
Dobro premisli sama pr seb.
Dobro premisli sama pr seb.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
janja1988 napisal/-a:.
To je strah, da ne boš našla novega fanta. Vsaj tako sklepam iz tvojih postov. Omenila si monotonost, nezadovoljnost, oddaljevanje,... od dobrih strani pa to, da te ni varal in da zaenkrat boljšega še nisi našla. A se ti zdi to dovolj?
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
janja1988 napisal/-a:ti je že blo kdaj zakaj žal????
potem veš kako se počutim
Vem. In ko mi je bilo, sem si rekel:
miteq napisal/-a:Prav mi je. Vem za naslednjič.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Bivši je bivši z razlogom.
Dobro premisli, zakaj (če sploh zares) si ga želiš nazaj. Naj to ne bo le plod neke navade, oz. bojazni, da ne boš našla kdaj (najverjetneje celo boljšega, oz. takega, ki ti bo bolj ustrezal) fanta.
In postanih juh res ni dobro pogrevati; govorim iz izkušenj. Ker ko neko zvezo prekineš nikoli več ne bo (in ne more biti) to, kar je bilo prej. Na žalost (ali pa na srečo) je tako.
Dobro premisli kaj bi rada.
Pa veliko sreče.
Dobro premisli, zakaj (če sploh zares) si ga želiš nazaj. Naj to ne bo le plod neke navade, oz. bojazni, da ne boš našla kdaj (najverjetneje celo boljšega, oz. takega, ki ti bo bolj ustrezal) fanta.
In postanih juh res ni dobro pogrevati; govorim iz izkušenj. Ker ko neko zvezo prekineš nikoli več ne bo (in ne more biti) to, kar je bilo prej. Na žalost (ali pa na srečo) je tako.
Dobro premisli kaj bi rada.
Pa veliko sreče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]