kaj bi storile če...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Roko na srce, genijev, ki so brez izobrazbe in jim potem vseeno uspe je zelo malo.
Jaz sama pač ne bi imela nekoga, ki ima samo oš, niti ne bi bila nikomur mamica, ki fanta sili v šolo, da bo imel vsaj V. stopnjo izobrazbe.
Ampak če je tebi fant drugače fajn, potem go for it.
Jaz sama pač ne bi imela nekoga, ki ima samo oš, niti ne bi bila nikomur mamica, ki fanta sili v šolo, da bo imel vsaj V. stopnjo izobrazbe.
Ampak če je tebi fant drugače fajn, potem go for it.
The world is as you are.
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
d.d. firm je na roko prštete / javna uprava je pa mala šansa da prideš not tk da največ je itak privatnikov ki dajo vse na izkušnje ne pa na šolo(je pa fino da maš kej) --tut en tehničar lahko zasluži kot uni. /mag. program... važno je koliko prinese na konec meseca domov ...če je ravno govora o denarju ...
sledeč po začetnem vprašanju je še vedno "denar sveta vladar" tut notranje vrednote človeka so pomembne...ne samo debelina denarnice...kako pravijo , bolje biti bogat in nesrečen ? ali srečen in reven ..hm...
sledeč po začetnem vprašanju je še vedno "denar sveta vladar" tut notranje vrednote človeka so pomembne...ne samo debelina denarnice...kako pravijo , bolje biti bogat in nesrečen ? ali srečen in reven ..hm...
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 12. Mar. 2013 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Sorčy, ampak mislim, da lahko vsak sam postavlja kriterije kaj hoče pri partnerju. In če sem se sama lahko šolala po oš in po srednji naprej in mi je izobrazba v interesu, enako pričakujem od svojega partnerja in mi ni važno samo dejstvo, da nosi denar domov-ker kot da ženska samo čepi doma in čaka kako bo zapravila tipov denar.
Teh zgodbic, da so pa ljudje z oš -kako naj temu rečem...street smart je nekdo napisal?- pa kupim pri odraslih ljudeh v zrelih letih, kjer jim dejansko včasih starši niso želeli plačevati za stroške itd, ne pa pri nas mladih, ko imamo toliko možnosti, ki jih lahko izkoristimo.
In tu me žre predsodek, da je moralo nekaj iti zelo narobe, da se je zalomilo že v tako mladih letih.
Teh zgodbic, da so pa ljudje z oš -kako naj temu rečem...street smart je nekdo napisal?- pa kupim pri odraslih ljudeh v zrelih letih, kjer jim dejansko včasih starši niso želeli plačevati za stroške itd, ne pa pri nas mladih, ko imamo toliko možnosti, ki jih lahko izkoristimo.
In tu me žre predsodek, da je moralo nekaj iti zelo narobe, da se je zalomilo že v tako mladih letih.
The world is as you are.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz priznam, da se mi izobrazba zdi zelo pomemben faktor pri moškem, ki je moj potencialen bodoči partner, ker tudi jaz ne bom ostala z OŠ ali SŠ. Vsaj V. stopnjo pa res mora imeti, to je osnova in že tukaj se pri marsikom vprašam, ali je potem vsaj iznajdljiv, če ima samo V. stopnjo in v kolikor ne premore niti določenih veščin (fizičnih ali umskih), s katerimi bi lažje našel neko solidno službo.
Meni izobrazba pač pomeni neko varnost. Seveda je jasno, da obstajajo tako ljudje z nižjo izobrazbo, ki imajo solidno službo kot tudi višje izobraženi ljudje, ki ne najdejo službe sploh, ali pa jo imajo, a delajo za mizerno plačo. Vse to mi je jasno, a se ne spomnim, kdaj sem nazadnje spoznala nekoga, ki ima samo SŠ (nekoga, ki ima še manj izobrazbe, še namreč nisem spoznala), pa ima super plačo, razen fizični delavci določenih strok, po katerih je več povpraševanja. Kakšne višje položaje pa res ne zaseda dosti ljudi s V. ali nižjo stopnjo, razen generacije, ki so stari čez 40 oz. še bolj generacije naših staršev, ki so si z leti ter kilometrino lažje priborili delovno mesto.
Ampak to je samo moje mnenje, ker je slučajno ena odprla temo in vprašala kaj mislimo o tem. Odločitev ali nadaljevati spoznavanje s takim fantom/moškim, je pa itak stvar vsakega posameznika in verjamem, da nekaterim ni pomembno, če imajo samo V. ali višjo stopnjo, partner pa komaj OŠ (ali še to ne).
Meni izobrazba pač pomeni neko varnost. Seveda je jasno, da obstajajo tako ljudje z nižjo izobrazbo, ki imajo solidno službo kot tudi višje izobraženi ljudje, ki ne najdejo službe sploh, ali pa jo imajo, a delajo za mizerno plačo. Vse to mi je jasno, a se ne spomnim, kdaj sem nazadnje spoznala nekoga, ki ima samo SŠ (nekoga, ki ima še manj izobrazbe, še namreč nisem spoznala), pa ima super plačo, razen fizični delavci določenih strok, po katerih je več povpraševanja. Kakšne višje položaje pa res ne zaseda dosti ljudi s V. ali nižjo stopnjo, razen generacije, ki so stari čez 40 oz. še bolj generacije naših staršev, ki so si z leti ter kilometrino lažje priborili delovno mesto.
Ampak to je samo moje mnenje, ker je slučajno ena odprla temo in vprašala kaj mislimo o tem. Odločitev ali nadaljevati spoznavanje s takim fantom/moškim, je pa itak stvar vsakega posameznika in verjamem, da nekaterim ni pomembno, če imajo samo V. ali višjo stopnjo, partner pa komaj OŠ (ali še to ne).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]