Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 04. Jan. 2008 20:23

Hah, še če na ta ČE pomislim, ne bi verjela. Verjetno bi se mu začela smejat in ga vprašala, če mu je strela udarila v glavo. Vem, da je njegov pogled na poroke strogo nastrojen proti le-tem :D , ne glede na to kako zelo rad me ima.

Bi pa pritrdila, ker je oseba katero bi želela imeti ob sebi do konca življenja. Ampak to je menda tudi brez poroke lahko?

Pa če bi pritrdila, to še ne pomeni, da bi se jutri že poročila. Bi najprej trajalo verjetno, da oba narediva faks, najdeva zaposlitev etc. kar pomeni še nekaj let :P .
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Jan. 2008 11:14

Mimi_M napisal/-a:Denar je lahko ovira le pri tradicionalni kičasti poroki; kjer se troši in troši.... :roll:
Za civilno poroko pa ni treba veliko, nekaj se sicer plača obred, pa mislim, da ni dosti.
In taka poroka bi bila meni čisto dovolj, intimna in zgolj posledica najine želje in ljubezni, če bi me že zaprosil;
za druge pa ne bi prirejala ceremonij.

pri meni se ne gre za to, da bi imela ne vem kakšno ceramonijo, ampak preprosto se želim poročiti, ko bova na svojem. :P
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 08. Jan. 2008 18:13

Če bi se mu zdelo primerno, da me zaprosi ravno sedaj, bi mu izdavila tisti ameriški pocukran
DA :)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 09. Jan. 2008 9:01

Takoj bi rekla ja! Sem mu včeri že namignala, kak bi naj biu zaročni prstan :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Jan. 2008 9:28

Mimi_M napisal/-a:Denar je lahko ovira le pri tradicionalni kičasti poroki; kjer se troši in troši.... :roll:
Za civilno poroko pa ni treba veliko, nekaj se sicer plača obred, pa mislim, da ni dosti.
In taka poroka bi bila meni čisto dovolj, intimna in zgolj posledica najine želje in ljubezni, če bi me že zaprosil;
za druge pa ne bi prirejala ceremonij.

to je res ja.Jst bi tud eno manjšo, sicer ceremonijalno poroko mela, pripeljala se bi s Hummerjem (kar bi me terjalo največ denarja :D ), povabljenci bi bli pa res najožji, tko d anebi šlo dost denarja.Na kraj pameti mi ne pride da vabim neke tetke in stričke, katere vidm enkrat na leto pa kumi vem kako jim je ime :)

drgač pa če me vpraša danes, bi bil moj odgovor;
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Jan. 2008 9:51

Jst bi tud rekla ja, sam še ženina morm nekje staknt :lach:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jan. 2008 16:28

Hja..mene je pa moj zaročil že kar v 1.mesecu :oops: , ampak priznam, sem ena tistih, ki jo misel na poroko in "resno, odgovorno, odraslo življenje" rahlo straši.. On bi me kar že danes poročil, če bi blo možno-no, men se pa še ne mudi tolk; ja, sem mu tudi dopovedala, da verjamem v "dolgo zaroko" :D (jz temu sicer pravim "obljuba"). Sva še čist preveč mlada(beri: neumna), brez česar kar bi imenovala svoje, s šolo za dokončati.. Uglavnem, ni poroka na 1. mestu prioritet, je še dosti drugega prej za postoriti.
Uporabniški avatar
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Dior » 11. Jan. 2008 21:56

jaz bi rekla ja
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 11. Jan. 2008 23:35

Jst bi tut rekla jaaaaaaaaa, sicer pa mava še kej prej za ustvart (npr. prijeten domek). Poznam par, ki sta se poročla pa pol še zmer žvela vsak pr svojih (pač dokler sta zidala),. To men glih ni no, k te more kot nevesto odnest čez prag in je fajn, da je ta prag vajin :D .
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missLavigne » 12. Jan. 2008 10:46

Me je že zaprosil in sem rekla ja :razz: :) :oops: :wink:
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 12. Jan. 2008 11:43

^^^iiii lepo :oops:
jst pa nisem prepričana, da bi rekla "ja". Ampak itak vem, da me ne bo vprašal. Včasih sem si želela, da bi se mi zgodilo kaj takega, zdej ko sva tolko časa skupaj, pa me nekako ne mika več :roll:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 12. Jan. 2008 11:53

Rekla bi ne. Pa ne zaradi tega, ker ga ne bi imela rada, ali ker si nebi želela preživeti vse in še več z njim, ampak sem preprosto mnenja da pred 28im letom nimam kaj za počet v zakonu.
Ne kadim, a vedno vžgem.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 12. Jan. 2008 12:16

linkica napisal/-a:Jochie ti je dobro napisal...

zakaj te je pa sploh strah? to je meni najlepsa stvar, ki jo lahko rece... :) ves kaj bi ene dale, da bi jih njihov partner to sploh vprasal? vendar... poslusaj svoje srce, ce si to zeli. sicer pa: ce te vprasa, te zaroci. zaroka pa lahko traja kar nekaj casa, preden se porocita. saj je tako, ne?

se strinjam :) Ne boj se, jaz bi na tvojem mestu naredila, tisto, kar si tvoje srce želi.. :)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 12. Jan. 2008 13:21

Upam, d me še neki let nima namena tega vprašat :) pojma nimam kaj bi rekla - bed bi mi blo rečt ne, glede na to kok časa sva že skupi, pa pač v tem primeru vedno obstaja možnost da bi ga zgubila, ja pa tut zihr nebi rekla...je pa res, da jst nasplošno ne vrjamm v zakon (men to predstavla nepotrebno birokracijo ob ločitvi :? ) mogoče zato, ker so bili moji starši večkrat poročeni - veliko prej bi se odločila za otroka kot za poroko..ne vidim nekega smisla v tej dragi ceremoniji, ki praktično realno ničesar ne spremeni, razen priimka..mah čudna sm :)
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Jan. 2008 12:34

jst bi rekla: seveda dragi:P
sam vem da me se nebo prasau, bo prej tko da bom morqala jaz njega,.nekoč:P

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov