Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Hah, še če na ta ČE pomislim, ne bi verjela. Verjetno bi se mu začela smejat in ga vprašala, če mu je strela udarila v glavo. Vem, da je njegov pogled na poroke strogo nastrojen proti le-tem , ne glede na to kako zelo rad me ima.
Bi pa pritrdila, ker je oseba katero bi želela imeti ob sebi do konca življenja. Ampak to je menda tudi brez poroke lahko?
Pa če bi pritrdila, to še ne pomeni, da bi se jutri že poročila. Bi najprej trajalo verjetno, da oba narediva faks, najdeva zaposlitev etc. kar pomeni še nekaj let .
Bi pa pritrdila, ker je oseba katero bi želela imeti ob sebi do konca življenja. Ampak to je menda tudi brez poroke lahko?
Pa če bi pritrdila, to še ne pomeni, da bi se jutri že poročila. Bi najprej trajalo verjetno, da oba narediva faks, najdeva zaposlitev etc. kar pomeni še nekaj let .
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Mimi_M napisal/-a:Denar je lahko ovira le pri tradicionalni kičasti poroki; kjer se troši in troši....
Za civilno poroko pa ni treba veliko, nekaj se sicer plača obred, pa mislim, da ni dosti.
In taka poroka bi bila meni čisto dovolj, intimna in zgolj posledica najine želje in ljubezni, če bi me že zaprosil;
za druge pa ne bi prirejala ceremonij.
pri meni se ne gre za to, da bi imela ne vem kakšno ceramonijo, ampak preprosto se želim poročiti, ko bova na svojem.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mimi_M napisal/-a:Denar je lahko ovira le pri tradicionalni kičasti poroki; kjer se troši in troši....
Za civilno poroko pa ni treba veliko, nekaj se sicer plača obred, pa mislim, da ni dosti.
In taka poroka bi bila meni čisto dovolj, intimna in zgolj posledica najine želje in ljubezni, če bi me že zaprosil;
za druge pa ne bi prirejala ceremonij.
to je res ja.Jst bi tud eno manjšo, sicer ceremonijalno poroko mela, pripeljala se bi s Hummerjem (kar bi me terjalo največ denarja ), povabljenci bi bli pa res najožji, tko d anebi šlo dost denarja.Na kraj pameti mi ne pride da vabim neke tetke in stričke, katere vidm enkrat na leto pa kumi vem kako jim je ime
drgač pa če me vpraša danes, bi bil moj odgovor;
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hja..mene je pa moj zaročil že kar v 1.mesecu , ampak priznam, sem ena tistih, ki jo misel na poroko in "resno, odgovorno, odraslo življenje" rahlo straši.. On bi me kar že danes poročil, če bi blo možno-no, men se pa še ne mudi tolk; ja, sem mu tudi dopovedala, da verjamem v "dolgo zaroko" (jz temu sicer pravim "obljuba"). Sva še čist preveč mlada(beri: neumna), brez česar kar bi imenovala svoje, s šolo za dokončati.. Uglavnem, ni poroka na 1. mestu prioritet, je še dosti drugega prej za postoriti.
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
Jst bi tut rekla jaaaaaaaaa, sicer pa mava še kej prej za ustvart (npr. prijeten domek). Poznam par, ki sta se poročla pa pol še zmer žvela vsak pr svojih (pač dokler sta zidala),. To men glih ni no, k te more kot nevesto odnest čez prag in je fajn, da je ta prag vajin .
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
linkica napisal/-a:Jochie ti je dobro napisal...
zakaj te je pa sploh strah? to je meni najlepsa stvar, ki jo lahko rece... ves kaj bi ene dale, da bi jih njihov partner to sploh vprasal? vendar... poslusaj svoje srce, ce si to zeli. sicer pa: ce te vprasa, te zaroci. zaroka pa lahko traja kar nekaj casa, preden se porocita. saj je tako, ne?
se strinjam Ne boj se, jaz bi na tvojem mestu naredila, tisto, kar si tvoje srce želi..
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Upam, d me še neki let nima namena tega vprašat pojma nimam kaj bi rekla - bed bi mi blo rečt ne, glede na to kok časa sva že skupi, pa pač v tem primeru vedno obstaja možnost da bi ga zgubila, ja pa tut zihr nebi rekla...je pa res, da jst nasplošno ne vrjamm v zakon (men to predstavla nepotrebno birokracijo ob ločitvi ) mogoče zato, ker so bili moji starši večkrat poročeni - veliko prej bi se odločila za otroka kot za poroko..ne vidim nekega smisla v tej dragi ceremoniji, ki praktično realno ničesar ne spremeni, razen priimka..mah čudna sm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov