Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
No lepo, sam da je zabava uspela
Te bo zaroču, ko boš najmanj prčakvala
Te bo zaroču, ko boš najmanj prčakvala
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js bi tudi rekla ja. Takoj. Potem pa bi verjetno hotela, da se usedeva in pogovoriva o tem, kaj bi to pomenilo. Poročila bi se namreč šele po diplomi. Se pravi še najmanj 2 leti ne.
Ampam mislim, da se mi ni treba bat, da bi se kaj takega res zgodilo... Sva šele na začetku veze.
Ampam mislim, da se mi ni treba bat, da bi se kaj takega res zgodilo... Sva šele na začetku veze.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
jolandabuh - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
Jaz mislim, da če od šuba ne rečeš (ali pri sebi pomisliš) "da", potem je v vezi nekaj narobe. Iskat opravičila zakaj (še) ne je kaj slab znak. Pa s cincanjem se kaj lahko zgodi, da ga bo pa minila ta želja, in sploh nikoli ne bo zaprosil.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Pri meni ni bilo mišljeno, da se nebi poročila, ker sem študentka, ampak je to bolj "izgovor". Še študiram in imam druge skrbi, s poroko (vsaj tradicionalno) je pa ogromno dela (in stroškov). Tako da bi se s tem veliko raje ukvarjala, ko bom imela službo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
rekla bi neeee. vsakmu, zdej al pa čez 20 let. nočem se zajebat še s poroko. in ja, verjetno da tam, kjer si ne rečeta takoj da, nekaj škripa. sam tako pač je. mislim da nobena zveza ni idealna, mi sami ji idealiziramo, na koncu pa smo prizadeti. namesto da bi bili vse od začetka realni.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz bi takoj rekla ja in bi se poročila z njim. Samo ni drugih možnosti, tako da je samo misel lepa
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz bi odgovorila z NE in ga zapustila!
For the record: stara sem 18, izobrazbe nimam še nobene, na mesec prejemam dohodke, s katerimi še sama sebe ne morem podpirati (odmislimo starše), stanovanja svojega nimam, na poroko še nisem pripravljena, sploh pa se nikoli ne nameravam poročiti in - s fantom sva skupaj en mesec, zato bi mi tako vprašanje dalo misliti, koliko on sploh JE resen.
For the record: stara sem 18, izobrazbe nimam še nobene, na mesec prejemam dohodke, s katerimi še sama sebe ne morem podpirati (odmislimo starše), stanovanja svojega nimam, na poroko še nisem pripravljena, sploh pa se nikoli ne nameravam poročiti in - s fantom sva skupaj en mesec, zato bi mi tako vprašanje dalo misliti, koliko on sploh JE resen.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ah ja sej zdej bo itaq tak odgovor..Odvisno kuk časa je kdo s fantom,kaj ma svojga,kuk je izobražen..pač u tej smeri..Nč pretresljivga
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ne znam si predstaulat tega trenutka, ne bi ga še rada doživela, prznam, da me miseu na to rahlo straši in še nimam nikakršne želje po tem. Mi pa to ni nikakršen pokazatelj (ne)ljubezni. Tut če do tega nikol ne pride, mi ne bo hudo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov