Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 27 od 29
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Skrat potepuh napisal/-a:lipgloss napisal/-a:Jupi, končno si me zaprosu, kaj si pa tolk časa rabu
Zakaj ga pa pol ti ne vprašaš, če se želiš poročit?
Kr se to ne spodob .
Sama sm sicer že naumila način, kako izjaut neki tacga, tko da bi bla z veseljem (in brez zadržkou) jst tista, k bi otvorila trenutek .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^Dej povej... Me zanima scenarij, ki "se spodobi"
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Prijetelji (Friends)- ko Monica zaprosi Chandlerja
sicer pa who cares kaj se spodobi. Pa če bi se hotla poročit, bi mojga brez problema zaprosila, če bi se mi zahotelo, pa ni važn kje (magari med klobasami :-))
sicer pa who cares kaj se spodobi. Pa če bi se hotla poročit, bi mojga brez problema zaprosila, če bi se mi zahotelo, pa ni važn kje (magari med klobasami :-))
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bonnie taylor - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
hmm jaz bi na tvojem mestu rekla ja..bi pa potem počakala da dokončaš fax..zame pa bi rekla da je še prekmalu.
-
Aloha - Cosmopsiho
Skrat potepuh napisal/-a:^^Dej povej... Me zanima scenarij, ki "se spodobi"
Da se ne spodob sm napisala zgolj zato, kr je že bla debata na to temo in jih ni blo mal s predsodki o ženski kot pobudnici ... Sama nism zagovornica takih in drgačnih tradicij, men bi blo še bl adrenalinsko, če bi bla jst tista, k bi splanirala en unikaten zaročni moment .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ja sj vem, d je blo tko nekak mišljen. Sam res me zanima tvoj scenarij... Js o tem sploh še nism razmišljala.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
Aloha - Cosmopsiho
Oh, tega pa res ne bom razglašala naokol, še preden se sploh zgodi. Če bom kdaj mela prilko, užgala zaročni moment po mojem okusu, z meni (in seveda njemu) prijetnimi posledicami, takrat se pa mogoče oglasm sm not ... če bo u tem kokošnjaku še kej perjadi .
-
No sej to pa razumem. Pol se pa takrat oglas. Če bomo res še tle...
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No evo že več k eno leto od teme in bi bil odgovor še bolj ja kot prej... vmes je bila če ena fora, ko sva bila v Parizu za novo leto in so vsi prijatelji in družina navijali, da naj me zaprosi na vrhu Eiffla in so to omenjali že mesec pred potovanjem, da sm že js misla, če kej vejo al kaj dogaja...ker so res vsi isto stvar ponavljal pa se sploh ne poznajo med sabo...sam pol ni blo nič od tega
Zadnjič na eni žurki, se jih je pa 20 spravil na mojega in ga zezal, da če ne bo kmal da me bojo kr oni namest njega
Zadnjič na eni žurki, se jih je pa 20 spravil na mojega in ga zezal, da če ne bo kmal da me bojo kr oni namest njega
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
moj me v kratkem še ne bo zaprosil, ker se dost o tem pogovarjava in imava oba podobne predstave o tem. jst se itak sploh ne bi poročila, on pa bi se zarad otrok, če jih bova imela. tko da ne verjamem, da bi ga kaj pičlo v bližnji prihodnosti ...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, mene Moj lahko zarad mene že danes zaroči, sam na poroko bo mogu počakat še minimalno 5 let.
Jz se mam namen nekoč poročit, ker sm kar se tiče tega precej tradicionala. Če se zdej probam zamislit mene in Mojga poročena z froci, se mi kr malo nasmehne, ker si prau predstauljam kako bi blo...
Jz se mam namen nekoč poročit, ker sm kar se tiče tega precej tradicionala. Če se zdej probam zamislit mene in Mojga poročena z froci, se mi kr malo nasmehne, ker si prau predstauljam kako bi blo...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema