Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Čeprav bo (če bo) že 7 let kar sva skupaj, bi v tem trenutku rekla ne, ker definitivno nisva na takem nivoju, kjer bi vse štimalo tako, kot bi moralo.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
jaz bi rekla ja sej zaročen si lahko še 5 let če ti paše
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
jaz bi rekla ja sej zaročen si lahko še 5 let če ti paše
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Rekla bi DA.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
tkole k berem tole temo, se pol sprašujem kolk ste stare, kolk časa ste skupi ipd., mogoče bi blo fajn če bi se še kej od tega ^ zravn napisal...
jez bi rekla ja, stara sem 23let, uradno sva skupi 3 mesece, pred tem pa 1 leto nonstop skupi, ampak ne kot par, poznam ga pa like 9 let.
jez bi rekla ja, stara sem 23let, uradno sva skupi 3 mesece, pred tem pa 1 leto nonstop skupi, ampak ne kot par, poznam ga pa like 9 let.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*hox* napisal/-a:Ne vem kdo si je to zmislu, ampak naj bi bilo to tako nenapisano "pravilo".
Eh, me ne ganejo kej dost take stvari.
No, js bi rekla JA, poročila se pa vseeno nebi (mogoče hočem sam lep zaročni prstan ). Skupaj sva pa skoraj 1 leto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Gost
In v čem je smisel zaroke, če se v nekem doglednem roku ne poročiš? Si potem leto, dve, mogoče deset, zaročen? Kakšna je potem razlika med biti zaročen ali se zgolj sestajati oz. 'živeti na koruzi'?
Meni osebno zaroka nič ne pomeni oz. pove o paru. Zato so tudi ti sanjavi odgovori v tej temi prav smešni. Če bi me vprašal danes, bi rekla 'da', ampak poročila se ne bi in podobno. Uuu, napredek višje sorte Pa izjave pri 20ih ali še manj 'ja, želim si, da me zaroči' ... kam hiteti?
Meni osebno zaroka nič ne pomeni oz. pove o paru. Zato so tudi ti sanjavi odgovori v tej temi prav smešni. Če bi me vprašal danes, bi rekla 'da', ampak poročila se ne bi in podobno. Uuu, napredek višje sorte Pa izjave pri 20ih ali še manj 'ja, želim si, da me zaroči' ... kam hiteti?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ni razlike. Tud nočem da je. Všeč mi je beseda. Ne vem, fajn mi zveni bit zaročen. Pač nimam želje po poroki...
Mogoče pa spremenim mnenje...
Vem da so trapasti razlogi, sam če bi nama odgovarjal, zakaj pa ne? Če enemu paše bit poročen (zakaj so pa tukaj vzroki? Neka večna ljubezen, zvestoba...whatever).
Mogoče pa spremenim mnenje...
Vem da so trapasti razlogi, sam če bi nama odgovarjal, zakaj pa ne? Če enemu paše bit poročen (zakaj so pa tukaj vzroki? Neka večna ljubezen, zvestoba...whatever).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Nekaterim je pač všeč, a je tako težko razumet, da se je treba norčevat?
Meni je zaroka ok, ker en drugemu potrdita, da želita preživeti celo življenje skupaj. Poroka mi pa ne diši ravno, ker si ne želim podpisati papirjev - meni se pa to zdi butasto. Torej, "zaroka" da, ker s tem na malo drugačen način dokažeta kako čutita, poroka pa ne, ker ne mislim za nobenega podpisovati papirjev, ker zame to ni biznis, ki se sklepa s podpisom pogodbe.
Meni je zaroka ok, ker en drugemu potrdita, da želita preživeti celo življenje skupaj. Poroka mi pa ne diši ravno, ker si ne želim podpisati papirjev - meni se pa to zdi butasto. Torej, "zaroka" da, ker s tem na malo drugačen način dokažeta kako čutita, poroka pa ne, ker ne mislim za nobenega podpisovati papirjev, ker zame to ni biznis, ki se sklepa s podpisom pogodbe.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jah sam ce nekomu reces da sta zarocena, bi se naj pricakovalo da se bosta u kratkem porocila..sej to je fora zaroke. men je pa to res cist en mali korak pred poroko...in ko nekomu reces da si zarocen, je potem naslednje vprasanje kdaj bo poroka, mas ponavadi ze hitro datum dolocen ipd. js bi rada da je pr men tako in ne da boma nevem kako dolgo zarocena...ker potem v bistvu ta ''zaroka'' res ni nc drugega kot beseda in ni nobena potrditev visjih custev ane..ce se itak ne nameravas porocit, kaj je potem razlika? mislim sej ane, vsak po svoje
js mam pac u glavi da zarocen par ze pocasi planira poroko in ne da je to kr nekaj ker je dolgocasno ze bit samo ''par''
js mam pac u glavi da zarocen par ze pocasi planira poroko in ne da je to kr nekaj ker je dolgocasno ze bit samo ''par''
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov