Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez bi bla pa fulll vesela prstana sam odgovorila mu bi pa da sva lohka kr zaročena zavedno ker ubistvu si ne zelim poroke in se tut nemislm poročit.
edina izjema bi bla da se greva sama poročit na ksn sanski otok v ameriki in si pac priče najdeva en dan prej v lokalu kjer bi skup zural
^^to je edini scenari mozn da bom jez žena v pravm pomenu besede
edina izjema bi bla da se greva sama poročit na ksn sanski otok v ameriki in si pac priče najdeva en dan prej v lokalu kjer bi skup zural
^^to je edini scenari mozn da bom jez žena v pravm pomenu besede
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Še vedno imam isto mnenje kot lani ko sem to temo odprla.
Tekla bi kolikor bi me nesle noge.
Tekla bi kolikor bi me nesle noge.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
rekla bi YES YES YES! ampak prej se moreva na svoje odselit .
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Jas bi rekla JA. Bi se kr rada poročila enkrat....on se pa ne bi. Baje da gre pač preveč denarja za nek list (sem jas tudi bila takšnega mnenja, kaj se te boš poročil če pa lahko tak čist lepo živiš) - sem sedaj spremenila mnenje ko sem ga našla Upam da is bo čez par let premislo
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Ja...enkrat mi je dal moj bivši en prstan....pa sm za sekundo pomislna, če ne gre mogoče za zaroko...in tisti hip..hm...če bi me vprašal bi rekla, da želim še mal počakat...da bom mal starejša ind a končam študij. In tud če bi me zdj sedanji zaprosu..heh...nism še pripravljena...si še ne predtsavljam sebe v poročni bleki, se pa definitivno vidim z njim v bodočnosti
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz bi verjetno rekla ja, ampak bi s poroko hotela počakati vsaj kakšno leto.
Zadnjič spremenil **medyka**, dne 30. Apr. 2009 6:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Ja pa kaj še.
Kot prvo, se mi zdi, da je poroka stvar dogovora in konsenza, ne pa da ma tip ves čas na svetu, da se odloči, kaj hoče, punca mora pa to odločitev sprejet v 5 sekundah.
Sicer pa, če bi se poroka 'splačala' bi se poročila - to mislim v smislu pridobivanja raznih kreditov, državljanstev ipd.
Nikomur pa ne bi obljubila, da bom za vedno z njim (ok, če to moraš tam reč, da te napišejo v knjigo bi še šlo). Življenje teče, ljudje in okoliščine se spreminjajo. Ne glede na to, kaj zdaj menim, kaj zdaj čutim in na čem sem pripravljena gradit, nikomur ne morem obljubit, da bom čez n let čutila, mislila in si želela enakih zadev - in tega niti ne pričakujem od drugih. No sej, zato pa so ločitve ne
Razmišljat o tem vprašanju je brezpredmetno, ker me ne bi tega rekel. Če pa že bi bi ga pa vprašala, zakaj je to rekel in mu razložila to, kar sem v prejšnjem odstavku.
Kot prvo, se mi zdi, da je poroka stvar dogovora in konsenza, ne pa da ma tip ves čas na svetu, da se odloči, kaj hoče, punca mora pa to odločitev sprejet v 5 sekundah.
Sicer pa, če bi se poroka 'splačala' bi se poročila - to mislim v smislu pridobivanja raznih kreditov, državljanstev ipd.
Nikomur pa ne bi obljubila, da bom za vedno z njim (ok, če to moraš tam reč, da te napišejo v knjigo bi še šlo). Življenje teče, ljudje in okoliščine se spreminjajo. Ne glede na to, kaj zdaj menim, kaj zdaj čutim in na čem sem pripravljena gradit, nikomur ne morem obljubit, da bom čez n let čutila, mislila in si želela enakih zadev - in tega niti ne pričakujem od drugih. No sej, zato pa so ločitve ne
Razmišljat o tem vprašanju je brezpredmetno, ker me ne bi tega rekel. Če pa že bi bi ga pa vprašala, zakaj je to rekel in mu razložila to, kar sem v prejšnjem odstavku.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
trapa napisal/-a:trapa napisal/-a:Bi rekla, naj počaka še kako leto, ker se nama prav nikamor ne mudi
Po letu dni je mnenje nespremenjeno.
matr smo napredovale.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov