Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 22. Jul. 2008 13:01

*pikyca* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:Me je zaprosil!
Hehe :jump:
In brez pomisleka sem privolila :jump:

Čestitke ! :ja:

podpis :D

Tut jest čestitam. :)

Moja je men rekla, ko sva se mal okol tega pogovarjala, da ne še zdaj, da pa bom vedu kdaj bo ona za to. Torej, trenutno ne bi privolila.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 22. Jul. 2008 21:46

Danes bi rekla ne. Ker mava še tolko ne poštimanih stvari, da preprosto ne čutim želje in potrebe po temu uprašanju. Nit ne vem, če bova kdaj pršla do te točke. :nein:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 22. Jul. 2008 23:05

Js bi rekla JA. :D

Ceprav tega ne bo vprasal. Sva se ze pogovarjala. On bi se zelel cerkveno porocit, ker se mu zdi civilna poroka nekako sama sebi namen. Jaz in cerkev => not go. Tako da sledi kompromis. Bova na koruzi zivela. Pa me nic ne moti.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Jul. 2008 0:06

Js sm tut bolj za koruzništvo.. razn mogoče res majhna civilna porokica.. z bližnimi sorodniki.. pa še to najraje ne, bi pa na to pristala.. ne vem kje so pobrali, da vse punce že od majhnega sanjamo o poroki :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 23. Jul. 2008 7:23

Jaz bi rekla "JA!". :lol:
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 23. Jul. 2008 14:15

Wiiii napisal/-a:Js bi rekla JA. :D

Ceprav tega ne bo vprasal. Sva se ze pogovarjala. On bi se zelel cerkveno porocit, ker se mu zdi civilna poroka nekako sama sebi namen. Jaz in cerkev => not go. Tako da sledi kompromis. Bova na koruzi zivela. Pa me nic ne moti.

Mam sodelavca, ki se je poročil cerkveno, žena ne... To se da narest, sicer sta v cerkvi oba, vendar tiste cerkvene zadeve, kot so šal ovit samo okoli njegove roke, hostija, vino, prejme samo tisti ki se cerkveno poroči, tko da tukaj ne glej problema, ker se to da...Sicer pa vajina odločitev.

No jaz definitivno rečem DA, on pa itak sanja že zdaj o tem... tko da, kaj pa vem kdaj me preseneti s tem vprašanjem...
Sicer če te zaprosi, imaš eno leto čas za poroko, pravijo... :D
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 23. Jul. 2008 15:02

rekla bi ja ampak pod pogojem da ne bi živela v njihovi hiši, ker nažalost si ne predstavljam kako bi shajala z njegovimi tastarimi. :D
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 23. Jul. 2008 15:42

js bi rekla ne. sam zato k pač pr teh letih mi nima smisla se poročit še. sj je še dost cajta. in sva se o tem tut že pogovarjala. sicer poroko si želi cerkveno, ampak js sm ateist tko da to bomo še vidl (če bo do tega pršlo kaj bo). we will se :D drgač pa moja 2 sta koruznika in jima čis nč ne manka. če se maš rad se maš s papirjem al pa brez
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 23. Jul. 2008 20:05

Bi dvignala slušalko in klicala norišnico, da imamo nujni primer. Sploh nisem fanica poroke pa te ceremonije, kot da lajf brez teh nekih kvaziobičajev ni dost zakompleksan, človek se spreminja, kako nej bi potem nekomu obljubil, da boš z njim do smrti. Sploh pa, a se naj paseva na travniku pa spiva pod grmom, če nima še noben nobene finančne stabilnosti? Ne, hvala.. :x
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 25. Jul. 2008 11:41

jz bi brez pomislekov rekla da.

grejo mi grozno na živce tisti ki poroke ne podpirajo, in pravijo da je samo zaradi papirja... taki nimajo pojma zakaj se dva človeka sploh poročita. izpadejo prav neumni.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 25. Jul. 2008 12:09

...Jaz bi pa takoj rekla JA! res je,da sem stara 18,s tipom sva skup leto in pol ampak se mi zdi da bi bil kar pravi. ni moj prvi in vem,da nisem slepo zaljubljena vanj...enostavno vem,da bi lahko z njim preživela preostanek lajfa. itak pa vem,da me ne namerava zaročit,ker sva oba premlada in želiva najprej zaključit šolanje...
mi je pa smešno,če se kdo zelo hitro zaroči...recimo moja prijateljica je bila s fantom manj kot pol leta,ko sta nam naznanila,da se bosta poročila. in res,sedaj sta že poročena...skupaj kot par pa nista še eno leto!
recimo take zadeve so mi totalno krneki,ker v pol leta ne moreš nekoga toliko poznat,da bi bil lahko z njim kar celo življenje....to mi je res prehitro.
drugače pa,čestitke tistim ki ste se že zaročile :zustimm:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Jul. 2008 12:13

^^ Moja2 sta se poročila po 5 mesecih zveze. Morem priznat, da sm jz v trebuhu kr precej pospešla uso stvar. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 25. Jul. 2008 12:23

^^ ja, otrok pogosto pospeši stvar. ampak nevem,zakaj se je "treba" takrat poročit,če pričakuješ otroka. finančno lahko oba tudi kot navaden par skrbita zanj,isto imajo otroka radi tudi če se ne bi takrat poročila in tko. moja2 sta se tudi poročila takrat,ko je bila mami noseča in mi je res čudno,zakaj nista mogla počakat še tistih par mesecev,pa se potem poročit... jaz sama ne bi mogla bit na poroki noseča,ker mam res tak filing,da se poročiš v naglici,pod pritiskom svojih tastarih in posledično družbe,v kateri je še vedno tisto staro "pravilo",da mora biti otrok rojen v zakonu,ne pa izven zakonske zveze.če se zgodi to,je pa že skoraj narobe...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Jul. 2008 12:26

^^ Sej zato sta se moja poročila. Ker pr nas preprosto ne moreš bit neporočez+otroci. Te oberejo živega.
Tud zase vem, da me pojejo, če pridem noseča oz. z ortokom domou+neporočena.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 25. Jul. 2008 12:33

^^ ja evo,ker te potem družba (pač družina,sorodniki...) označi kot,da si proti nekim načelom in ne vem kaj.
a ne bi bilo enostavno lepše počakaj,da otrok malo zraste in se potem še sam udeleži poroke...ne pa da je vse narejeno v naglici,pol povabljenih ima pa v glavi,da sta se dva poročila zgolj zato,ker pričakujeta otroka.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]