Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Danes bi rekla, da je še prezgodi. Da morava najprej razčistit use stvari in vidt če lahko funkcionirava na ta način, ker ko se bom poročila, bi hotla, da je verzija 4 ever.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ooo pr men bi bil donc ja u tork bi biu pa ne pa tud pred vsemi...
drgač pa če bi bla mau strej pa on tud...js msinem da bi mu rekla ja ker sva že tolk stvari dala skoz da msinem da bi mu zihr rekla ja
samo njemuuuu
drgač pa če bi bla mau strej pa on tud...js msinem da bi mu rekla ja ker sva že tolk stvari dala skoz da msinem da bi mu zihr rekla ja
samo njemuuuu
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
No mene je zaproso pred pol leta al pa malo več, pa sem brez premisleka rekla tak kot sem čutila; ja. In zaj sem zaročena
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
Hvala..
Jaz sem se vračal iz lj domov na Štajersko in sem nekaj sumila, da nekej načrtuje, k je bil celi živčen.. Ko sem prišla k njemu domo sma se malo cartala, potem pa je začel nekej po žepih iskat.. In je potegnil ven eno lepo rdečo škatlico.. Vprašo me je,če bi enkrat v bližnji pihodnosti postala še bolj njegova? Itak da takrat nisme razmišljala in rekla itak:)
Marsikatera sanja, da bo to full romantično, meni pa je bilo lepo že zaradi tega ker se je zgodilo...
Jaz sem se vračal iz lj domov na Štajersko in sem nekaj sumila, da nekej načrtuje, k je bil celi živčen.. Ko sem prišla k njemu domo sma se malo cartala, potem pa je začel nekej po žepih iskat.. In je potegnil ven eno lepo rdečo škatlico.. Vprašo me je,če bi enkrat v bližnji pihodnosti postala še bolj njegova? Itak da takrat nisme razmišljala in rekla itak:)
Marsikatera sanja, da bo to full romantično, meni pa je bilo lepo že zaradi tega ker se je zgodilo...
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
miska20 napisal/-a:no da vam poročam...šla sva na večerjo v eno ful lepo restavracijo, miza je bla posuta z cvetovi vrtnic, svečke...midva pojema večerjo in takrat se je pa zgodilo to, kar sem si misnla...in sm brez oklevanja rekla DA... vedla sm, da je romantičen tip, ampak da je pa tok romantičen, pa še s takimi idejami, kako mene totalno šokirat in presenetit (v dobrem smislu ), si pa nism misnla...tako, zdaj sm uradno njegova zaročenka...
zdej moram sam še domačim povedat...
približn tkole je blo...je pa res da je bil tut nekam živčn cel mesc...
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Nekega dne se seveda želim poročiti, ampak trenutno to zagotovo ni mogoče. Najprej bi se seveda želela poročiti cerkveno, ker pa fant ni krščen vem, da me sedaj še ne bo zaprosil. Upam pa da me po kakšem letu le bo (seveda potem kakšno leto traja zaroka). Če bi me zaprosil pred množico ljudi bi mi verjetno bilo zelo nerodno... verjetno niti nebi upala odgovoriti. Drugače pa bi brez premišljevanja rekla DA.
Pain is temporary, glory is forever!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov