Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Jun. 2008 10:41

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 10. Jun. 2008 11:04

Se strinjam.
Definitivno se je treba poročat iz ljubezni. Pa ne samo poročat. Izključno iz ljubezni imeti tudi otroke. Drugače je brez smiselno.

Js vem, da sva kljub najinim mladim? letom oba zrela za poroko in otroka. samo vprašanje časa je ;)
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 10. Jun. 2008 11:59

Odgovor bi bil: Hm... pa ne da se hočeš predat in se odpovedat svobodi? Ti je babica grozila, da ne bo več pekla štrudla, če se ne poročiš? :twisted:
Ampak seveda bi bla za to! :heiss:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Jun. 2008 12:03

*pupika* napisal/-a:
Js vem, da sva kljub najinim mladim? letom oba zrela za poroko in otroka. samo vprašanje časa je ;)

v kaselcu naj me čaka vabilo
:lach:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 10. Jun. 2008 13:07

glede na to d sm stara 18 pa d se res ne namervama poročit dokler ne nrdim faxa bi rekla...ja, takoj k bo to mogoče....pol bi pa se čez 5 let...bla bi pa tolk presenečena d bi pomoje mogu dvakrat uprašat ker pr teh letih te itk to šokira...ampak jz vem d še ne bo uprašou=) to da se enkrat nameravam poročit pa že ve k sva se o teh stvareh pogovarjala k je zvedu d mojadva nista poročena.
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 10. Jun. 2008 15:59

bla bi ful presenečena..in seveda biu bi zelo kratek odgovor: jaaaaa :razz: :) :)
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 10. Jun. 2008 16:11

Rekla bi JA! :razz:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Jun. 2008 16:23

Rekla bi "ja", kr bi to pomenil, da nism več daleč od Havajev, jeeeeei :flower: :P ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 10. Jun. 2008 21:27

pomojm bi rekla NE... ni mi do poroke... neodvečna fama. sej se mava lepo tut, če nimava zlatih rink na prstih :D
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 11. Jun. 2008 8:53

js ne vem če bi se lih rada poročila..
js bi sam vso tisto ceremonijo mela :D

no, sam moj je itak reku, da se noče poročit, da tud ceremonije noče met ker ne mara bit v središču pozornosti...pa sm mu neki sanjala, da je to itak za bejbo. poroke se dogajajo samo zarad žensk, da se enkrat u lajfu počut kt princeska :)
pa je reku, da bova mela eno ceremonijo v privat stilu-samo midva in trinadstropna torta. mnjami :D

tko, da js bi vrjetn rekla ja že sam zarad tega ker bi me to tok presenetl.
metuljcica46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljcica46 » 11. Jun. 2008 11:24

definitivno bi rekla ja, moj se ful želi poročit in imet družino..in mi je to lepo:oops: ..bi mu pa rekla naj počaka da diplomiram in si poiščem službo...bi bil pa odgovor definitivno DA....
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a babe » 21. Jun. 2008 19:29

shy girl napisal/-a:moje mnenje pa je vedno bilo da se ne bom nikoli poročila saj tisti "papir" nič ne pomeni in da paru ne zagotovi sreče...o tem sva se tudi pogovarjala in se s tem oba strinjala....potem pa me odpelje na morje. ves skrivnosten me odpelje na večerjo, kjer je imel rezerviran balkon s pogledom na morje in med večerjo poklekne pred menoj in mi izroči prstan v škatlici v obliki vrtnice in postavi VPRAŠANJE - in vsa moja "filozofija" da papir nič ne pomeni v trenutku izgine, oblijejo me solze in komaj izdavim DA....
sele kasneje sem mu malo zatežila ker me je bilo sram ker so začeli v restavraciji ploskati vsi so naju gledali.....joj jaz pa ne maram biti v centru pozornosti :oops:

Kako lepo! No tud enkrat, ko sva bila z mojim (sedaj že bivšim) na dopustu so bile na hotelski terasi karaoke. Sodelovali so kandidati iz različnih držav. Potem pa pride na oder en nizozemec in v pričo vse publike, ki smo bili tam prisotni, povabi svojo punco na oder in jo zaprosi za roko. Bilo je tako ganljivo, da je ves folk oh, ah, marsikomu pa tudi meni so prišle solze na oči. Tudi sama sem si tega zelo želela, pa tega nisem v desetletni zvezi doživela.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Jun. 2008 19:31

Težko, da bi privolila. Moram še pospraviti po glavi.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 24. Jun. 2008 16:15

Jz bi pomoje malo čudno pogledala pa padla v smeh
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Jun. 2008 16:22

Trenutno vem da me še ne bo zaprosu (vsaj še ene 3 leta ne)...pol pa če bova še skupaj in če me bo zaprosu bom pa definitivno rekla ja :) .

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov