Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Se strinjam.
Definitivno se je treba poročat iz ljubezni. Pa ne samo poročat. Izključno iz ljubezni imeti tudi otroke. Drugače je brez smiselno.
Js vem, da sva kljub najinim mladim? letom oba zrela za poroko in otroka. samo vprašanje časa je
Definitivno se je treba poročat iz ljubezni. Pa ne samo poročat. Izključno iz ljubezni imeti tudi otroke. Drugače je brez smiselno.
Js vem, da sva kljub najinim mladim? letom oba zrela za poroko in otroka. samo vprašanje časa je
My dreams are my reality...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
glede na to d sm stara 18 pa d se res ne namervama poročit dokler ne nrdim faxa bi rekla...ja, takoj k bo to mogoče....pol bi pa se čez 5 let...bla bi pa tolk presenečena d bi pomoje mogu dvakrat uprašat ker pr teh letih te itk to šokira...ampak jz vem d še ne bo uprašou=) to da se enkrat nameravam poročit pa že ve k sva se o teh stvareh pogovarjala k je zvedu d mojadva nista poročena.
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
bla bi ful presenečena..in seveda biu bi zelo kratek odgovor: jaaaaa
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js ne vem če bi se lih rada poročila..
js bi sam vso tisto ceremonijo mela
no, sam moj je itak reku, da se noče poročit, da tud ceremonije noče met ker ne mara bit v središču pozornosti...pa sm mu neki sanjala, da je to itak za bejbo. poroke se dogajajo samo zarad žensk, da se enkrat u lajfu počut kt princeska
pa je reku, da bova mela eno ceremonijo v privat stilu-samo midva in trinadstropna torta. mnjami
tko, da js bi vrjetn rekla ja že sam zarad tega ker bi me to tok presenetl.
js bi sam vso tisto ceremonijo mela
no, sam moj je itak reku, da se noče poročit, da tud ceremonije noče met ker ne mara bit v središču pozornosti...pa sm mu neki sanjala, da je to itak za bejbo. poroke se dogajajo samo zarad žensk, da se enkrat u lajfu počut kt princeska
pa je reku, da bova mela eno ceremonijo v privat stilu-samo midva in trinadstropna torta. mnjami
tko, da js bi vrjetn rekla ja že sam zarad tega ker bi me to tok presenetl.
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
definitivno bi rekla ja, moj se ful želi poročit in imet družino..in mi je to lepo:oops: ..bi mu pa rekla naj počaka da diplomiram in si poiščem službo...bi bil pa odgovor definitivno DA....
-
babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
shy girl napisal/-a:moje mnenje pa je vedno bilo da se ne bom nikoli poročila saj tisti "papir" nič ne pomeni in da paru ne zagotovi sreče...o tem sva se tudi pogovarjala in se s tem oba strinjala....potem pa me odpelje na morje. ves skrivnosten me odpelje na večerjo, kjer je imel rezerviran balkon s pogledom na morje in med večerjo poklekne pred menoj in mi izroči prstan v škatlici v obliki vrtnice in postavi VPRAŠANJE - in vsa moja "filozofija" da papir nič ne pomeni v trenutku izgine, oblijejo me solze in komaj izdavim DA....
sele kasneje sem mu malo zatežila ker me je bilo sram ker so začeli v restavraciji ploskati vsi so naju gledali.....joj jaz pa ne maram biti v centru pozornosti
Kako lepo! No tud enkrat, ko sva bila z mojim (sedaj že bivšim) na dopustu so bile na hotelski terasi karaoke. Sodelovali so kandidati iz različnih držav. Potem pa pride na oder en nizozemec in v pričo vse publike, ki smo bili tam prisotni, povabi svojo punco na oder in jo zaprosi za roko. Bilo je tako ganljivo, da je ves folk oh, ah, marsikomu pa tudi meni so prišle solze na oči. Tudi sama sem si tega zelo želela, pa tega nisem v desetletni zvezi doživela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov