Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 04. Jun. 2008 13:23

V tem trenutko bi mu rekla NE.
:evil:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 04. Jun. 2008 15:00

definitivno JA :D
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 04. Jun. 2008 16:07

Smejat bi se začela in ga poslala na pregled glave. Prej bo pekel zmrznil, preden se bom jaz poročila.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 04. Jun. 2008 18:17

srčica* napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Najbolj mi grejo pa na živce tisti, ki se zaročajo že s svojo kvazi večno ljubeznijo (beri prvim fantom) pri 17-ih :roll: ... jest bi vrjetno kr vsakmu fantu rekla ne, ker me poroka sploh ne fascinira oz. se mi zdi prej ovira glede na to, če v tistem "za vedno" kaj zaškripa.

ja kaj pa je narobe s tem, če že na začetku najdeš nekoga, ki ti je tak fajn, da bi z njim preživel ostanek življenja? Mislim eni pač ne vidimo smisla v tem,da se "zgoniš" , prej ko začneš kaj resnega.

Problem je v tem, da jih je večina (tm ene 95%) mladih pa naivnih in resnično mislijo, da so našle princa na belem konju. In to nima čist nč skupnega s tem, da se "moraš" zgont.

Pr teh letih pa res še ne moreš bit zrel za zaroko... vsaj v pravem pomenu besede ne.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jun. 2008 18:20

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Jun. 2008 18:21

Ma NIA,če to realno pogledaš ni bla zaroka :)

Drgač pa jst nimam neke bojazni da bi me moj prašu to..hvalabogu :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 04. Jun. 2008 18:34

NIA :lol: ... in kaj je pol fora zaroke, če ne ravno poroka? Res ne vidim poante pol v tem, da bi se sploh kdor kol zaroču, če to ne pomen, da se boš pol res poročil?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Jun. 2008 18:35

Pač prstan nosš,da še drugi vejo da si zasedn :lol:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jun. 2008 18:37

m.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 04. Jun. 2008 18:38

se pa popolnoma strinjam z MIGRENO, ker pri 17 res ne moreš najdit pravega in edinega. zelo težko in redko se obdrži takšna ljubezen!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 04. Jun. 2008 18:39

MilkyWay napisal/-a:srčica*:

Mogoče sm pa tudi pod vplivom zakona mojih staršev, ker je res polomija.

Zase vem, da z mojim sedanjim ne bi mogla živet, ker je res hujši kot Črnogorc. In se ne vidim v vlogi osebe, ki bi morala celo življenje delati namesto nekoga drugega.

poglej.. to sta tvoja ključna razloga zakaj se nočeš poročit... predvsem ker sta starša slab vzor in te je strah,d a bo tvoj zakon tudi takšna polomija... in pa ta drugi razlog... res je, da se s fantom počutiš sproščena, kot si opisala... jaz se tudi z mojim... prav tako poflirtam kdaj s kakšnim fantom, pa se potem umaknem, ker fanta ne bi prevarala... ampak vseeno si želim nekoč poroke.. . in ja, si predstavljam skupno življenje s sednajim fantom, ampak če ne bo nama ratalo, pa mi bo pač s kom drugim... vglavnem hočem povedat, da si ti verjetno poroke med drugim tudi ne želiš, ker imaš polek sebe partnerja ki ga že naprej vidiš da bi bil v zakonskem življenju velika lenoba... kar ti potrebuješ ob sebi je fanta, katerega boš videla kot potencialnega zakonskega partnerja, ki bo imel rad svojo ženo, otroke in poskrbel za družinsko blaginjo... tega pač v svojem zdajšnjem partnerju ne vidiš... in vem, da ga ziher ne boš zdaj zaradi tega pustila... ampak z moje strani sem skoraj ziher, da te bo morda nekoč nekaj pičlo, da on ni to kar si želiš v življenju in ga boš pustila...
Zadnjič spremenil srčica*, dne 04. Jun. 2008 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Jun. 2008 18:39

študentka20 napisal/-a:se pa popolnoma strinjam z MIGRENO, ker pri 17 res ne moreš najdit pravega in edinega. zelo težko in redko se obdrži takšna ljubezen!

Okej jst sm si njen post drgač razlagala :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Jun. 2008 18:41

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:31, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 04. Jun. 2008 18:47

študentka20 napisal/-a:se pa popolnoma strinjam z MIGRENO, ker pri 17 res ne moreš najdit pravega in edinega. zelo težko in redko se obdrži takšna ljubezen!

To,d a ga res ne moreš najt, ne drži... obstajajo primeri, ko sta partnerja se našla tudi pri tako "rosnih" letih, se poročila in sta še danes srečna, tako da lahko najdeš pri 17ih rpavega in edinega, le da so redki primeri takšni...

SIcer pa poznam jaz sošolko, ki je v prvem letniku imela fanta s katerim sta bla skupaj štiri leta... mislim, da jima letos teče sedmo leto... in samo enkrat sem jo vidla, da je bila zaradi njega žalostna, pa še to zato, ker je mel operacijo in jo je blo ful strah za njega... drugače pa našla sta se mlada in sta na lepi poti, da bosta skupaj celo življenje... ampak nikoli ne veš...

nazadnje se lahko zgodi,d a se bodo punce ki so v tej temi rekle, da se nočejo poročit, se bodo poročile, ostale, ki pa bi se rade, pa se mogoče ne bomo...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Jun. 2008 19:24

srčica* napisal/-a:kar ti potrebuješ ob sebi je fanta, katerega boš videla kot potencialnega zakonskega partnerja, ki bo imel rad svojo ženo, otroke in poskrbel za družinsko blaginjo... tega pač v svojem zdajšnjem partnerju ne vidiš...

Ne da tega ne vidim, ampak trenutno ne razmišljam o tem. On je ful skrben fant in vem, da bi bil sposoben zame in za otroke (joj ku se to sliši...moji otroci :? ) dobro poskrbet, in nam nudit ljubezen, tako kot si zaslužimo. Ampak jaz se tudi ne vidim kot oseba, ki bi bla sposobna skrbet zanj. Je len človek, je oseba, ki npr. s težkim srcem pospravlja za sabo...Je oseba, ki se mu ne da skuhat si za jest in bi raje šel vn nekaj pojest...Je oseba, ki se mu ne da prištimat potovalke in mu mora to nrdit mama...In js se zavedam, da bi mu take stvari morala sama delat, ker se njemu ne bi dalo.

Ampak da ne bo izgledalo, da je vse narobe z njim :) . Je pa skrben in prijazen, vse pripravljen naredit zame (razen pospravlju ne bi) in vem, da me ima rad.

Ampak...ja no...to ni to. Mogoče bom čez čas, ko bom resnično rabla nekoga resnega, začela gledat tudi na te stvari. Trenutno me take stvari, da je tko len, ne motijo, ker itak ne živiva skupaj. In nočem sploh razmišljat (zdej trenutno), da bi živela skupaj, ...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]