Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Foxy - verjem, čez par let bo mogoče čist drgač govoru Mogoče pri svojih letih še ne razmišlja o teh stvareh (predvidevam da je tvojih let), čez par let pa...who knows Pusti se presenetiti! Najslabš je valda neki silit nekoga u nekaj...ampak...čas dela svoje in zarečenga kruha se ponavad največ poje, a ne
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:32, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
~NIA~ napisal/-a:aja, tko mimgrede, ko se zaročiš more bit potem v roku enga leta poroka. taka so 'pravila'
Ja, takšna je tradicija. Ampak danes se je nihče več ne drži
Če bi mene moj zaprosil, bi pomoje pristala. Ampak iz praktičnih razlogov do poroke ne bi prišlo še vsaj nekaj let...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Najbolj mi grejo pa na živce tisti, ki se zaročajo že s svojo kvazi večno ljubeznijo (beri prvim fantom) pri 17-ih ... jest bi vrjetno kr vsakmu fantu rekla ne, ker me poroka sploh ne fascinira oz. se mi zdi prej ovira glede na to, če v tistem "za vedno" kaj zaškripa.
Zadnjič spremenil MIGRENA, dne 04. Jun. 2008 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Js bi rekla NE! (in bi ga tudi zelooo poudarila)...
Me ne mikajo zaenkrat take stvari, čeprav ga imam zelo zelo rada. Nisem še za tako, ker to prinese ful odgovornosti... Pa še zaobljuba, da si samo njegova... Večna ljubezen? A-a... Mi dela kr slabo, če pomislim, da bom morala z nekom bit celo življenje (sej vem...sm še premlada ).
In poroka mi nič ne pomeni. Samo nek papir, na katerem naj bi pisalo, da sta uradno skupaj... Kaj mi to pomaga? Sej skupej sva lahko (in se mava prekleto fajn) tudi brez tega papirja...
Me ne mikajo zaenkrat take stvari, čeprav ga imam zelo zelo rada. Nisem še za tako, ker to prinese ful odgovornosti... Pa še zaobljuba, da si samo njegova... Večna ljubezen? A-a... Mi dela kr slabo, če pomislim, da bom morala z nekom bit celo življenje (sej vem...sm še premlada ).
In poroka mi nič ne pomeni. Samo nek papir, na katerem naj bi pisalo, da sta uradno skupaj... Kaj mi to pomaga? Sej skupej sva lahko (in se mava prekleto fajn) tudi brez tega papirja...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ah midva pa sva se že dogovorila, da se ne bova poročila. Sicer se meni zadnje čase nekaj sanjari v smislu poroke (hočem belo obleko! joke), ampak ja. To je še vsaj 10+ let vstran.
Kaj bi mu povedala če bi me danes vseeno vprašal... Smejala bi se. Ker vem, da ni takšna oseba. Mogoče bi rekla, naj me vpraša čez 10 let.
Kaj bi mu povedala če bi me danes vseeno vprašal... Smejala bi se. Ker vem, da ni takšna oseba. Mogoče bi rekla, naj me vpraša čez 10 let.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
MilkyWay napisal/-a:Js bi rekla NE! (in bi ga tudi zelooo poudarila)...
s čim se je pa tebi poroka zasrala? V čem je sploh smisel, da si s sedanjim fantom skup, če se bojiš odgovornosti? Dobro se strinjam s tabo,d a se lahko maš fajn tudi brez poročnega lista, ampak vsekakor če sta poročena al pa ne, obstajajo odgovornosti.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
MIGRENA napisal/-a:Najbolj mi grejo pa na živce tisti, ki se zaročajo že s svojo kvazi večno ljubeznijo (beri prvim fantom) pri 17-ih :roll: ... jest bi vrjetno kr vsakmu fantu rekla ne, ker me poroka sploh ne fascinira oz. se mi zdi prej ovira glede na to, če v tistem "za vedno" kaj zaškripa.
ja kaj pa je narobe s tem, če že na začetku najdeš nekoga, ki ti je tak fajn, da bi z njim preživel ostanek življenja? Mislim eni pač ne vidimo smisla v tem,da se "zgoniš" , prej ko začneš kaj resnega.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
srčica*: Preprosto se mi poroka ne zdi bistvo zveze. Če se da, bi preživela tudi brez nje.
Ja...odgovornost. Js se z mojim fantom počutim sproščena. Zdej sm dosti bolj sproščena z ostalimi tipi in me ni sram tudi kdaj flirtat s kom (sam tko, da koga nrdim lačnega, potem se pa umaknem ). Vem, da če bi bla z nekom vezana (zaročena) si tega ne bi upala naredit.
Druga odgovornost je skupno življenje, ki meni sploh ne paše. Ne vidim se, da bi morala živeti z nekom celo življenje (sej sm rekla, mogoče sm premlada). To ni point mojega življenja.
Mogoče sm pa tudi pod vplivom zakona mojih staršev, ker je res polomija. Dobrih 20 let skupnega življenja z nekom (kot moja dva) je dolga doba in za sebe vem, da jih ne bi zdržala. Ker vidim, kako moja dva zaradi tega skupnega življenja ne funkcionirata tako, kot bi morala. Je pa res, da sta bla oba še zelo mlada, ko sta stopila v zvezo in si nisza znala organizirat skupnega življenja.
Zase vem, da z mojim sedanjim ne bi mogla živet, ker je res hujši kot Črnogorc. In se ne vidim v vlogi osebe, ki bi morala celo življenje delati namesto nekoga drugega.
Ja...odgovornost. Js se z mojim fantom počutim sproščena. Zdej sm dosti bolj sproščena z ostalimi tipi in me ni sram tudi kdaj flirtat s kom (sam tko, da koga nrdim lačnega, potem se pa umaknem ). Vem, da če bi bla z nekom vezana (zaročena) si tega ne bi upala naredit.
Druga odgovornost je skupno življenje, ki meni sploh ne paše. Ne vidim se, da bi morala živeti z nekom celo življenje (sej sm rekla, mogoče sm premlada). To ni point mojega življenja.
Mogoče sm pa tudi pod vplivom zakona mojih staršev, ker je res polomija. Dobrih 20 let skupnega življenja z nekom (kot moja dva) je dolga doba in za sebe vem, da jih ne bi zdržala. Ker vidim, kako moja dva zaradi tega skupnega življenja ne funkcionirata tako, kot bi morala. Je pa res, da sta bla oba še zelo mlada, ko sta stopila v zvezo in si nisza znala organizirat skupnega življenja.
Zase vem, da z mojim sedanjim ne bi mogla živet, ker je res hujši kot Črnogorc. In se ne vidim v vlogi osebe, ki bi morala celo življenje delati namesto nekoga drugega.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz bi pa rekla JA (in se še zjokala, glede na to, da sem tak sentimentalen osebek)! Sicer nisem ravno med tistimi, ki se tega 'poroka mora biti' držijo kot pijanec plota, tako da bom preživela tudi, če se ne poročim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov