Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Maudisa napisal/-a:Moj odgovor bi bil NE.
Iz čist dveh preprostega razloga.
Meni osebno poroka ne pomeni nič kot sam en list.In se nekak ne vidim v tem.Nikol nisem sanjarla o tem,imela želje.To ni zame.
Predpostavljam, da se tolk dobro poznata in vajine želje, da te potem niti zaprosil ne bi... V nasprotnem primeru se mi zdi pa nefer od njega, da pozna tvoje mišljenje, pa bi te vseeno zaprosil.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ne vem kaj bi rekla, vem pa kaj bi nardila.
Zbudila bi se
Zbudila bi se
Hello, 911. I''m on fire!
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Jst bi rekla ne.Zato,ker je že znano moje stališče okrog poroke.(Poroka mi ne predstavlja nič)Nikoli nisem sanjarila o tem!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:32, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Nimam nobenga, tko da o tem samo sanjam.
Bi blo pa ornk romantično, če bi mu rekla: "zabaš se nekam". a si kera predstavlja kej takga?
Bi blo pa ornk romantično, če bi mu rekla: "zabaš se nekam". a si kera predstavlja kej takga?
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Sicer je še prezgodaj, da bi kaj takega slišala iz njegovih ust, a vseeno bi brez oklevanja rekla JA :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
lolitaa napisal/-a:Js bi rekla ja .
Jaz tudi, ampak nikoli ne bom docakala tega, da bi me moj zaprosil. Pred casom sem se bla proti porokam in to, zdaj pa cedalje bolj premisljujem o tem in si tega zelim. Ja, zgleda, da se staram Moj pa si tega ne zeli In si nikoli ne bo.
You want me to be something I can never ever be.
- Gost
Moj je tudi proti poroki, jaz sem neodločena oz. težim k temu, da bo že čas pokazal svoje ... In o tem, da bi me danes zaprosil, sploh ne razmišljam, ker vem, da me ne bi
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Meni je moj rekel, da ce se zelim porociti, si naj najdem enega, ki se hoce porociti. Rekel je tudi, da bi za mene naredil vse, ampak toliko pa res ne, da se noce tak zrtvovati in "izdal" bi nekaj v kar verjame. Sicer mi je bilo vseeno, ko mi je to govoril, zdaj pa, kot sem ze napisala, si to zelim.
Naj bo, ce noce pac noce. Jaz ga ne bom silila. Res je, da bo cas pokazal svoje.
Naj bo, ce noce pac noce. Jaz ga ne bom silila. Res je, da bo cas pokazal svoje.
You want me to be something I can never ever be.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov