Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 28 od 29
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst bi rekla ja, ker nekako sva že dolgo skupaj, obadva sva za to, da seveda ostaneva skupaj, fajn se mava, razumeva se, rada se mava. kaj sploh še hočeva
sem precej tradicionalna kar se tega tiče. pa ko bova imela otroke bi mi blo ful čudno, da ne bi imeli istega priimka. ne bi popolnoma čutila da smo družina. vsaj zdj tako mislim
drgač sm pa zdj dobla še večjo željo po čem takem, ker sem danes izvedela, da je ena sodelavka noseča (pač željo po družini)
sem precej tradicionalna kar se tega tiče. pa ko bova imela otroke bi mi blo ful čudno, da ne bi imeli istega priimka. ne bi popolnoma čutila da smo družina. vsaj zdj tako mislim
drgač sm pa zdj dobla še večjo željo po čem takem, ker sem danes izvedela, da je ena sodelavka noseča (pač željo po družini)
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Midva sva skup že dost cajta, sam se mi zdi, da sma še premlada za poroko. Itak se pogovarjava o tem in to. Pa komi čakam ta trenutek, vendar je malo kmalu.
Pa četud bi me zdaj vprašu bi rekla DA, ker nekako se vidim samo z njim v prihodnosti. Vendar pa bi poroka bla šele kasnej, že zarad strošku, pa ker sem še študentka.
Pa četud bi me zdaj vprašu bi rekla DA, ker nekako se vidim samo z njim v prihodnosti. Vendar pa bi poroka bla šele kasnej, že zarad strošku, pa ker sem še študentka.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Torej, jaz sn rekla kr Jaaa V bistvu sem ga bolj nekak izcmokala, ker nisem bla v stanju jasno rečt karkoli!
Kak je zgledalo? Pač, čez en mesec mam rojstni dan. In zadnjič po kosilu se moj začne tak nekak drugače obnašat, kao, da ne more več zdržat. Kaj ne moreš več zdržat? In začne, da ima darilo za rojstni dan za mene in da je tako fenomenalno, da ne more več čakat, da mora to naredit danes, da je to pravi dan in da ne bo prav, če bi čakalo darilo še en mesec, ker je prav, da mi ga da tukaj in zdaj. Pa privleče na dan vrtnice. Hmmm, si mislim, ja, šopek bi pa res bolj težko počakal do decembra Gledam tiste rože, se zahvalim, nič mi ni blo jasno...no, pa vzamem dol oni papir od šopka...pa se mi je zdela ena vrtnica taka, malo bolj vsiljivec je delovala, hehe Seveda, bla je žametna vrtnica z vlogo škatlice za prstanček No, on to odpre, vidim THE RING in se začnem cmerit, še preden je karkoli rekel Medtem je nekaj govoril, v stilu, da je to to in da si želi preživet življenje z mano...pa tak...kr dolgo je govoril, samo nisem vsega ujela...ful sm bla presenečena in nič mi ni blo jasno In itak ful vesela! No, ko je blo jasno, da se strinjam z ženitvijo (šlo je bolj za konkludentno dejanje, nekak nisem nič rekla), mi je nataknil 3x prevelik, prelep prstanček Zdaj je že zmanjšan in mi je odlično prav, on pa je moj fiancé
Kak je zgledalo? Pač, čez en mesec mam rojstni dan. In zadnjič po kosilu se moj začne tak nekak drugače obnašat, kao, da ne more več zdržat. Kaj ne moreš več zdržat? In začne, da ima darilo za rojstni dan za mene in da je tako fenomenalno, da ne more več čakat, da mora to naredit danes, da je to pravi dan in da ne bo prav, če bi čakalo darilo še en mesec, ker je prav, da mi ga da tukaj in zdaj. Pa privleče na dan vrtnice. Hmmm, si mislim, ja, šopek bi pa res bolj težko počakal do decembra Gledam tiste rože, se zahvalim, nič mi ni blo jasno...no, pa vzamem dol oni papir od šopka...pa se mi je zdela ena vrtnica taka, malo bolj vsiljivec je delovala, hehe Seveda, bla je žametna vrtnica z vlogo škatlice za prstanček No, on to odpre, vidim THE RING in se začnem cmerit, še preden je karkoli rekel Medtem je nekaj govoril, v stilu, da je to to in da si želi preživet življenje z mano...pa tak...kr dolgo je govoril, samo nisem vsega ujela...ful sm bla presenečena in nič mi ni blo jasno In itak ful vesela! No, ko je blo jasno, da se strinjam z ženitvijo (šlo je bolj za konkludentno dejanje, nekak nisem nič rekla), mi je nataknil 3x prevelik, prelep prstanček Zdaj je že zmanjšan in mi je odlično prav, on pa je moj fiancé
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Awww, kok lepo tole opisan!!positive vibration napisal/-a:Torej, jaz sn rekla kr Jaaa
Sam rada se mejta, pa bo vse superkul!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Čestitke positive! Men zveni prav všečna snubitev, lih prav romantična, da ni osladna... Kjut!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz bi takoj rekla ja, ker si tega zelo želim ne bom pa verjetno tega nikoli dočakala, kljub temu, da sva že več let skupaj in se imava najlepše.. pač ni tip, ki bi se hotel poročiti in je tudi zaroka zato nepotrebna
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 28 od 29
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov