Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
no da vam poročam...šla sva na večerjo v eno ful lepo restavracijo, miza je bla posuta z cvetovi vrtnic, svečke...midva pojema večerjo in takrat se je pa zgodilo to, kar sem si misnla...in sm brez oklevanja rekla DA... vedla sm, da je romantičen tip, ampak da je pa tok romantičen, pa še s takimi idejami, kako mene totalno šokirat in presenetit (v dobrem smislu ), si pa nism misnla...tako, zdaj sm uradno njegova zaročenka...
zdej moram sam še domačim povedat...
zdej moram sam še domačim povedat...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
miska20, čestitke tudi z moje strani.
Če bi mene moj lubek vprašal zdaj, bi tudi brez dvoma rekla Da, ker si želim biti z njim do konca življenja. Mi pa poroka ne pomeni toliko, da bi se morala poročiti; sploh me ne bi motilo, če bi živela do konca življenja na koruzi. Če pa se že bova poročila si želim preprost obred, brez kakšnihkoli župnikov in cerkvenih ceremonij , potem pa kakšen piknik ali večerjo z najbljižjimi. Najmanj si želim imeti na kupu 100 sorodnikov, ki jih po možnosti nobeden izmed naju ne vidi več kot 1x na 5 let; raje povabim res dobre prijatelje/prijateljice in ožje družinske člane.
Če bi mene moj lubek vprašal zdaj, bi tudi brez dvoma rekla Da, ker si želim biti z njim do konca življenja. Mi pa poroka ne pomeni toliko, da bi se morala poročiti; sploh me ne bi motilo, če bi živela do konca življenja na koruzi. Če pa se že bova poročila si želim preprost obred, brez kakšnihkoli župnikov in cerkvenih ceremonij , potem pa kakšen piknik ali večerjo z najbljižjimi. Najmanj si želim imeti na kupu 100 sorodnikov, ki jih po možnosti nobeden izmed naju ne vidi več kot 1x na 5 let; raje povabim res dobre prijatelje/prijateljice in ožje družinske člane.
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
FairyAngel napisal/-a:Če pa se že bova poročila si želim preprost obred, brez kakšnihkoli župnikov in cerkvenih ceremonij , potem pa kakšen piknik ali večerjo z najbljižjimi. Najmanj si želim imeti na kupu 100 sorodnikov, ki jih po možnosti nobeden izmed naju ne vidi več kot 1x na 5 let; raje povabim res dobre prijatelje/prijateljice in ožje družinske člane.
Tut midva sva oba takšnega mnenja, da bo najina poroka brez vseh ceremonij in nevemkoliko kvazi sorodnikov, ki povrhu vsega znajo samo hinavski bit...bo preprosta ampak vseeno nekaj posebnega
Hvala za čestitke...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
miška20 čestitke, in lepo je prebrat da še obstajajo romantični tipi! in kako dolgo sta že skupaj?
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
linkica napisal/-a:zakaj te je pa sploh strah? to je meni najlepsa stvar, ki jo lahko rece... ves kaj bi ene dale, da bi jih njihov partner to sploh vprasal? vendar... poslusaj svoje srce, ce si to zeli. sicer pa: ce te vprasa, te zaroci. zaroka pa lahko traja kar nekaj casa, preden se porocita. saj je tako, ne?
se strinjam...sama pa ne vem kako bi odreagirala ker nimam še nekih stvari u življenju razčiščenih da bi se lahko spustila tako daleč....drugače pa je to res nekaj najlepšega....
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
moj odgovor bi bil definitivno da, čeprav mislim, da do tega še nekaj časa ne bo prišlo. preprosto iz "materialnega" razloga. jaz sem še študentka (pišem diplomo ), nimam službe, nič našparano, sva pri naših, on ma sicer super plačo, vendar pa si ne predstavljam, da bi me preživljal... za to bo čas, ko bo hiška ali pa kakšno stanovanje in nekaj denarja, da ne bom pri svatbi gledala na vsak cent...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Denar je lahko ovira le pri tradicionalni kičasti poroki; kjer se troši in troši....
Za civilno poroko pa ni treba veliko, nekaj se sicer plača obred, pa mislim, da ni dosti.
In taka poroka bi bila meni čisto dovolj, intimna in zgolj posledica najine želje in ljubezni, če bi me že zaprosil;
za druge pa ne bi prirejala ceremonij.
Za civilno poroko pa ni treba veliko, nekaj se sicer plača obred, pa mislim, da ni dosti.
In taka poroka bi bila meni čisto dovolj, intimna in zgolj posledica najine želje in ljubezni, če bi me že zaprosil;
za druge pa ne bi prirejala ceremonij.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
o čestitke tudi z moje strani!! joj kako je to lepo ti kar malo zavidam hehe upam da bo use tako kot si sama želiš!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz pa ne vem kaj bi rekla. Sicer mi o tem i treba se razmisljat, ker vem da me se par let ne bo zaprosu, ampak ce bi me, pa ne vem kaj bi rekla. Se se ne obremenjujem s tem. Cez par let pa bi pristala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov