Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Zaprosil me je za moj rojstni dan.. itak je bilo že vse super, ker se je res potrudil, da bo dan popoln (zgleda me je hotel omehčat, da bi rekla ja ).
Potem pa sva zvečer šla na en sprehod do enega jezera - ta kraj je specialen za naju, ker sva veliko hodila tja že odkar se poznava. No in mi je rekel, da še to ni vse.. pa mi ni kliknilo kaj bi lahko bilo.. in je pol šel na kolena .. natančno kaj je rekel se glih ne spomnim, ker sem v svoji glavi si mislila samo:JAAA.. je pa omenil neke stvari o katerih ne bi govorila. In potem mi je dal prstan, ki mi je (podobno kot pri positive) ni bil prav in mi je pasal samo na palec kaj češ.. Je pa zdaj pomanjšan.
Mi pa je najbolj všeč to, da je izbral privaten kraj, ker si nisem glih želela, da bi to izpeljal pred vsemi.
aja in čestitam positive!
Potem pa sva zvečer šla na en sprehod do enega jezera - ta kraj je specialen za naju, ker sva veliko hodila tja že odkar se poznava. No in mi je rekel, da še to ni vse.. pa mi ni kliknilo kaj bi lahko bilo.. in je pol šel na kolena .. natančno kaj je rekel se glih ne spomnim, ker sem v svoji glavi si mislila samo:JAAA.. je pa omenil neke stvari o katerih ne bi govorila. In potem mi je dal prstan, ki mi je (podobno kot pri positive) ni bil prav in mi je pasal samo na palec kaj češ.. Je pa zdaj pomanjšan.
Mi pa je najbolj všeč to, da je izbral privaten kraj, ker si nisem glih želela, da bi to izpeljal pred vsemi.
aja in čestitam positive!
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hvala, pupe moje
Čestitke tudi tebi, she-devil
Čestitke tudi tebi, she-devil
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
čestitke še z moje strani obema
Jaz bi tudi rekla JAAAAAAA ampak... smo še daleč od tega...
Jaz bi tudi rekla JAAAAAAA ampak... smo še daleč od tega...
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js bi definitivno rekla ja, čeprav sva skupaj pol leta, ampak vem da je to to. Da bo do tega prišlo, je pa malo verjetno, ker se oba strinjava da je poroka nepotreben strošek. čeprav si ful želim, ampak zaenkrat majo druge stvari prednost...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Skupi sva že full časa (7 let), ampak, če bi me zdej prašu bi bil odgovor: A se hecaš?
1. ker sva še premlada
2. ker hočem, da prvo živiva skupi neki časa, predn se poročim z njim
drugače pa obema mladozaročenkama ČESTITAAAAAAAAAAAM!!!!
1. ker sva še premlada
2. ker hočem, da prvo živiva skupi neki časa, predn se poročim z njim
drugače pa obema mladozaročenkama ČESTITAAAAAAAAAAAM!!!!
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Rekla bi JA in mu napisala in narisala svoje pogoje, tolk, da si zagarantiram zadevo...
No ja, v resnici nisem.
No ja, v resnici nisem.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]