Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Alina21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
- Kraj: notranjska
Punce, sm tko srečna, da ni problema
Sprehajala sva se proti gradu, potem pa sva sedela na tistem zidu, kjer je lep razgled dol proti vodi, jami in grad je lepo zraven. ful sva se pogovarjala o najini prihodnosti,obujala spomine na tamkajšnji začetek najine zveze in to, potem pa kar zvleče ven eno škatlico in mi reče da mi mora nekaj povedat. malo sem bila presenečena,potem pa me vpraša če bi se poročila z njim, takoj sem odgovorila z JA, dal mi je ful lep prstan in to je to!! Potem sva bila še malo tam, tako da se je že zmračilo in je bil grad že ful osvetljen z lučkami, tako da si lepšega nism mogla želeti.
Sprehajala sva se proti gradu, potem pa sva sedela na tistem zidu, kjer je lep razgled dol proti vodi, jami in grad je lepo zraven. ful sva se pogovarjala o najini prihodnosti,obujala spomine na tamkajšnji začetek najine zveze in to, potem pa kar zvleče ven eno škatlico in mi reče da mi mora nekaj povedat. malo sem bila presenečena,potem pa me vpraša če bi se poročila z njim, takoj sem odgovorila z JA, dal mi je ful lep prstan in to je to!! Potem sva bila še malo tam, tako da se je že zmračilo in je bil grad že ful osvetljen z lučkami, tako da si lepšega nism mogla želeti.
- ..špela..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
rečeš mu kar čutiš do njega. Če ga ljubiš rečeš da in če ga ne pač ne. Glede na to da sta skupaj 3 leta (upam da sem prav prebrala) predvidevam da ga Tudi če mu rečeš ja bo sprejel to in lahko še počakata da dokončaš fax. Kasneje pa vse potrebno
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
..špela.. napisal/-a:rečeš mu kar čutiš do njega. Če ga ljubiš rečeš da in če ga ne pač ne. Glede na to da sta skupaj 3 leta (upam da sem prav prebrala) predvidevam da ga Tudi če mu rečeš ja bo sprejel to in lahko še počakata da dokončaš fax. Kasneje pa vse potrebno
ok.. ponavadi ne škodi če pogledaš kdaj je bil prvi post oddan - tale tema je namreč že od decembra 07, torej že več kot pol leta nazaj => od zabave je že več pol leta & avtorica je tudi napisala kaj se zgodilo..
samo nasvet, da ne boš več odgovarjala na že prežvečene probleme in vlekla teme ven iz naftalina, kot se novim rado dogaja
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Brez pomisleka bi rekla JA. Ker vem, da je on pravi. Pri meni še kako drži, da pravega takoj začutiš. Iz dneva v dan sem bolj srečna z njim.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
mislim da nimam kej skrbet...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
uf sva se mal premlada. tako u hecu se pogovarjama da se boma porocila (no, v bistvu kje boma zivela, otroci...) - u bistvu sploh ni tok zlo u hecu ampak kr dost resno, pac izmenjava mnenj ipd. zato ce bi me enkrat u taki situaciji vprasal bi valda misla da misli netakozelo zares:D (brez prstana in to )
da bi mi pa pr mojih 19ih prnesu taprav prstan in me zares vprasal pol pa...(sicer se tezko vzivim ker vem da tega se ne bo naredu )...bi rekla da se ne vem in da ce lahko to ponovi cez par let?!
vsekakor se mi pa zlo dopade da te fant vprasa brez da bi se prej ze vse dogovorila glede poroke in je tista zaroka bolj kot ne samo formalnost...bi raje mela da me preseneti in bi se v hipu odlocla (ampak vseen ob primernem casu).
ne pa da v bistvu ze oba vesta da se bosta u relativno kratkem casu porocila, in zenska samo se ''caka'' da jo zaprosi...takrat more bit res zelo izviren da je tapravo presenecenje
da bi mi pa pr mojih 19ih prnesu taprav prstan in me zares vprasal pol pa...(sicer se tezko vzivim ker vem da tega se ne bo naredu )...bi rekla da se ne vem in da ce lahko to ponovi cez par let?!
vsekakor se mi pa zlo dopade da te fant vprasa brez da bi se prej ze vse dogovorila glede poroke in je tista zaroka bolj kot ne samo formalnost...bi raje mela da me preseneti in bi se v hipu odlocla (ampak vseen ob primernem casu).
ne pa da v bistvu ze oba vesta da se bosta u relativno kratkem casu porocila, in zenska samo se ''caka'' da jo zaprosi...takrat more bit res zelo izviren da je tapravo presenecenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov