Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Tudi jaz bi svojemu rekla: "DA"...ker se vidim z njim tako daleč pa sva skupaj (neuradno eno leto)...
Ni nujno, da se takoj poročiš potem ane...pa sm stara sama 21let ampak bi se takoj z njim poročila pa tudi seveda živela z njim...
Ja zaroka mislim, da mora biti tudi malo omejena saj da si sedaj nevem koliko let zaročen...nevem no...par let ja potem je pa res skrajni čas za poroko...
Ti pa da neboš preveč razočarana, če te jutri nebo zaročil...pusti času čas in prepusti se toku...ko te bo vprašal za roko boš pa to odgovorila kar ti bo govorilo srce....sedaj če boš dvomila je brez veze....kot je Jochie napisal, da če se vidiš z njim v prihodnosti, da bi mela z njim otroke, itd. Je potem pravi zate...
Ni nujno, da se takoj poročiš potem ane...pa sm stara sama 21let ampak bi se takoj z njim poročila pa tudi seveda živela z njim...
Ja zaroka mislim, da mora biti tudi malo omejena saj da si sedaj nevem koliko let zaročen...nevem no...par let ja potem je pa res skrajni čas za poroko...
Ti pa da neboš preveč razočarana, če te jutri nebo zaročil...pusti času čas in prepusti se toku...ko te bo vprašal za roko boš pa to odgovorila kar ti bo govorilo srce....sedaj če boš dvomila je brez veze....kot je Jochie napisal, da če se vidiš z njim v prihodnosti, da bi mela z njim otroke, itd. Je potem pravi zate...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
no jst mam tut eno zanimivo zadevco..ko je bil na tv tist šov sanjska ženska, in so ji enkrat mogli pokazat, kak bi jo zasnubli, sma midva to enkrat gledla, in je moj dragi reku, da so mu dal idejo...in jst ga vprašam za kaj, on se pa nasmeji in reče boš že vidla ko bo čas..
zadnjič smo bli na večerji, k je mel rojstni dan, pa sma se mal o teh praznikih menli, pa reče on, da 26. december bo pa zelo zanimiv dan..sicer mava takrat obletnico, ampak vseen sm ga vprašala, zakaj..in on mi reče, da se bo zgodilo nekaj kar se že dolgo načrtuje, in se sam smeji...in pol mi reče da naj se mal psihično pripravim
in sm se menla z 2 kolegicama in so obe ble istega mišljenja, kaj bi to bilo...pa me zanima kaj pa ve mislte...razumema se drugač super..
sej vem, da ne smem neki pričakovat, pa da naj prepustim času čas, me pa vseen zanima, kaj ve mislte...aja, skupi bma pa 5 let...
pa da še odgovorim na temo: jst bi skor 100% rekla DA, če bi me zdej vprašu..sicer mam še 2 leti faksa, ampak sej se ne bi jutr poročila
zadnjič smo bli na večerji, k je mel rojstni dan, pa sma se mal o teh praznikih menli, pa reče on, da 26. december bo pa zelo zanimiv dan..sicer mava takrat obletnico, ampak vseen sm ga vprašala, zakaj..in on mi reče, da se bo zgodilo nekaj kar se že dolgo načrtuje, in se sam smeji...in pol mi reče da naj se mal psihično pripravim
in sm se menla z 2 kolegicama in so obe ble istega mišljenja, kaj bi to bilo...pa me zanima kaj pa ve mislte...razumema se drugač super..
sej vem, da ne smem neki pričakovat, pa da naj prepustim času čas, me pa vseen zanima, kaj ve mislte...aja, skupi bma pa 5 let...
pa da še odgovorim na temo: jst bi skor 100% rekla DA, če bi me zdej vprašu..sicer mam še 2 leti faksa, ampak sej se ne bi jutr poročila
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
no da odgovorim unim, niti slučajno ne bom razočarana ker sm skor zihr, da ne bo. velik je že naredil, da je skupaj spravil tole žurko in je že to veliko darilo. sej cel dan po malem študiram o tem in se kr veselim tega dneva, ko bo ampak vem, da ne še, pač mislm da še ni tapravi čas in pomoje je on istega mišljena. nimam kej bit razočarana če se bo držal tega kar sva zmenena ane..če bo pa kej drgač pa bo ane :D
miska20..ja js tud mislim, da bo kr to, sm ful vesela zate
miska20..ja js tud mislim, da bo kr to, sm ful vesela zate
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
ON: draga, bi se poročila z mano?
JST: kolk plačaš?
("DA", brez pomisleka)
JST: kolk plačaš?
("DA", brez pomisleka)
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
js bi mu rekla JA
pol bi mela pa 5 letno zaroko minimalno 5 let
pol bi mela pa 5 letno zaroko minimalno 5 let
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Yazmeen napisal/-a:*purple* napisal/-a:da te ne bo potem potolko če te ne bo vprašal
Ne bit preveč pametna, ok?
Ona vrjetno ni teb post namenila..usaj jst nism tko uzela tega
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
rekla bi ja!!
res je, da se to pri mojih bogih 20 letih še ne bo zgodlo, pa si niti ne želim, da se že bi, ker me je strah tega, ker sem še premlada, ampak če bi vprašal bi pa rekla ja...
ampak razmišljajmo trezno... itaq me še ne bo vprašal!! kakoli me že zaj heca kak bo ko boma mi2 mela tolko pa tolko obletnico poroke pa boma stara pa siva pa tak dalje...
res je, da se to pri mojih bogih 20 letih še ne bo zgodlo, pa si niti ne želim, da se že bi, ker me je strah tega, ker sem še premlada, ampak če bi vprašal bi pa rekla ja...
ampak razmišljajmo trezno... itaq me še ne bo vprašal!! kakoli me že zaj heca kak bo ko boma mi2 mela tolko pa tolko obletnico poroke pa boma stara pa siva pa tak dalje...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov