Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
srčica* napisal/-a:študentka20 napisal/-a:se pa popolnoma strinjam z MIGRENO, ker pri 17 res ne moreš najdit pravega in edinega. zelo težko in redko se obdrži takšna ljubezen!
To,d a ga res ne moreš najt, ne drži... obstajajo primeri, ko sta partnerja se našla tudi pri tako "rosnih" letih, se poročila in sta še danes srečna, tako da lahko najdeš pri 17ih rpavega in edinega, le da so redki primeri takšni...
se strinjam.. sploh pa 100 let nazaj (ok, sej vemd a so bli drugi časi, folk je bil bolj zrel itd) so se poročali že pr 17ih, 200 let nazaj že pr 14ih
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jah jest gledam realno na zadevo in sem tut napisala, da to po mojih ocenah velja za 95% in, da dopuščam možnost, da se kje najde tudi tistih čudežnih 5% sam načeloma je to večinoma res lari fari lih tko k je blo pr NII na primer
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej ne vem, če sem že pisala v to temo, ampak sej je vseen, če še 1x povem, da bi bla najsrečnejša ženska na svetu..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
saj sem napisala, da se redko najde in obdrži. sej poznam tud par, ki je skup že od 1. letnika srednje, in jima gre lepo. samo v večini primerov pa pač ni tako!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj odgovor: NE
Zakaj? zato ker imava v vezi kar nekaj problemov in jst pšač nisem tok naivna da bom ob parih lepih besedah zidala gradove v oblakih. Ne bi mogla rečt JA ob kopici vprašanj in dvomov ki se porajajo.
Zakaj? zato ker imava v vezi kar nekaj problemov in jst pšač nisem tok naivna da bom ob parih lepih besedah zidala gradove v oblakih. Ne bi mogla rečt JA ob kopici vprašanj in dvomov ki se porajajo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
rekla bi ja... ker je on pravi,...
in si želiiiim sanjsko poroko
in si želiiiim sanjsko poroko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov