Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
da te ne bo potem potolko če te ne bo vprašal
drgač pa jst pojma nimam kaj bi rekla.Sej ne da si ne želim, amapk v tem momentu pač nekak še nebi šlo sozi skupno življenje, ker pač ni financ in to.Pomoje bi rekla ja, ampak poroka šele čez čas.
drgač pa jst pojma nimam kaj bi rekla.Sej ne da si ne želim, amapk v tem momentu pač nekak še nebi šlo sozi skupno življenje, ker pač ni financ in to.Pomoje bi rekla ja, ampak poroka šele čez čas.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Yazmeen napisal/-a:Jst bi rekla, da ne... Bog ve, kva bo sploh z nama
Nekako tako je z mano. Sploh po sinocnjem prepiru sem se bolj kot kdajkoli prepricana, da se nikoli ne porocim.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
tanika* napisal/-a:Upam da take teme še ni ampak tole vprašanje ma matra danes. jutri mi fant pripravlja zabavo za rojstni dan in mi mami danes pribije..kaj če te on jutri zaprosi pred vsemi?? js sm bla kr
sicer sva že skor 3 leta skp, se mava rada, sam po pogovorih sva se nekak zmenla da js fax končam, pa bova šla skp živet itd. sam mi ne gre vprašanje iz glave..kaj bi rekla če?? prva misel mi je bila ja..sam pol začnem študirat, a že ja? sej še nevem, sploh še nisem nikol študirala o tem, nekak sm mela zmer v glav da to pride šele čez ene 5 let in da mam čas. in kako nej vem če je to že to, sej sm šele 21 stara. vem da ne bo samo, kaj bi rekla če bi??
kaj bi vi rekle, če vam danes reče to? a bi biu ja? pa še kaj če to res nardi pred vsemi, a bi si upale rečti ne, zaradi dvomov in ga s tim spraviti v zadrego pred vsemi in po možnosti uničiti zvezo?
Bejba pusti se psesenetiti! Ne obremenjuj se sedaj s tem...Da si ne pokvariš zabave za rojstni dan Go with the flow - ko/če te zaprosi, boš u srcu takoj vedla kakšen je odgovor...Sicer pa kakršen-koli bi že bil odgovor, ne pomeni, da je dokončen Pa good luck in veselo praznuj!!!
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
men so pa te dolge zaroke skrajno butaste. če še nisi pripravljenja, pač nisi. butasto je rečt potem "ja" in upati na ali pa postavit za pogoj dolgo zaroko. samo ustvariš si pritisk. ni nič takega, če pač poveš, da še nisi pripravljena.
kar se mene osebno tiče, sva skupej prav toliko časa + še malo sem starejša od tebe in bi sedaj absolutno rekla "ne". ko bom rekla "ja", hočem bit v to ne 70, ne 99,9, ampak 100% prepričana.
kar se mene osebno tiče, sva skupej prav toliko časa + še malo sem starejša od tebe in bi sedaj absolutno rekla "ne". ko bom rekla "ja", hočem bit v to ne 70, ne 99,9, ampak 100% prepričana.
...just breathe...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Bubbles ali pričakuješ, da te bo vsake toliko časa vprašal, če bi se z njim poročila? Mu boš pa ti vsakič znova odgovorila: ne še, sem le 87% prepričana.. Počakaj še kakšen mesec?
Ne vem no.. Meni je to butasto.. Za moje pojme se to vpraša le enkrat.. Poročiš se pa pač takrat ko se lahko, pa čeprav je zaradi tega dolga zaroka..
Ne vem no.. Meni je to butasto.. Za moje pojme se to vpraša le enkrat.. Poročiš se pa pač takrat ko se lahko, pa čeprav je zaradi tega dolga zaroka..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Jaz pa priznam, da bi rekla samo in izključno "JA!"
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
ANGELgirl napisal/-a:Bubbles ali pričakuješ, da te bo vsake toliko časa vprašal, če bi se z njim poročila? Mu boš pa ti vsakič znova odgovorila: ne še, sem le 87% prepričana.. Počakaj še kakšen mesec?
seveda ne, če se nameravaš z nekom poročit, ga poznaš in se verjetno tudi o tem pogovarjaš, tako da veš, kako stvari stojijo, a ne?
in ni poanta bit bilokoliko odstotno prepričan, ampak le to, da nisi popolnoma
...just breathe...
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
moje mnenje pa je vedno bilo da se ne bom nikoli poročila saj tisti "papir" nič ne pomeni in da paru ne zagotovi sreče...o tem sva se tudi pogovarjala in se s tem oba strinjala....potem pa me odpelje na morje. ves skrivnosten me odpelje na večerjo, kjer je imel rezerviran balkon s pogledom na morje in med večerjo poklekne pred menoj in mi izroči prstan v škatlici v obliki vrtnice in postavi VPRAŠANJE - in vsa moja "filozofija" da papir nič ne pomeni v trenutku izgine, oblijejo me solze in komaj izdavim DA....
sele kasneje sem mu malo zatežila ker me je bilo sram ker so začeli v restavraciji ploskati vsi so naju gledali.....joj jaz pa ne maram biti v centru pozornosti
sele kasneje sem mu malo zatežila ker me je bilo sram ker so začeli v restavraciji ploskati vsi so naju gledali.....joj jaz pa ne maram biti v centru pozornosti
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jaz bi svojemu zdajšnjemu tudi brez oklevanja rekla "ja". Sicer se poročila še ne bi, ker sem na sredi univerzitetnega šolanja, ampak ko končam faks in če bo tako kot je sedaj, bi bila zelo vesela njegovega vprašanja.
Zanimivo, s bivšima se nisem videla tako daleč kot se z zdajšnjim. Hvala bogu, drugače ne bi nikoli imela šanse njega spoznat.
Zanimivo, s bivšima se nisem videla tako daleč kot se z zdajšnjim. Hvala bogu, drugače ne bi nikoli imela šanse njega spoznat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov