Kaj bi rekla če te fant danes zaprosi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 22. Dec. 2007 15:13

Jst bi rekla, da ne... Bog ve, kva bo sploh z nama :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Dec. 2007 15:35

da te ne bo potem potolko če te ne bo vprašal :?

drgač pa jst pojma nimam kaj bi rekla.Sej ne da si ne želim, amapk v tem momentu pač nekak še nebi šlo sozi skupno življenje, ker pač ni financ in to.Pomoje bi rekla ja, ampak poroka šele čez čas.
Uporabniški avatar
Fatal*T
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatal*T » 22. Dec. 2007 15:48

Jst bi rekla ja.. :D sam do takrat, ko bo res cajt za da in ja rečt, bo pretekl še velik časa.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 22. Dec. 2007 16:18

Yazmeen napisal/-a:Jst bi rekla, da ne... Bog ve, kva bo sploh z nama :?

Nekako tako je z mano. Sploh po sinocnjem prepiru sem se bolj kot kdajkoli prepricana, da se nikoli ne porocim.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 22. Dec. 2007 16:35

tanika* napisal/-a:Upam da take teme še ni ampak tole vprašanje ma matra danes. jutri mi fant pripravlja zabavo za rojstni dan in mi mami danes pribije..kaj če te on jutri zaprosi pred vsemi?? js sm bla kr :eek:
sicer sva že skor 3 leta skp, se mava rada, sam po pogovorih sva se nekak zmenla da js fax končam, pa bova šla skp živet itd. sam mi ne gre vprašanje iz glave..kaj bi rekla če?? prva misel mi je bila ja..sam pol začnem študirat, a že ja? sej še nevem, sploh še nisem nikol študirala o tem, nekak sm mela zmer v glav da to pride šele čez ene 5 let in da mam čas. in kako nej vem če je to že to, sej sm šele 21 stara. vem da ne bo samo, kaj bi rekla če bi??
kaj bi vi rekle, če vam danes reče to? a bi biu ja? pa še kaj če to res nardi pred vsemi, a bi si upale rečti ne, zaradi dvomov in ga s tim spraviti v zadrego pred vsemi in po možnosti uničiti zvezo?

Bejba pusti se psesenetiti! Ne obremenjuj se sedaj s tem...Da si ne pokvariš zabave za rojstni dan :D Go with the flow - ko/če te zaprosi, boš u srcu takoj vedla kakšen je odgovor...Sicer pa kakršen-koli bi že bil odgovor, ne pomeni, da je dokončen :D Pa good luck in veselo praznuj!!!
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 22. Dec. 2007 17:25

jaz bi ga vprasala po zdravju.heheh
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Dec. 2007 17:36

Hmmm ... Najbrž bi rekla ne, ker sva še zelo malo časa skupaj. Sicer se pa niti ne bojim, da bi me prosil za roko. :D
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 22. Dec. 2007 18:03

men so pa te dolge zaroke skrajno butaste. če še nisi pripravljenja, pač nisi. butasto je rečt potem "ja" in upati na ali pa postavit za pogoj dolgo zaroko. samo ustvariš si pritisk. ni nič takega, če pač poveš, da še nisi pripravljena.

kar se mene osebno tiče, sva skupej prav toliko časa + še malo sem starejša od tebe in bi sedaj absolutno rekla "ne". ko bom rekla "ja", hočem bit v to ne 70, ne 99,9, ampak 100% prepričana.
...just breathe...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 22. Dec. 2007 18:19

Bubbles ali pričakuješ, da te bo vsake toliko časa vprašal, če bi se z njim poročila? Mu boš pa ti vsakič znova odgovorila: ne še, sem le 87% prepričana.. Počakaj še kakšen mesec?

Ne vem no.. Meni je to butasto.. Za moje pojme se to vpraša le enkrat.. Poročiš se pa pač takrat ko se lahko, pa čeprav je zaradi tega dolga zaroka..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 22. Dec. 2007 18:39

Jaz pa priznam, da bi rekla samo in izključno "JA!" :oops:
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 22. Dec. 2007 18:45

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 22. Dec. 2007 18:58

Jaz bi rekla ja. Ful ga imam rada, super se mava, nič nama ne fali. Bi se že znajdla:-)
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 22. Dec. 2007 19:08

ANGELgirl napisal/-a:Bubbles ali pričakuješ, da te bo vsake toliko časa vprašal, če bi se z njim poročila? Mu boš pa ti vsakič znova odgovorila: ne še, sem le 87% prepričana.. Počakaj še kakšen mesec?

Ne vem no.. Meni je to butasto.. Za moje pojme se to vpraša le enkrat.. Poročiš se pa pač takrat ko se lahko, pa čeprav je zaradi tega dolga zaroka..

seveda ne, če se nameravaš z nekom poročit, ga poznaš in se verjetno tudi o tem pogovarjaš, tako da veš, kako stvari stojijo, a ne?

in ni poanta bit bilokoliko odstotno prepričan, ampak le to, da nisi popolnoma ;)
...just breathe...
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 22. Dec. 2007 19:11

moje mnenje pa je vedno bilo da se ne bom nikoli poročila saj tisti "papir" nič ne pomeni in da paru ne zagotovi sreče...o tem sva se tudi pogovarjala in se s tem oba strinjala....potem pa me odpelje na morje. ves skrivnosten me odpelje na večerjo, kjer je imel rezerviran balkon s pogledom na morje in med večerjo poklekne pred menoj in mi izroči prstan v škatlici v obliki vrtnice in postavi VPRAŠANJE - in vsa moja "filozofija" da papir nič ne pomeni v trenutku izgine, oblijejo me solze in komaj izdavim DA....
sele kasneje sem mu malo zatežila ker me je bilo sram ker so začeli v restavraciji ploskati vsi so naju gledali.....joj jaz pa ne maram biti v centru pozornosti :oops:
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 22. Dec. 2007 19:54

Jaz bi svojemu zdajšnjemu tudi brez oklevanja rekla "ja". Sicer se poročila še ne bi, ker sem na sredi univerzitetnega šolanja, ampak ko končam faks in če bo tako kot je sedaj, bi bila zelo vesela njegovega vprašanja. :D

Zanimivo, s bivšima se nisem videla tako daleč kot se z zdajšnjim. Hvala bogu, drugače ne bi nikoli imela šanse njega spoznat. :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov