kaj bi naredile ve...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 01. Jun. 2009 11:22

[quote="MIYA"]uf,sm vidla da se vas je kr dost prot men obrnl... neki me obsojate pa me niti ne poznate...

drugače imam službo ja, in stanovanje.

bom že rešla mojo situacijo, sam res škoda ker me ne poznate, ker potem bi čisto drugače govorile.

hvala za vse.

lp[/quote]

dekleta se niso zarotile proti tebi, ampak ti želijo predstaviti dejstva, ki jih ti sama očitno ne želiš videti ali pa jih nisi opazila? :nixweiss:

a ko je bil mlajši je hodil na počitnice, na morje ali mu to že od majhnega ni v navadi? ker večina partnerjev, ki so v resni vezi hodijo skupaj na morje in uživajo v tem času, ki ga skupaj preživijo.
to, da se z njegovimi starši ne razumeš te ne moti oz. se tega ne da nekako popraviti? če bi kdaj dejansko imela otroka bodo to stari starši tvojemu otroku.
pač svetujem(o) ti, da najprej delaš na vajini zvezi s fantom. čeprav sodeč po zadnjih postih se vidi, da si se kar nekako že odločila za zamenjavo fanta (torej, da bo končala vajino zvezo). a kr tako po 3eh letih, ti ne bo nič hudo brez njega? :?
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 01. Jun. 2009 11:37

če greš prebrat kaj piše v zadnih postih,vidš da že kr pišejo da je očitno v men problem da sm jst kriva itd. to se je zdj vse prot men obrnil...tko da bom kr nehala pisat.

vem da mi svetujejo,zato m tud dala post,sam ne na tak način da se pol prot men obnejo vsi, to mi pa ni kul ane.

ker sploh ni tako kot vi pišete, pa mogoče ste me kje narobe kaj razumele,samo vseeno me nebi blo treba tako napadt.

drgač so hodil na morje ja, jst ne vem zakaj mu ni za it z mano za več dni,pač on tud brez compa pa fona nebi zdržu 1 dan,tko da je že to pomoje...

drugače se še nisem odločila,se odločam...mal bom še počakala,bom vidla kako bo...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 01. Jun. 2009 11:38

MIYA napisal/-a:uf,sm vidla da se vas je kr dost prot men obrnl... neki me obsojate pa me niti ne poznate...

upam da ni name letelo; jaz sem sam hotela pomagat :wink: . In ti svetovala da upoštevaj svoje želje.

Srečno...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Jun. 2009 8:50

jullia_ napisal/-a:Ja obupen revež je. Zlobna punca ga moti pri študiju s čudaškimi idejami o skupnem življenju in družini in s tem kvari idilično sožitje njega, njegove mame in felten za 1000 evrov. Sram jo bilo...

Ok, tip ne želi otrok, s tem ni samo po sebi nič narobe. Ne pa zdaj vsega skupaj zarotirat tako, kot da je ona pošast, ker razmišlja o prihodnosti in si želi nadgradit zvezo.

Joj da si neboš kaj naredila...

Jaz sama tega modela poznam...
In sem sama ji že rekla, da nej mu da konc, ker ni srečna z njim...ja sej se zastopta sam ni to to...

Nevem zakaj si nebi želela že otroka...ona si že dolgo želi imeti otroka ampak tip niti ne pomisli nanj...glavn, da ma on avto zrihtan za nevem kok €...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Jun. 2009 10:24

Tigi napisal/-a:ona si že dolgo želi imeti otroka ampak tip niti ne pomisli nanj...glavn, da ma on avto zrihtan za nevem kok €...

In kdo ste ve ženske, da boste tipa prepričale v otroka, če je jasno, da si ga NE želi? Je zaradi tega samo polčlovek, ker raje uredi avto kot vzgaja otroka? Se pač ne ujemata v interesih in pogledih na bližnjo prihodnost - to je problem, ampak ne delati scen in tipa metati na grmado, ker si otroka ni zaželel v istem momentu kot ženska. Bolje, da jasno pove, da si otroka še ne želi, kot da ona rodi, on pa še dalje ureja avto, zapravlja denar, ona pa sama skrbi za otroka. Potem bi spet rekle kak prasec, da je ... ah.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 02. Jun. 2009 18:03

MsN napisal/-a:
Tigi napisal/-a:ona si že dolgo želi imeti otroka ampak tip niti ne pomisli nanj...glavn, da ma on avto zrihtan za nevem kok €...

In kdo ste ve ženske, da boste tipa prepričale v otroka, če je jasno, da si ga NE želi? Je zaradi tega samo polčlovek, ker raje uredi avto kot vzgaja otroka? Se pač ne ujemata v interesih in pogledih na bližnjo prihodnost - to je problem, ampak ne delati scen in tipa metati na grmado, ker si otroka ni zaželel v istem momentu kot ženska. Bolje, da jasno pove, da si otroka še ne želi, kot da ona rodi, on pa še dalje ureja avto, zapravlja denar, ona pa sama skrbi za otroka. Potem bi spet rekle kak prasec, da je ... ah.

kakor sem jaz razumela, ona sprašuje kaj narest ker imata čist kontra mnenja glede tega kdaj imet otroke. ne o tem kako nej ona PREPRIČA svojega tipa da bi tud sam takoj hotu imet otroka. :roll:
eden boljših odgovorov je bil da naj raje razmisli al si otroka zares želi al ji je samo dolgčas. :roll: kot da ena 25-letnica ne more imet otroka ne da bi bla čudna, neodgovorna, al pa ja, kr naveličala se ga bo.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Jun. 2009 8:39

Ona si že full dolgo žei otroka kar pomeni, da to ni zadnja muha pri njej...

On je pa tak, da se zgraža, če otrok joka pa nevem kaj še vse...

Kaj pa nato rečete, da ji je enkrat menstra zaostajaa in mu to pove ona in kaj mode reče: "Če si noseča jst se kr vržem pod vlak"...
Ja dej no....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 03. Jun. 2009 10:38

moje mnenje je, da se je treba odločit za otroka takrat, ko sta oba za in si ga želita in je to nek skupen ''dogovor'', ne pa prepričevanje drug drugega. avtorici svetujem, da se s fantom pogovori o tem, če si on sploh kdaj želi imet otroka. potem mu lepo pojasni, da je to tvoja ful velka želja in mogoče tudi ovira v vajini zvezi, če si ga on nikakor in nikoli ne želi. potem počakaj na njegov odziv in pol boš že sama vedla kako pa kaj. če pa te moti to, da noče imet otroka zdej takoj, ti pa ne znam pomagat. če ga imaš rada, ga boš počakala, da bo pripravljen. če pa ti gre samo za otroka, je pa na svetu dovolj sirot, katerim lahko pomagaš, brez da na svet spraviš še eno siroto, ki je foter ne bo maral.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Jun. 2009 15:36

MIYA napisal/-a:če greš prebrat kaj piše v zadnih postih,vidš da že kr pišejo da je očitno v men problem da sm jst kriva itd. to se je zdj vse prot men obrnil...tko da bom kr nehala pisat.

vem da mi svetujejo,zato m tud dala post,sam ne na tak način da se pol prot men obnejo vsi, to mi pa ni kul ane.

ker sploh ni tako kot vi pišete, pa mogoče ste me kje narobe kaj razumele,samo vseeno me nebi blo treba tako napadt.

drgač so hodil na morje ja, jst ne vem zakaj mu ni za it z mano za več dni,pač on tud brez compa pa fona nebi zdržu 1 dan,tko da je že to pomoje...

drugače se še nisem odločila,se odločam...mal bom še počakala,bom vidla kako bo...

:lol:

... in kaj si sploh hotela?
da te folk ujčka in boža kako si ti boga in kako je on grozen? ali to, da je on nezrel in ti super mama?

takim ženskah, ki niso sposobne narest niti ene odločitve in se non stop postavljajo v vlogo neke neubogljene žrtve in pri tem jamrajo kako je njihov partner nezrel hkrati pa izpostavljajo sebe kot mučenico leta ... takim bi zakonsko prepovedala imeti otroka.

... zdaj pa v jok in na drevo ...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 03. Jun. 2009 16:28

Tigi napisal/-a:Ona si že full dolgo žei otroka kar pomeni, da to ni zadnja muha pri njej...

On je pa tak, da se zgraža, če otrok joka pa nevem kaj še vse...

Kaj pa nato rečete, da ji je enkrat menstra zaostajaa in mu to pove ona in kaj mode reče: "Če si noseča jst se kr vržem pod vlak"...
Ja dej no....

Hja ne vem no, js ga pa razumem, zato ker tud sama recimo zdle za nč na svetu ne bi mela otroka in mi je že sama misel na to grozna. Ta tip pa tud, ne sam da si otroka ne želi, ampak ga očitno prav NOČE in bi mu to bla (vsaj po tej izjavi sodeč) največja nočna mora. No sej je tk jasno - taka zveza bo pomoje težko še dolg laufala, ker če on niti slišat noče za to, ona si pa ful želi ... hja ne vem, kompromisa tle verjetn ni možno dosežit, ker v vsakem primeru bo nekdo od njiju nesrečn. Na silo forsirat otroka v tem primeru bi bla pa res najslabša opcija, tk da bolš da gresta narazn. Sej vem da je ful težko, sam če se ne bo nč spremenilo, ne bo itak nč bolš, sam še dlje se bo vleklo in bo še tok težje kasnej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Jun. 2009 18:36

Po tvojih zadnjih postih se mi zdi, da tipu sploh ni do tebe in, da se s teboj niti ne vidi. Ne želi živet s tabo, ti ne greš k njemu. Niti nima želje po dopustu s tabo in podobno.

Mogoče kr čaka, da ga pustiš, al kaj - da ne bo to na njemu, nevem.

Me pa zanima kako se vama bo odvijalo tole, sporoči nam kaj. :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Jun. 2009 7:22

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 04. Jun. 2009 16:33

^^ zakaj se js tolk zlo strinjam s Horus-om? čist use ti dam prou!

Sploh nism prej pomisla, ampk ja, men bi blo tut dolgčas na morju, če ne bi mela kaj počet s tipom kot takim, ker nism tip človeka za izležavanje na plaži. Skratka, crklam, se sprehajam in pogovarjam se loh s tipom tut doma, tko d če ne bi blo na morju še kaj bl pametnga za počet, pol bi tut js rekla, d rajš ne grem, ker mi bo dolgčas. pa to ni znak, da mi je dolgčas s tipom, sam je fora v tem, d bi blo za morje (za kerga precej zapravš) dolgčas. na srečo, mava midva dost idej, tko d s tem vrjetno ne bo blema. :)

ti pa bi glede tega morja res loh kaj takega predlagala!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 04. Jun. 2009 20:17

Sicer usak po svoje, ampak zase lahko zatrdim, da si nekoga tacga, k mu ni u interesu skupno bivanje, k ne zdrži en teden odkloplen od tehnologije in prkloplen name, k ne da se samo ne pogovarja o prihodnosti, ampak usak pogovor, k diši po njej, na hit prekine s kregom, ... ne želim za partnerja, kaj šele za očka najinih otrok.

Eno je, da dečko trenutno še študira (in mu ostaja še kr neki let), ma svoje hobije (pa zarad mene svoj dnar ulaga u zbirke vrtnih palčkou), si ne more prvoščt plačevanja najemnine (in zato deli stanovanje s starši), kaj šele kupvanja paketou plenic, drugo pa, da o prihodnosti s to punco sploh ne razmišlja.

Sej pogovor lahko usen sm in tja zaide na zvezo čez pet, deset let (pa tut, če se čez en teden konča), čist tko, hipotetično, kr to, da zdej ne morta narest koraka naprej, še ne pomen, da leta ne bodo prnesla sprememb.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 04. Jun. 2009 21:25

očitno je tip res še otrčji...Verjamem da se štekata in bi lahko živela skupaj brez problema, ampak ko se papojavijo različni interesi kot je ta...pol pa se zdi zelo smiselno prekint zvezo in si poiskat sebi primernega. Očitno mu več pomeni "pošmekan" avto kot pa družina in tvoje želje...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov