kaj bi naredile ve...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Maj. 2009 23:09

Kako si pa ti predstavljaš starševstvo z njim, če še enega tedna počitnic ne moreta skupaj preživet, kaj šele, da bi se strinjala glede tega, na katerem naslovu bosta živela?
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 30. Maj. 2009 23:22

MsN napisal/-a:Meni je zanimivo sledeče: ti si želiš otroka. Tebi je cilj otrok. Osebno pa se mi zdi, da si bom nekoč (mogoče, verjetno, upam da) zaželela NAJINEGA otroka. Ne otroka kot takega. Tukaj pa izgleda, kot da ti želiš otroka ne glede na tipa, s katerim boš do njega prišla. Moški je samo sredstvo do cilja.

Sicer pa navajaš različne dileme vajine zveze: nimata podobne vizije prihodnosti, skupnega gospodinjstva, preživljanja počitnic, ti ga vidiš kot maminega sinka ... Očitno je pod idejo 'on noče otroka, jaz pa' še več razhajanj med vama.

zelo rada bi imela otroka z njem, res zelo rada,ampak glede na to da res (na žalost) še noče, bom pač- upam da spoznala nekoga,ki ima iste želje kot jaz in nekoga, ki z veliki veseljem pričakuje svojega otročka, pa ne rabi biti na vrat na nos,samo nekoga ki ima isto željo po družini kot jaz.
že to mi bo veliko pomenilo.

neki razhajanja je med nama ja, nisva popolen par če to misliš,saj noben ni...ampak se vseeno dobro razumeva.
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 30. Maj. 2009 23:25

jullia_ napisal/-a:Kako si pa ti predstavljaš starševstvo z njim, če še enega tedna počitnic ne moreta skupaj preživet, kaj šele, da bi se strinjala glede tega, na katerem naslovu bosta živela?

ja sj to je tud res...zgleda da bom res mogla menjat partnerja, za nekoga bolj resnega oz.nekoga z istimi željami.sam je to hudičevo težko če maš nekoga res zelo rad, ampak bo neki treba narest.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Maj. 2009 23:28

ta situacija je veliko bolj fucked up kot je na začetku izgledalo. :grosseaugen:

strinjam se z msn. mislim. kaj? kako točno si ti predstavljaš tega otroka? niti lenariti vama ne uspe skupaj? ponavadi parčki (vsaj taki študentski in naprej), ki imajo natrpane urnike, komaj čakajo teden oddiha, zabave. on se pa s tabo dolgočasi?
punca oprosti, a tukaj res nekaj ne štima.

dejstva iz tvojih postov:
- ti k njemu nebi šla.
- on k tebi nebi šel.
- on nebi s tabo niti na počitnice šel.
- on študira in nima cajta.
- on rihta avte in nima keša.
- on noče otrok pred 30im.
- njegovi starši ti niso kul.
- on je razvajen.

a ti njenu sploh kaj pomeniš? a se ti zavedaš kaj si delaš?
:steinigung: [/b]
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 30. Maj. 2009 23:51

....
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Maj. 2009 0:03

Ja obupen revež je. Zlobna punca ga moti pri študiju s čudaškimi idejami o skupnem življenju in družini in s tem kvari idilično sožitje njega, njegove mame in felten za 1000 evrov. Sram jo bilo...

Ok, tip ne želi otrok, s tem ni samo po sebi nič narobe. Ne pa zdaj vsega skupaj zarotirat tako, kot da je ona pošast, ker razmišlja o prihodnosti in si želi nadgradit zvezo.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 31. Maj. 2009 0:12

oprosti, ampak meni se zdi tvoja situacija in tvoj pogled na imeti otroka vse bolj in bolj bizaren.
imaš fanta, s katerim si tri leta, vbistvu preživljata dokaj malo časa skupaj (toliko, kot sem razbrala iz postov), zdi se ti, da bi lahko shajala z njim (jaz nevem, kako bi shajala brez svojega dečka), ni mu do tega, da bi šel od doma, da bi se spoprijel z resno zvezo, da bi delal prihodnost s tabo, ti pa bi to vseeno in-hej, če si že toliko časa z njim, pismo, pa dajmo kar z njim met otroka, bo vzelo preveč časa in energije, da bi vzpostavila zvezo s kom drugim. ti pa si tako pripravljena imet otroka, da se sprašuješ, ali je smiselno imet otroka z nekom, ki tega sploh noče?
uf, ok malo me je zaneslo.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 31. Maj. 2009 1:38

MIYA napisal/-a:
snezinka* napisal/-a: sj vrjetn ne bo še 10 let tvoj zdajšnji delu faxa in isku službo, mal pretiravaš ne? kokr vem je treba pr 27-ih končat?! (10 let se mi zdi pretiravanje no, razen če ma namen delat magisterij pa dokotrat, kar se pa itak dela ob delu). praš ga kdaj si jih on želi, v roku kokih let, če ga še nis.

ja bo delal fax še 10 let oz.naprej kamorkoli bo že šel-zakaj? ker študira medicino,in je 5 letnik,in če malo poznaš to šolo veš, da je 6 letnikov medicine pa pol naprej za katerokol smer medicine se odloči.
In ja,sva se pogovarjala o tem in mi je jasno dal vedet,da pred 30. ni šans itd.

aha. medicina je druga štorija. no, sam fax s +2 staža si star 26/27 let. pol pa še kaka specializacija se pa zavleče. hja, js ti ful ne znam glede tega svetovat. prisilt ga ne moreš, sebe pa tut ne, da si otroka nebi želela. sam pač sm še vedno mnenja, da tut z drugim tipom vrjetno prav kmalu nebi imela otroka (vsaj js ga nebi imela, če bi bla npr. z nekom še bolj malo časa skupaj u zvezi). ne vem, probaj sama pr seb razčistt glede tega. sj vem, laže rečt kot je u resnici, sam je tut težko karkol konkretnga svetvat.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 31. Maj. 2009 10:51

Ne vem zakaj ga označuješ za neresnega. Meni se zdi bolj resen kot ti. Študira in ve kaj hoče v življenju. Samo zato ker človek ne želi otrok ne pomeni, da ni resen. So pač ljudje, ki nimajo te želje. In tudi ni edini, ki ne želi hoditi na potovanja. Kakšne hobije bo imel in koliko denarja bo porabil zanje je tudi njegova stvar. Kar ne dela prav je, da ignorira tvoje želje in se noče pogovoriti o tem resnem problemu, ki ga imata.

red_rose napisal/-a:MsN a bo pol, ko bo otrok ze rojen in ga bo mamica mela neizmerno rada sploh se VAZNO kaksen je biu razlog za otroka?!

(Govorim na splošno, ne za ta primer) Če ga bo imela neizmerno rada. Poznam tudi take, ki so si ga neizmerno želele in ga pozabile, ko so si neizmerno zaželele kaj drugega.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Maj. 2009 12:18

*purple* napisal/-a:sej sm prebrala, sm tud napisala bolj na splošno use skupaj.sam v prvem tvojem postu sem dobila filing, kot da si jo porinla med tiste katere si opisovala.
Ma ti vedno dobis tak filing.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 31. Maj. 2009 13:49

če ne zdrži s tabo en tedn na počitncah..mogoče si mu nezanimiva, dolgočasna? da kr že v naprej pove, da mu bo bedno... sploh nevem kaj še delaš z njem, če nimata skor nč skupnga, pa da en dan morja pa je že preveč :D

Če bi ti hotla met z njim otroka, zate bolš da ga nimaš, ker se kot prvo še ujemata ne..no in če bi se vi2 ful štekala, bi tut če bi se zaprla v sobo za par dni in bla sama z en drugim mogla met čist fajn in tko.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 01. Jun. 2009 6:58

MIYA, moj odgovor na tvoj prvi post glede otroka bi bil - fant je star 25 let, pred seboj ima še nekaj let študija, brez ovinkarjenja ti je povedal, da se še nekaj let ne vidi z otrokom in meni se o ne zdi čisto nič čudnega za 25-letnika.
Hotela sem ti napisati tudi, da imej malo potrpljenja, delaj na vajini vezi, da se bosta uredu razumela, da bosta povezana in mogoče si še premisli....po mojih izkušnjah je dostikrat tako, da tip nekaj reče, da on pa tega ne bo naredil, da on tega noče.....čez par mesecev al pa pol leta pa je spet druga zgodba.

Potem pa sem prebrala, da on noče s tabo niti za en dan na počitnice, ker se bo dolgočasil.....wtf? :eek: in še ene par takih cvetk..... in menim da je tole glede otroka vajin najmanjši problem.....tukaj neki fajn škripa in ti si zatiskaš oči al ne vem kaj delaš, ker ne štekam, da se zaradi otroka tako razburjaš in razmišljaš o koncu veze, to da pa tip noče s tabo na morje za več kot dan pa poveš, kot da to ni nič takega.....
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 01. Jun. 2009 7:13

Kakor sem jaz razbrala, se vidva razhajata pri marsikateri zadevi, ne samo pri otroku...

Ja, to glede medicine si prav povedala. Študij se zavleče, in ko bo enkrat končal šolanje in začnel s samim poklicom, bo dejansko še bolj zaseden kot je sedaj. In če se ne strinjata v načrtih za prihodnost, ne vem če boš lahko srečna samo na tak način, da boš vseskozi sledila njegovim željam, in ne upoštevala svojih.

Ti si že zaključila študij in si že zaposlena?

Ne vem; jaz bi mu na tvojem mestu šeenkrat poizkušala razložit, česa si želiš od vajine zveze, pa če boš videla da povsem drugače gledata na stvar, je bolje da greš svojo pot, z nekom ki se bo prilagajal tudi tebi... Ti si že kot mlada oseba želiš družine, in škoda je, da nebi uresničila svojih ciljev, sanj in želja samo zaradi partnerja..
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 01. Jun. 2009 8:19

glede na to kaj ti pravi zaj bo po moje čez 10 let ista zgodba, drugi izgovori. izbrat bo treba - fant al otroci.
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 01. Jun. 2009 10:59

uf,sm vidla da se vas je kr dost prot men obrnl... neki me obsojate pa me niti ne poznate...

drugače imam službo ja, in stanovanje.

bom že rešla mojo situacijo, sam res škoda ker me ne poznate, ker potem bi čisto drugače govorile.

hvala za vse.

lp

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]