Jutranji šok. . . :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 15. Jul. 2009 12:30

ma ja...en kup afnanja zravn...to je čist nedoraslo..
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 16. Jul. 2009 8:54

Horus napisal/-a:Ko je ob meni, sem enostavno srecen, da je ob meni. Ko jo objamem, bi jo lahko drzal v objemu se pa se. Ko se smeje, se mi razsvetli dan (verjetno se zato pritozuje, da jo prevec zgeckam xD Kdo pa nima rad razsvetljevanja ;)). Ce ji zagode zdravje ali pa ji kaj gre narobe, nonstop premisljujem, ce lahko kako olajsam situacijo. Ko je ni, z veseljem pricakujem naslednje srecanje.
Tudi zlahka si predstavljam, da bom cez recimo 5 ali pa 15 let se zmeraj z njo (kar je pri meni zgodovinski precedens).

:zustimm:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 16. Jul. 2009 9:17

Jaz pa ne razumem zakaj bi on moral vsaki punci povedat, da je zaljubljen. Jaz sem to vedno delila le z res najbližjimi prijatelji.
>chRno_laSka<
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: !lJublJana!

Neprebrana objavaNapisal/-a >chRno_laSka< » 16. Jul. 2009 14:12

...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 19. Jul. 2009 22:13

ok, je razlika bit zaljubljen al pa met nekoga rad oz ljubiti. na nek načiin res počnemo bedarije ko smo zaljubljeni in tudi vem da je pr mojemu tipu njegova zaljubljenost trajala tud nekje 3 -4 mesece, pri meni pa kar dlje časa.
zdaj nebi mogla rečt da sem zaljubljena, ampak ga mam rada.

no saj ne ma veze, jaz bi to s tvojim dragim razčistla, ga vprašala, kako je to mislil, ker kolko poznam te varijante, prjatlca ga je vprašala če je kaj zaljubljen- mišljeno si zaseden ali kako.
sama sem se tudi spravla enkrat nekaj brskat po njegovem tel.ki iga ni nevem kaj uporabljal in tudii nisem našla kaj prijetnih stvarii, pa tud ne zdaj groznih, pač so bilii smsji namenjenii ženski nad katero ravno nisem navdušena. sem ga sicer povprašala po tem in siicer malo na drugačen način :P nisem povedala da sem brskala ker bi znorel...a na žalost tega ni priznal, da si je pisal smsje, tako da sem biila čez čas prisiljena povedat kje sem to našla in je bil samo tiho, čez čas se je začel vlačit ven..

se pa strinjam, da tole naše brskanje je rahlo nezaupanje, sicer pa zdaj ko skupaj žiivma tako alii tako nimaš neke zasebnosti, razen našii preljubi telefoni, pa še to me ne zanima več, sicer pa da ne bom samo jaz slaba iizpadla, tudi on je posegel v moj tel.brez vednosti in sii en klic napačno razlagal.

upam da dobro rešiš to zadevo.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jul. 2009 22:24

no angel napisal/-a:Zanimivo, da se večini zdi večji problem to, da mu je brskala po računalniku, kot to, kar je gor našla. Ne rečem da je prav kar je nardila, ampak v tem primeru hvala bogu da je, da vidi kolk je njemu mar za njuno zvezo. A se nej zdej dela kot da ni nč in čaka kot eno budalo, da se bo izkazalo če je zaljubljen v njo al ne? Mislim, da če bi mela ta zveza kak potencial, bi on mal drugač reagiral na vprašanje tiste punce. Pa sej ne rečem da bi mogu že takoj naokol razglašat kak je zaljubljen, ampak če bi js začela z nekom, ki bi mi bil ful všeč, definitivno na vprašanje, če sm zaljubljena, ne bi odgovorila "ne". Oz. bi bla moja reakcija taka v primeru da bi si s tistim tipom sam kr tk mal za hec krajšala čas in bi vedla da se itak nč kej ne bo razvilo iz tega.

men tud tole ni jasn tlele.ženska pač najde neki, razlog/namen sploh ubistvu ni važn in se spet cela jata sprau nanjo kako je pokvarjena prasica mala (ni osebno napisano!) ker mu gre po mejlu al sporočilih brskat. Jah no, ko boste ve v slučaju prebrale da pač je napisal eni po možnosti še vaši kolegici kok je sexi in kako bi jo zdele na zid prtisnu in ji vse bradavičke pogrizu od strasti, se boste šle najprej trikrat po frisu usekat ker ste ble nesramne in neotesane in ker o fak mu niste zaupale pa ste brale kr njegove mejle? In bi kaj napisano spregledale?
lepo prosm no. valda je nekje meja zaupanja, ampak se dostkrat zgodi, da naletiš na kšn mejl kje al pa kako drugače, sploh če ti jasno dovoli brat mejle, smse in use ostalo.
nevem no, mal pretiravate.

glede samih besed bi ga pa jst uprašala in povedala, da sm zadevo naključno al pa tud nenaključno prebrala in da me zanima kaj to zdej pomeni.Direkt, ker drugač bi sama sebe požrla od nevednosti al si pojstlo delim z nekom ki še kr neki brezveze ustraja z mano, al z nekom ki je mogoče mal zašel in me ubistvu ima rad in bi težavo zarad katere se počuti tako kot se, skušala skupaj rešit in zvezo popestrit.

aja pa še ena resnična anekdota...Moj bratranc je imel ženo ki je imela odkar je šla delat v tujino zaklenjena sms sporočila v telefonu in mejle, kobajagi da pišejo notr smsi in mejli ki si poslovna skrivnost in jih nihče ne sme vidt.pa ji je zaupal kot slepa kura celo leto in pol.In ko je sodišče zahtevalo naj se vsi ti mejli sprintajo in priložijo kot dokaz, ga je skor infakrt zagrabu kaj hudiča je vse od njenih ljubimčkou tam pisalo!
Slepa kura zrno najde...ja, ampak velikoo prepozno!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jul. 2009 22:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jul. 2009 22:34

priznam to, kako je prišla do tega sem spregledala, ker sm post brala bolj površinsko. Ampak vseeno, se mi to tukej ne zdi glavni akter te teme oziroma problem, ki bi ga pomagali uporabnici rešiti.
Se pa strinjam, vsekakor ni lepo in ni to baš neko pohvalno dejanje.in zdaj je kar je in ni važno to kako je ona to našla, ampak kaj je našla.
neglede na način kako je našla, se pač ne da več izbrisat v spominu tistga kar je prebrala.
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 28. Jul. 2009 10:47

ma sej kakorkoli obrnemo, vse vemo, da ni lepo brskat, je pa najbrž kar nekaj nas verjetno že imelo takšne in drugačne pomiselke... sploh pa verjetno boš brskala še kdaj... ker zdaj je v tebi dvom in ne bo šel kar tako stran...
jaz mu ne bi povedala ničesar, postala bi bolj pozorna na njegove besede, obnašanje, dejanja...
čeprav se tukaj poraja vprašanje; ali u bistvu tako no; vidva sta že bila kar nekaj časa skupaj in nehala zaradi tega ker te je on pustil... kdo pa pravi, da ne bo še enkrat naredil istega... in ko enkrat razbito vazo zalepiš je dejstvo, da ne bo držala tako zelo močno, kot ko je bila cela... če me razumeš...
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 28. Jul. 2009 11:34

Kika napisal/-a:eh, nč povedat kaj si vidla. ti ga sam praši, če je kej zaljubljen pa tak, pa boš takoj vidla, a bo odgovor skladen al ne. potem pa glede na to ukrepaj naprej ;)

a če ji bo reku d je zaljubljen vanjo,mu bo pa kr na kolena padla,ker je to reku?!? če ji je prej skoz govoru d je zaljubljen vanjo...a misleš d bo zdej kej spremenu zgodbo :lol:
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 28. Jul. 2009 18:09

no seveda ni lepo brskati po njegovih stvareh, vendar...po pravici..katera ne bi zagrabila te možnosti ? tudi če mu 100% zaupam bi pregledala njegove stvari že zaradi radovednosti.vendar z bivšim sva imela dogovor da lahko hodima na strani drug drugega.
na tvojem mestu ..bi ga vprašala isto vprašanje, če je kaj zaljubljen...tako ali tako se mu bi posvetilo za kaj gre če je tisto vprašanje trezno prebrau in nanj odgovoril. potem pa vidiš na čem si in kako naprej :wink:
*How will we ever know if we never try?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov