Jutranji šok. . . :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 14. Jul. 2009 15:10

Ja to da si brskala po njegovih stvareh če lahko to temu rečemo ni lih najbol(jst bi recimo tud pogledala),ampak je pa dobr da si vsaj zvedla pr čem si,oziroma imaš povod k temu da izveš kaj in kako naprej....Ko boš dobila odgovor na to pa razmisli pr seb kaj boš naredila,to da okol govori da ni zaljubljen itd. pomeni da se še vedno na zunaj kaže da je samski in na razpolago vsem!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 14. Jul. 2009 15:10

nikaragua napisal/-a:nevem ce dejansko lahko po 14 dneh imaš nekoga rad?? haloo sploh pa ce je to vrjanta 'lesi se vraca' in res neves kako pa kaj...

drgac pa vsaj jez nism mela nikol obcutka k sm bla s kom 14 dni pa ze cutla da ga mam rada to pa izhaja iz srca an...

Ja no glede na to, da je napisala da sta bla prej skoraj eno leto skupaj...predvidevam, da je mel vsaj takrat neka čustva do nje (in možno da jih ima še vedno).
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 14. Jul. 2009 15:59

Sama si teh besed niti nebi jemala tako k srcu.Pomembno je,kako je povedal tebi,da si mu všeč in,da te ima rad in ne,kako in kaj razlaga okolici.Saj to je vendar vajina stvar in ne stvar neke radovedne kolegice. :wink:
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tejchaaa » 14. Jul. 2009 16:23

Pač ni zaljubljen vate.
Ker je fant, predvidevam da je to prašanje vzel dobesedno-če je zaljubljen. Kar pa ne pomeni da te nima rad. Js tud v mojga fanta nism zalublena več, pač sva že took časa skupi da je ta prva stopnja minila. Ker pride "več" (no, če pride).
Dokler ne piše okoli da nima punce, je vse ok :wink:
Glede na to, da ti to po vsej verjetnosti ne bo dalo spati, ga pa še zmeri lahko lepo vprašaš. Reč da si šla neki na net neki pogledat pa da je mel on tist mail tm čist slučajno odprt al kaj js vem kako si pršla do njega :D In pol že po njegovi reakciji vidš kje si...
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 14. Jul. 2009 18:18

haley napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:nevem ce dejansko lahko po 14 dneh imaš nekoga rad?? haloo sploh pa ce je to vrjanta 'lesi se vraca' in res neves kako pa kaj...

drgac pa vsaj jez nism mela nikol obcutka k sm bla s kom 14 dni pa ze cutla da ga mam rada to pa izhaja iz srca an...

Ja no glede na to, da je napisala da sta bla prej skoraj eno leto skupaj...predvidevam, da je mel vsaj takrat neka čustva do nje (in možno da jih ima še vedno).

tut sama sm v preteklosti koncala zvezo z enim tipom in bla pol en let pauza in pol sva spet neki zamutila in pac vsaj jez sm tizga tipa mela cist na drug nacin pol rada ker dejansko ga v enm letu ze kr prebolis...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 14. Jul. 2009 18:55

Sej kle ne gre za vprašanje imeti rad ali ne...temveč, kolikor sem jaz razumela, za vprašenje ZALJUBLJENOSTI.
Če to to zdj matra...mu povej..in si razčisti...ne vem zakaj bi živela v dvomih. Sej se že dobr poznata ...nista nek na frišno...Jz bi mu to pomojm takoj naslednji dan povedala oz vprašala...ker bi želela imeti čim manj neprespanih noči in sekiranja..(sploh zdaj ko je poletje ;)

Skratka POGOVORI se z njim...v zvezi je pomembna komunikacija...to že vrabci čivkajo...in začne se s takimi malenkostmi..ki se naberejo in puff...hišica iz kart se podre in je konc. Če hočeš razvit iz tega dolgo trajajočo zvezo, se bosta mogla znat pogovarjat..drgač bo kmalu šlo vse v franže. Tole je malenkost...in fantina naj se niti slučajno ne zače razburjat v smislu "kaj si mi po osebnih stvareh štefnala"...lepo v miru naj ti razlži in...spet bo vse ok. :)
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 14. Jul. 2009 19:25

jez pa mislm da je tle tut problem v zaupanju.. ce mu bi zaupala nebi stikala... tko da se je tle pomoje iz vecjih razlogou za uprasat a je sploh kje point nadaljevat zvezo!

kokr kol ubadva sta kriva... on ker neve kaj cut in ona ker ne zaupa in stika! tko da jez bi bla lepo tih pa pocakal kaj bo cajt prnesu!
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 14. Jul. 2009 19:37

MsN napisal/-a:Pa kaj se sekiraš, saj ti je rekel, da je ugotovil, da si popolna ženska. To si jaz vsaka želi, ne kompliciraj :roll: :)

mhmmm je reku da je popolna ženska zanj in hkrati je reku da ni zaljubljen v nobeno. :roll:
ne vem al meni slabo logika dela al je neki tle narobe?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 14. Jul. 2009 19:38

nikaragua napisal/-a:jez pa mislm da je tle tut problem v zaupanju.. ce mu bi zaupala nebi stikala... tko da se je tle pomoje iz vecjih razlogou za uprasat a je sploh kje point nadaljevat zvezo!

kokr kol ubadva sta kriva... on ker neve kaj cut in ona ker ne zaupa in stika! tko da jez bi bla lepo tih pa pocakal kaj bo cajt prnesu!

sorry, sam tud men bi se zaupanje zamajalo, če bi našla kej sumljivga. No seveda pa si lahko mečem pesek v oči in sem slepo zaljubljena...ne glede na vse možne pokazatelje,d a nekaj ne štima :x
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 14. Jul. 2009 19:43

sej pravm tut jez da tle neki hudo ne stima.... od zaupanja naprej..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 14. Jul. 2009 20:02

Zato pa se je treba poment..in ne kr neki v slepo ugibat in obsojat. Kolk stavri si lahko človek narobe razlaga..a je tako težko odpret usta in reč "lubi..dj mi nek povej..." Pa če maš nevem kako briljantno zvezo s 100% zaupanjem... bo še vedno prišlo do dilem k ti bodo zamajale to...zato se je treba takrat o tem pogovort in povedat partnerju kaj čutš, kje te špika....
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 15. Jul. 2009 0:52

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 15. Jul. 2009 2:02

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 15. Jul. 2009 2:28

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 15. Jul. 2009 10:10

Horus napisal/-a:Ko je ob meni, sem enostavno srecen, da je ob meni. Ko jo objamem, bi jo lahko drzal v objemu se pa se. Ko se smeje, se mi razsvetli dan (verjetno se zato pritozuje, da jo prevec zgeckam xD Kdo pa nima rad razsvetljevanja ;)). Ce ji zagode zdravje ali pa ji kaj gre narobe, nonstop premisljujem, ce lahko kako olajsam situacijo. Ko je ni, z veseljem pricakujem naslednje srecanje.
Tudi zlahka si predstavljam, da bom cez recimo 5 ali pa 15 let se zmeraj z njo (kar je pri meni zgodovinski precedens).

kolk je lepo prebrat, ko kaj tacga tip napiše :zustimm:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]