Jutranji šok. . . :/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Honni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
Hei.
Stara sem 18 moj fant pa 20 let. Že pred 2 letoma sva bila skupaj skoraj eno leto nato pa sva se razšla ker se je ustrašil in rekel da še ni pripravljen. Sedaj pa sva ponolno skupaj že 2. teden. Rekel mi je da je pač ugotovil da sem jaz popolna ženska zanj in da prej tega ni uvidel. Govori mi da me ima rad rekel mi je da mu je z mano zelo lepo. Prejšnji teden sem bila pri njemu 4 dni in je bilo popolno. Danes zjutraj pa sem slučajno nekaj brskala po internetu ko ga je ena prijateljica mimogrede vprašala če je kaj zaljubljen in on ji je lepo odgovoril da nič. Sedaj pa sem v dvomih. Ali me vrti okoli prsta ker sem ponovno podlegla njegovim čarom.? Zelo me je strah ker nočem še enkrat dat skoz vso tisto bolečino, ki sem jo doživela nazadnje. Kaj naj naredim.? Obupana sem.
Stara sem 18 moj fant pa 20 let. Že pred 2 letoma sva bila skupaj skoraj eno leto nato pa sva se razšla ker se je ustrašil in rekel da še ni pripravljen. Sedaj pa sva ponolno skupaj že 2. teden. Rekel mi je da je pač ugotovil da sem jaz popolna ženska zanj in da prej tega ni uvidel. Govori mi da me ima rad rekel mi je da mu je z mano zelo lepo. Prejšnji teden sem bila pri njemu 4 dni in je bilo popolno. Danes zjutraj pa sem slučajno nekaj brskala po internetu ko ga je ena prijateljica mimogrede vprašala če je kaj zaljubljen in on ji je lepo odgovoril da nič. Sedaj pa sem v dvomih. Ali me vrti okoli prsta ker sem ponovno podlegla njegovim čarom.? Zelo me je strah ker nočem še enkrat dat skoz vso tisto bolečino, ki sem jo doživela nazadnje. Kaj naj naredim.? Obupana sem.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Še dobro, da ni zaljubljen v punco, ki mu brska po osebnih zadevah...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Honni napisal/-a:malo me je strah. ker bo ugotovil da sm brskala. ker je slučajno pustiu prjavljen račun in sm vidla in poleg tega ji ej to pod zasebno sporočilo napisal.
važno da si po nesreči videla kakšna zasebna sporočila on piše naokoli. You go girl!
Drugače se pa strinjam s Kiko.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
kok je biu pa star mail?
neumno se mi zdi, da mu ne moreš povedat, da si slučajno (če je blo zares tolk slučajno, ker si mogla odpret sporočilo pa ga prebrat) vidla pošto in te mal skrbi zakaj je to reku. pa tut mislim da tip po 2. tednu ne govori okoli da je nevemkolk zaljubljen.
na splošno pa se strinjam z miteq... če te kaj zanima ga vprašaj, ne mu brskat po osebnih zadevah.
neumno se mi zdi, da mu ne moreš povedat, da si slučajno (če je blo zares tolk slučajno, ker si mogla odpret sporočilo pa ga prebrat) vidla pošto in te mal skrbi zakaj je to reku. pa tut mislim da tip po 2. tednu ne govori okoli da je nevemkolk zaljubljen.
na splošno pa se strinjam z miteq... če te kaj zanima ga vprašaj, ne mu brskat po osebnih zadevah.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
če ga zelis obdrzati se delaj kokr da tega zasebnega sporocila nisi videla kajti mislm da ni tipa k nebi biu elergicn nato da mu zenska brska po njegovm kompu!
tko da te dvomi k jih mas so sam kazen zate ker to delas
pa v prihodnje tace stran in te nej ne srbi tm k ni treba!
tko da te dvomi k jih mas so sam kazen zate ker to delas
pa v prihodnje tace stran in te nej ne srbi tm k ni treba!
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Se strinjam z vsemi, ki so napisale da ni prav da si brskala. Js res ne vem zakaj zenske tok rade brskajo po moskih zadevah, s tem si samo nakopljejo dvome in probleme. Lej, ce bo konec bo tako ali tako, ti pa s tem svojim brskanjem samo spodbijas njegovo zaupanje do tebe, plus tega se pa se ti zres -pa ker se ti sploh ne bi blo treba.
Moj nasvet je takle: delaj se kot da tega sporocila nikoli nisi prebrala (kako si lahko "ponesreci" prebrala zasebno sporocilo, mi tud ne bo nikol jasno ampak ok, moj problem) in se imej kokr se da fajn in lepo. Ce tip ni zaljublen v tebe se bo izkazal prej al slej...
Moj nasvet je takle: delaj se kot da tega sporocila nikoli nisi prebrala (kako si lahko "ponesreci" prebrala zasebno sporocilo, mi tud ne bo nikol jasno ampak ok, moj problem) in se imej kokr se da fajn in lepo. Ce tip ni zaljublen v tebe se bo izkazal prej al slej...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Zanimivo, da se večini zdi večji problem to, da mu je brskala po računalniku, kot to, kar je gor našla. Ne rečem da je prav kar je nardila, ampak v tem primeru hvala bogu da je, da vidi kolk je njemu mar za njuno zvezo. A se nej zdej dela kot da ni nč in čaka kot eno budalo, da se bo izkazalo če je zaljubljen v njo al ne? Mislim, da če bi mela ta zveza kak potencial, bi on mal drugač reagiral na vprašanje tiste punce. Pa sej ne rečem da bi mogu že takoj naokol razglašat kak je zaljubljen, ampak če bi js začela z nekom, ki bi mi bil ful všeč, definitivno na vprašanje, če sm zaljubljena, ne bi odgovorila "ne". Oz. bi bla moja reakcija taka v primeru da bi si s tistim tipom sam kr tk mal za hec krajšala čas in bi vedla da se itak nč kej ne bo razvilo iz tega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:gut:no angel napisal/-a:Zanimivo, da se večini zdi večji problem to, da mu je brskala po računalniku, kot to, kar je gor našla. Ne rečem da je prav kar je nardila, ampak v tem primeru hvala bogu da je, da vidi kolk je njemu mar za njuno zvezo. A se nej zdej dela kot da ni nč in čaka kot eno budalo, da se bo izkazalo če je zaljubljen v njo al ne? Mislim, da če bi mela ta zveza kak potencial, bi on mal drugač reagiral na vprašanje tiste punce. Pa sej ne rečem da bi mogu že takoj naokol razglašat kak je zaljubljen, ampak če bi js začela z nekom, ki bi mi bil ful všeč, definitivno na vprašanje, če sm zaljubljena, ne bi odgovorila "ne". Oz. bi bla moja reakcija taka v primeru da bi si s tistim tipom sam kr tk mal za hec krajšala čas in bi vedla da se itak nč kej ne bo razvilo iz tega.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
nevem ce dejansko lahko po 14 dneh imaš nekoga rad?? haloo sploh pa ce je to vrjanta 'lesi se vraca' in res neves kako pa kaj...
drgac pa vsaj jez nism mela nikol obcutka k sm bla s kom 14 dni pa ze cutla da ga mam rada to pa izhaja iz srca an...
drgac pa vsaj jez nism mela nikol obcutka k sm bla s kom 14 dni pa ze cutla da ga mam rada to pa izhaja iz srca an...
- MsN
Pa kaj se sekiraš, saj ti je rekel, da je ugotovil, da si popolna ženska. To si jaz vsaka želi, ne kompliciraj
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
no angel napisal/-a:Zanimivo, da se večini zdi večji problem to, da mu je brskala po računalniku, kot to, kar je gor našla. Ne rečem da je prav kar je nardila, ampak v tem primeru hvala bogu da je, da vidi kolk je njemu mar za njuno zvezo. A se nej zdej dela kot da ni nč in čaka kot eno budalo, da se bo izkazalo če je zaljubljen v njo al ne? Mislim, da če bi mela ta zveza kak potencial, bi on mal drugač reagiral na vprašanje tiste punce. Pa sej ne rečem da bi mogu že takoj naokol razglašat kak je zaljubljen, ampak če bi js začela z nekom, ki bi mi bil ful všeč, definitivno na vprašanje, če sm zaljubljena, ne bi odgovorila "ne". Oz. bi bla moja reakcija taka v primeru da bi si s tistim tipom sam kr tk mal za hec krajšala čas in bi vedla da se itak nč kej ne bo razvilo iz tega.
Se podpišem pod tole!
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
^^ bolje pozno kot nikoli. Nima veze po kolkem času ugotoviš in kaj te pripelje do "razsvetljenja", važno da ugotoviš.
Na tvojem mestu bi ga jz lepo vprašala, če ti je res tolko do tega. Kr jz se ne bi zanašala na eno izrečeno besedo. Mogoče ni tak tip da bi vsim na veliko razglašal (sploh pa po komi 2 tednih) kko je zaljubljen in kko bo s tabo za vse večne čase (bolano). Dvomim da bi ti govoru vse tiste lepe besede in zapravlju čas zate, če ne bi blo neki na tem.
Na tvojem mestu bi ga jz lepo vprašala, če ti je res tolko do tega. Kr jz se ne bi zanašala na eno izrečeno besedo. Mogoče ni tak tip da bi vsim na veliko razglašal (sploh pa po komi 2 tednih) kko je zaljubljen in kko bo s tabo za vse večne čase (bolano). Dvomim da bi ti govoru vse tiste lepe besede in zapravlju čas zate, če ne bi blo neki na tem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov