Jokanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Pa je pomembno? Mogoče pa te čustveno "izsiljuje" in misli, da bo s tem, ko reče, da je jokal, kaj dosegel.
Tole mi je pa tudi malo čudno in nespoštljivo.
aaly90 napisal/-a: Me pa ful moti, ker me "skriva". Mislim, ne pove da ma punco.
Tole mi je pa tudi malo čudno in nespoštljivo.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- aaly90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2012
Ja, tudi meni je bilo čudno, zato sva končala. Ne rabim fanta, da bi bil tako neodgovoren, pa bi se me sramoval. Če bi se imel vsaj za kaj. Ne bom rekla da sem zdaj najlepša, ampak sramovati pa se me res ni treba, marsikdo bi bil še vesel.
Drugače pa, katerakoli je pisala njemu in ga vprašala če je zaseden, če bi se dobila na kavici je reku da nima punce, in da bi se dobila. Sicer, kar ga jaz poznam je sramežljiv, tako da nevem koliko bi se res dobil. Te pa malo ubije, da napiše da nima punce, pa si z njim že dve leti. Sicer sem mu potem rekla, pa je rekel da se kao samo heca, da se dela norca iz njih pa da itak ne bi imel nobene ampak samo mene.
Itak zdaj vedno bolj dojemam da je bil vse en velik bullshit.
Drugače pa, katerakoli je pisala njemu in ga vprašala če je zaseden, če bi se dobila na kavici je reku da nima punce, in da bi se dobila. Sicer, kar ga jaz poznam je sramežljiv, tako da nevem koliko bi se res dobil. Te pa malo ubije, da napiše da nima punce, pa si z njim že dve leti. Sicer sem mu potem rekla, pa je rekel da se kao samo heca, da se dela norca iz njih pa da itak ne bi imel nobene ampak samo mene.
Itak zdaj vedno bolj dojemam da je bil vse en velik bullshit.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
norca se dela iz tebe, ne iz ostalih...Praviš, da je sramežljiv, pa niti ne verjameš, da bi se dobil z njimi na kavi..torej. če ne bi bil sramežljiv, bi zdaj že pof*kal vse te punce.
Seveda je jokal...in priznal, da je
Seveda je jokal...in priznal, da je
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Tisti, ki te bo spoštoval in te imel res rad te ne bo skrival. Če bo jokal bo pa pred tabo na pristen način ne pa da izsiljuje na tak način, da ti govori kako doma joče samo zato, da bi se ti zasmilil. Po mojem si prav naredila, da si končala.
Yada, yada, yada...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Čisto mogoče je pa res jokal. Mogoče mu je bilo celo res žal v tistem trenutku. Mogoče mu je celo trajno žal. Ampak to še ne spremeni dejstva, da drugim ženskam sporoča, da je samski in se z njimi dogovarja za zmenke! In kako veš, da ni na vse te zmenke dejansko tudi šel? Da ni imel še kakšne druge punce, ki ji je počel isto? Če te tu skrbi to, ali je tip res jokal (obžaloval torej), potem imaš v resnici ti en velik problem, ker meni to diši po tem, da se igraš z mislijo, da ga bi v tem primeru vzela nazaj.
Sicer pa: seveda lahko tudi fant/moški joče in to prizna in resnično joče, ker mu je zaradi nečesa hudo. Kakšna bedarija, da to ni mogoče!
Sicer pa: seveda lahko tudi fant/moški joče in to prizna in resnično joče, ker mu je zaradi nečesa hudo. Kakšna bedarija, da to ni mogoče!
- aaly90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2012
Če te tu skrbi to, ali je tip res jokal (obžaloval torej), potem imaš v resnici ti en velik problem, ker meni to diši po tem, da se igraš z mislijo, da ga bi v tem primeru vzela nazaj.
Žal.
Vendar sem sedaj dokončno prekinila stike in vse, tako da je ta zgodba zame končana.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov