Jezna na osebo, ki je ne poznam

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 21. Avg. 2009 10:13

Poglej, za nastalo situacijo si si povsem sama kriva, tako da jo boš morala tudi sama razrešiti. Dejstvo je, da si ti zaradi predsodka, da se človeka ne da imeti rad, dokler ga ne spoznaš v živo, uničila vse, kar sta do takrat imela, tisto, kar ti je on rekel, je bilo pa po mojem bolj izgovor, da si lahko zbežala od vse stvari. Ne vem, kako si mu pisala tisti prvi in drugi mail po enem letu, ampak stvar, ki jo moraš narediti, je predvsem opravičiti se. Tip je bil vate očitno zaljubljen, ti si pa praktično zbežala od njega. Mislim, da mu moraš točno razložiti, kaj se je takrat dogajalo, kako si stvari dojemala in zakaj si prekinila stike. Potem pa mu pač povej, da ti je žal za vse skupaj in da bi rada stvar popravila, mu dokazala, da si vredna, da ti da še eno priložnost. Skratka, povej mu to, kar si povedala nam, in ga prosi, če bi se lahko dobila v živo na kaki pijači. Pa vso srečo.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 21. Avg. 2009 10:16

powerpuf napisal/-a:
RoNcoLiNo napisal/-a:Kaj pa če bi se kdo postavil v vlogo tega ubogega tipa?

Predstavlajte si,da si je on z veseljem tipkal z njo in si jo zelo želel spoznati,ampak ker je ta zmešana trapa,ki se je pač vstrašla tega,da bi ga spoznala začela paničart tam kjer ni treba in se skregala za njim,zaradi enega stavka.Ok,predpostavim da ima čustva in u je zabideralo,pa je bil recimo 1 mesec malo v kurcu potem pa si je rekel "pejmo dalje",spoznal novo osebo (potem se tu spet pojavi ta zmešana trapa na msnju,njemu vse skupaj dosadi in jo blokira,zakaj ne?)...recimo da je on s to novo osebo zdaj v super perfektni zvezi KO nekega poletnega ju3 čekira mejle (huh,pa dodajmo še malo domišlije in je ravno na morju s svojo drago,sedi na balkonu s kavico in laptopom) in dobi mejl:

"čauuuuu,mi2 sva si pa 1 leto nazaj tipkala,zdaj bi te pa jaz rada spoznala,ker ni dneva ko ne mislim nate"

Tipa pomoje najmanj infarkt,polije kavo in še kaj...
Ok če je doma ga infarkt lepo v postelji.

Če bi bila jaz na njegovem mestu te prklejem po dolgem in počez zakaj se SPET vtikaš v njegovo življenje.1 leto nazaj si ga veselo odjebala zdaj bi se pa najraje plazila po kolenih za njim....no go my darling

POZABI!Izbriši si ga iz glave.DELETE!Konec je,zajebala si pač 1 leto nazaj,po toči zvoniti je prepozno.
Bemtiš saj ni edini na svetu no :roll:

to se mi pa nekak nezdi prav, ker zdaj jo muči vse po vrsti in če bi ga v živo spoznala bi ji bilo lažje, ker bi vedla da ni vsega stran vrgla. jaz bi na tvojem mestu naredila tak, kot so rekli drugi, da bi mu pisala če bi se dobila...če se nebi hotel dobiti se pač nebi, pa bi imela razlog da ga pozabiš, če pa bi se, bi si pa mogoče spet ratala oba všeč...
ne kar obupat, če že tak dolgo misliš nanga... :)

Ja če bi ga spoznala bi pa ugotovila da je za umret hud,10x boljši kot na msnju in da ima za povrh vsega še žensko.In potem bi spet tukaj jokala kaj naj nerdi,kako naj izbaci tisto drugo puppo in blabla. Daleč od oči,daleč od srca ;)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 21. Avg. 2009 10:23

ne, ni nujno da bo tako! in če nebo probala, ne bo nikoli vedla!!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 21. Avg. 2009 10:45

*SunFlower* napisal/-a: Mislim, da mu moraš točno razložiti, kaj se je takrat dogajalo, kako si stvari dojemala in zakaj si prekinila stike. Potem pa mu pač povej, da ti je žal za vse skupaj in da bi rada stvar popravila, mu dokazala, da si vredna, da ti da še eno priložnost. Skratka, povej mu to, kar si povedala nam, in ga prosi, če bi se lahko dobila v živo na kaki pijači. Pa vso srečo.

ja itak ja... najboljš da mu na konc napiše še da je the love of her life :roll: ... ma ni tle kakršnihkol romanov za pisat...

mail bi mu jst definitivno poslala, ampak to en tak čist na izi... da sem se pač mal spomnila nanga, pa kako se kej ma in da mi je žal da sva takrat prekinila debato (brez omenjanja kaj, zakaj, kako)... thats it... nč več in nč manj... čist tak simpl vljuden mail... pol bo pa itak vidla kaj bo/če bo odpisal... usekakor bi mu pa pisala, če bi mi tok cajta hodu po glav in bi me žrl... zgubit itak nimaš kej :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 21. Avg. 2009 12:08

Jst sem v podobni situaciji, samo jst se bolj kot vse drugo sprasujem zakaj se tip noce dobit, noce dat svoje tel.stevilke, noce poslat slike,...? Ocitno nekaj skriva in potem je to tisto, ko zelis vedeti kaj. Ker drugace za pogovarjat po netu je super ampak s casom bi pa rada vedela s kom se pogovarjam.
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 21. Avg. 2009 15:55

Roncolino, sej nekako se kar strinjam s tem kar si napisala, ker sem smotana, ja. Po drugi strani pa tudi on, ki me ne izbriše z msnja, čeprav sm mu rekla 3 mesce nazaj, da naj me, ker sem ugotovila, da me ima blokirano. Pa ne.... zakaj že? :roll: Zakaj je dobro imet nekoga zablokiranega, če se pa nočeš pogovarjat z njim? Ma, ne štekam...

Kot drugo pa je bila njegova ideja to, da mu dam nov msn naslov, ker starega nisem več uporabljala. V isti sapi pa napiše, da spoznava eno drugo. Ne vem, če sta že bila par. To je pa tud zelo fer do nje...aha :roll:
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 21. Avg. 2009 17:43

čarna ptica napisal/-a:Roncolino, sej nekako se kar strinjam s tem kar si napisala, ker sem smotana, ja. Po drugi strani pa tudi on, ki me ne izbriše z msnja, čeprav sm mu rekla 3 mesce nazaj, da naj me, ker sem ugotovila, da me ima blokirano. Pa ne.... zakaj že? :roll: Zakaj je dobro imet nekoga zablokiranega, če se pa nočeš pogovarjat z njim? Ma, ne štekam...

Kot drugo pa je bila njegova ideja to, da mu dam nov msn naslov, ker starega nisem več uporabljala. V isti sapi pa napiše, da spoznava eno drugo. Ne vem, če sta že bila par. To je pa tud zelo fer do nje...aha :roll:

Ma to z blokiranjem...jaz tudi nikoli nikogar ne brišem,blokiram in to je to ;) pač se mi ne da brisat in vse...pač tak človek ;)

In če si z nekom tipkaš na msn,imaš še vedno lahko partnerja,ane?Jaz si tudi na veliko tipkam s svojim bivšim,ker je pač človek s katerim se da pogovarjat na nivoju pa imam fanta.Pač je to način ostati in common.

Drugače mi je pa od vseh najbol všeč ideja od Micemace :)
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 21. Avg. 2009 18:52

*SunFlower* napisal/-a:Poglej, za nastalo situacijo si si povsem sama kriva, tako da jo boš morala tudi sama razrešiti. Dejstvo je, da si ti zaradi predsodka, da se človeka ne da imeti rad, dokler ga ne spoznaš v živo, uničila vse, kar sta do takrat imela, tisto, kar ti je on rekel, je bilo pa po mojem bolj izgovor, da si lahko zbežala od vse stvari. Ne vem, kako si mu pisala tisti prvi in drugi mail po enem letu, ampak stvar, ki jo moraš narediti, je predvsem opravičiti se. Tip je bil vate očitno zaljubljen, ti si pa praktično zbežala od njega. Mislim, da mu moraš točno razložiti, kaj se je takrat dogajalo, kako si stvari dojemala in zakaj si prekinila stike. Potem pa mu pač povej, da ti je žal za vse skupaj in da bi rada stvar popravila, mu dokazala, da si vredna, da ti da še eno priložnost. Skratka, povej mu to, kar si povedala nam, in ga prosi, če bi se lahko dobila v živo na kaki pijači. Pa vso srečo.

Ali lahko imaš človeka rad, čeprav ga ne poznaš v živo? Si lahko vanj zaljubljen? Je to sploh logično? :roll:
Ja, obesila sem se na besedo ter zbežala, ker mi je bilo too much. Zabredla sva predaleč. Ne vem, koliko imaš izkušenj s takšnim načinom spoznavanja, ampak sama vem, da po tem najinem pisanju sva vsak na svoji strani gojila pričakovanja, kar pa je neki najslabšega v svetu virtuale. Preverjeno.
Zbala sem se reale tako močno, da sem ušla...

Ko sem se napr. prijavila online v msn, se je vsakič čez par sekund prijavil tudi on... torej je vedno čakal kao offline, da pridem gor. To se mi zdi, da je že neka obsesija... Zdaj pa očitno (kot je nekdo omenil) imam obsesijo jaz :? Kako me jezi, ker me ta bedna zadeva ne pusti pri miru...
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 21. Avg. 2009 18:55

ja pa si že kaj nardila glede tega, al hodiš samo jamrat sem gor na forum?
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 21. Avg. 2009 18:57

Maš dve možnosti al najdeš način, da ga pozabiš brez, da še ga kontaktiraš (kar se mi zdi težka opcija) ali pa mu pošlješ še kak mail v katerem mu magari napišeš, da maš težave s tem ga pozabit. S tem se lahko plamiraš, ampak vsaj minlo te bo, predvsem, če boš dobla kak negativn odgovor, ki ga rabiš, da lahko s tem zaključiš, v končni fazi pa nikol ne veš, mogoče pa vseeno ne bi bil negativn odgovor.
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 21. Avg. 2009 19:00

RoNcoLiNo napisal/-a:In če si z nekom tipkaš na msn,imaš še vedno lahko partnerja,ane?

Seveda. Tudi sama si občasno tipkam z bivšim.
Ampak vseeno mi ni preveč logično, da takrat, ko spoznavam neko novo osebo, ki mi je všeč in mislim, da bo iz tega nastalo kaj več, na msn dodajam neke tujce, ki bi lahko bili potencialni partnerji...

Drgač pa ljudi, s katerimi ne mislim govorit, brišem, ker se mi ni za imet seznama nekih zablokirancev, ki ničemur ne koristijo. Če pa bi mi še celo kdo rekel (kot sem jaz njemu), da naj ga izbrišem, ga bi pa tud takoj.
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 21. Avg. 2009 19:01

LaHauteCouture napisal/-a:ja pa si že kaj nardila glede tega, al hodiš samo jamrat sem gor na forum?

Zaenkrat še samo jamram :oops:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 21. Avg. 2009 19:03

:lach:

nehaj jamrat pa že nared neki.. ker mene tud zanima kaj bo :D
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 21. Avg. 2009 19:50

čarna ptica napisal/-a:
RoNcoLiNo napisal/-a:In če si z nekom tipkaš na msn,imaš še vedno lahko partnerja,ane?

Seveda. Tudi sama si občasno tipkam z bivšim.
Ampak vseeno mi ni preveč logično, da takrat, ko spoznavam neko novo osebo, ki mi je všeč in mislim, da bo iz tega nastalo kaj več, na msn dodajam neke tujce, ki bi lahko bili potencialni partnerji...

Omg! od kdaj si pa na msn dodajaš potencialne partnerje?Teb manka eno poglavje v življenju in sicer real life.Pejt vn v družbo spoznavat potencialne partnerje ne pa msn style "si za kavo?"
Jst take idiote samo blokiram (ja spet samo blokiram,ne brišem :roll: )
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pokapika » 21. Avg. 2009 22:27

tut nevem kaj si se na to blokiranje tko zapičla. Važno da te ni več rabu prenašat pa je biu srečen.
Hah pomojem te je tut cele dneve čaku offline na msnju, večina ljudi nima tko bednga življenja aveš. Pejt res v družbo mal. Pa ko ti je nekdo napisu da pejdi v svet al kaj, to ne pomen učit se za izpit (aja si že vse nardila), ampk spoznavat ljudi v realnem svetu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov