Jezna na osebo, ki je ne poznam

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Avg. 2009 20:57

če te bo blamiral, je kreten...vsaj vedela boš, pri čem si... :)
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 20. Avg. 2009 20:58

čarna ptica napisal/-a:
Jochie napisal/-a:napiši mu mail pa mu kar prilepi, kar si nam napisala...

če je taprav, ti bo odgovoril... :)

To bi že bila opcija, ampak mislim, da bi se takoj v zemljo pogreznila, ko bi poslala mail, ki bi recimo vseboval link do te teme.
Pa glede na to, da sem mu pred par meseci poslala mail, kjer sem pač napisala, da vem, da me ima zablokirano in naj me raje kar izbriše ter dobila v odgovor samo smajlija, predvidevam, da bi se zdaj zgodilo nekako isto.

To je res tolk brezveze. Pa sploh ni edini primerek, s katerim sva si pisala in je potem prišlo do takšne prekinitve. Za ostale že sploh ne vem, kdo so bili, pa smo si lahko tud tolk časa pisali kot sem si z njim. Nimam blage, zakaj je tako.

ja pa napiš mu no, zgubit tak ne moreš nič, boš videla kaj ti bo odpisal in vsaj vedela pri čem si..
Če se ti zdi, da se boš s tem ponižala.. glej čez pet let ti bo vseeno, da si se enkrat ponižala, če pa ne boš nič naredila, se boš pa čez pet let mogoče še vedno spraševala, kako bi bilo, če bi takrat ravnala drugače.
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 20. Avg. 2009 21:06

Vem, da imata oba prav, tudi sama bi nekomu x dala identičen nasvet.
Ampak to izvesti v lastnem primeru... Ko potem mi po glavi švigajo le misli v stilu, da bi s tem naredila še samo 1 bedarijo več izmed vseh bedarij, ki sem jih že v tem primeru... Ali pa, da itak sploh ne ve več, kdo sem... Ali pa, da je verjetno že poročen (nenazadnje bo čez cca 14 dni star 31 let)... Ali pa... raje neham naštevat :cry:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Avg. 2009 21:10

lej, ne seri pa napiši mail pa konec....

mislim. sedaj lahko 100 strani nabijemo, kaj bi bilo, če bi bilo....

pošlji mail, sms, karkoli in čakaj odgovor.

to je to!
pika, amen.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 20. Avg. 2009 21:13

samo - tip ma še zdej koga ali nima?

ker, če ma nekoga dvomim, da bo pristal na srečanje - se ti ne zdi?

drugače pa pošlji email, da te firbc matra s kom si si tak dolgo pisala in, če bi šel kdaj na kako kavo.

briga te kaj si bo mislu. čist možn, da si odpiše v smislu kdaj in kje :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 20. Avg. 2009 21:19

Pošlji mail, pa ga prosi, naj se vsaj razjasni , kaj misli o tebi.
Treba se je pogovarjat, dorečt zadeve, pa ponavadi boli, sam vseeno boljše kot nič.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Avg. 2009 21:20

tor napisal/-a:Pošlji mail, pa ga prosi, naj se vsaj razjasni , kaj misli o tebi.

samo tega ne! :eek: :eek: :eek:
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 20. Avg. 2009 21:23

anoyel napisal/-a:samo - tip ma še zdej koga ali nima?

ker, če ma nekoga dvomim, da bo pristal na srečanje - se ti ne zdi?

Nimam pojma, ker sva si nazadnje pisala po msn pred 1 letom. Takrat je o tej temi napisal samo: "Nekoga sem spoznal. Zdi se mi kar vredu." Kaj več oz. nadaljevanja pa nisem nikoli izvedela.
Itak, normalno, če je v zvezi, da ne pristane na to.
čarna ptica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarna ptica » 20. Avg. 2009 21:30

Vrjetno bom tolk zelo začela mislit nanj, da ga bom potem spontano kje srečala. To se mi dejansko v lajfu skoz dogaja.
Da mu pišem... me zaboli želodec že, če samo pomislim na to
:cry:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 20. Avg. 2009 21:40

čarna ptica - kaj si ti pol sploh želiš?

eno leto se nista slišala, tu pišeš romane o njemu, jočeš, blabla. želiš si ga videt? al ne? zej praviš ja, zej te boli želodec, če na to sam pomisliš. potem se bojiš, da ga ne bi kje srečala. potem sam misliš na njega. v zemljo bi se vgreznala, če bi email poslala.

torej kaj bi rada? se mi zdi, da si si vpičla v glavo to neko razmišljanje o njemu, da že rahlo meji na obsesijo. rajše nobenega emaila ne pošiljaj, ker če se eno leto nista slišala bo res zelo čudno ispadl, če ga boš kr tko sred poletnega dne na kavo po enem letu povabla.

itak pa mejla ne bi poslala, ker ti bo takoj slab in te bo želodec bolu. najd si drugo okupacijo, obsesijo in ne neko več kot leto dni staro župco. pa mal razčisti v glavi kaj si sploh želiš.

če je on 31, vrjetn ti nis ena zmedena 20letnica, ki ne ve kaj hoče.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 21. Avg. 2009 7:56

Kaj pa če bi se kdo postavil v vlogo tega ubogega tipa?

Predstavlajte si,da si je on z veseljem tipkal z njo in si jo zelo želel spoznati,ampak ker je ta zmešana trapa,ki se je pač vstrašla tega,da bi ga spoznala začela paničart tam kjer ni treba in se skregala za njim,zaradi enega stavka.Ok,predpostavim da ima čustva in u je zabideralo,pa je bil recimo 1 mesec malo v kurcu potem pa si je rekel "pejmo dalje",spoznal novo osebo (potem se tu spet pojavi ta zmešana trapa na msnju,njemu vse skupaj dosadi in jo blokira,zakaj ne?)...recimo da je on s to novo osebo zdaj v super perfektni zvezi KO nekega poletnega ju3 čekira mejle (huh,pa dodajmo še malo domišlije in je ravno na morju s svojo drago,sedi na balkonu s kavico in laptopom) in dobi mejl:

"čauuuuu,mi2 sva si pa 1 leto nazaj tipkala,zdaj bi te pa jaz rada spoznala,ker ni dneva ko ne mislim nate"

Tipa pomoje najmanj infarkt,polije kavo in še kaj...
Ok če je doma ga infarkt lepo v postelji.

Če bi bila jaz na njegovem mestu te prklejem po dolgem in počez zakaj se SPET vtikaš v njegovo življenje.1 leto nazaj si ga veselo odjebala zdaj bi se pa najraje plazila po kolenih za njim....no go my darling

POZABI!Izbriši si ga iz glave.DELETE!Konec je,zajebala si pač 1 leto nazaj,po toči zvoniti je prepozno.
Bemtiš saj ni edini na svetu no :roll:
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 21. Avg. 2009 9:12

RoNcoLiNo napisal/-a:Kaj pa če bi se kdo postavil v vlogo tega ubogega tipa?

Predstavlajte si,da si je on z veseljem tipkal z njo in si jo zelo želel spoznati,ampak ker je ta zmešana trapa,ki se je pač vstrašla tega,da bi ga spoznala začela paničart tam kjer ni treba in se skregala za njim,zaradi enega stavka.Ok,predpostavim da ima čustva in u je zabideralo,pa je bil recimo 1 mesec malo v kurcu potem pa si je rekel "pejmo dalje",spoznal novo osebo (potem se tu spet pojavi ta zmešana trapa na msnju,njemu vse skupaj dosadi in jo blokira,zakaj ne?)...recimo da je on s to novo osebo zdaj v super perfektni zvezi KO nekega poletnega ju3 čekira mejle (huh,pa dodajmo še malo domišlije in je ravno na morju s svojo drago,sedi na balkonu s kavico in laptopom) in dobi mejl:

"čauuuuu,mi2 sva si pa 1 leto nazaj tipkala,zdaj bi te pa jaz rada spoznala,ker ni dneva ko ne mislim nate"

Tipa pomoje najmanj infarkt,polije kavo in še kaj...
Ok če je doma ga infarkt lepo v postelji.

Če bi bila jaz na njegovem mestu te prklejem po dolgem in počez zakaj se SPET vtikaš v njegovo življenje.1 leto nazaj si ga veselo odjebala zdaj bi se pa najraje plazila po kolenih za njim....no go my darling

POZABI!Izbriši si ga iz glave.DELETE!Konec je,zajebala si pač 1 leto nazaj,po toči zvoniti je prepozno.
Bemtiš saj ni edini na svetu no :roll:

to se mi pa nekak nezdi prav, ker zdaj jo muči vse po vrsti in če bi ga v živo spoznala bi ji bilo lažje, ker bi vedla da ni vsega stran vrgla. jaz bi na tvojem mestu naredila tak, kot so rekli drugi, da bi mu pisala če bi se dobila...če se nebi hotel dobiti se pač nebi, pa bi imela razlog da ga pozabiš, če pa bi se, bi si pa mogoče spet ratala oba všeč...
ne kar obupat, če že tak dolgo misliš nanga... :)
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 21. Avg. 2009 9:16

Ja sam fora je v tem,da on ima eno,kaj se ma potem ona rinit vmes,ok uredu,če ga hoče spoznat,sam kaj se lahko zgodi,ratal ji bo všeč,še bolj bo mislila nanjga in bo še huj,sploh pa če tretja oseba to zve in ne bo dobr,s tem bo povzročila kreganje med unim dvema
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 21. Avg. 2009 9:22

zdi se mi da je rekla da neve če ima še vedno al kak. no ja pač če bi pisala in povprašala po njej in če se še želi dobiti z njo, nebo nekega problema?edino če ima zelo jezno punco :)
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 21. Avg. 2009 9:35

:lol: :lol: Ja jezna punca heheeheh
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov