Je vse ok?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 06. Mar. 2012 21:41

Da še pristavim svoj piskerček...

Sama sem z mojim 3 mesece in mi tudi ne reče, da me ima rad in da me pogreša... Ker mu pač ni treba, ker mi je že itak lahko z njegovim obnašanjem do mene preprosto jasno, da me ima rad oz. da mu je do mene.

Sms mu napišem skoraj vedno prva zato, ker on dela, jaz kot študent ponavadi zjutri tak čas spim in da me ne zmoti :D

Hočem povedati, da včasih ni treba na veliko razlagati, da te ima nekdo rad, ker se to pokaže v dejanjih...

lp
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Mar. 2012 22:15

sarimari napisal/-a:ker se to pokaže v dejanjih...
Mja, sam whitelion pa tega ne "prejema" glih :/

Aja, pa tole :P
whitelion napisal/-a:...prehitovat... // ...prehitujem...
Dej, odloči se za eno obliko (fajn bi blo pravilno :P -> "prehitevam") and stick to it!!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Mar. 2012 0:26

jaz bi svojemu dragemu po 2 mesecih brez problema napisala, da ga imam rada, če bi imela željo to naredit. povedat nekomu, da ga imaš rad ni ravno neka izjemna izpoved čustev. niti to, da osebo pogrešaš.
prav tako, če bi imela občutek, da mi čustev ne vrača, bi ga vprašala kako je s tem. in tudi, če bi imela občutek, da me skriva oz skriva najino razmerje.

ljudje smo si različni. eni takoj vse vsem predstavijo, zelo hitro začnejo izražat ljubezen z besedami in dejanji, drugi pač kasneje, pa to ne pomeni, da nimajo čustev do dotične osebe. lahko pa da jih dejansko nimajo.

jaz ne grem v razmerje iz danes na jutri. če si želim v razmerje z nekom, že samo po sebi pomeni, da mi ta oseba nekaj pomeni, da jo imam rada, da si želim njene družbe in da bom to osebo pogrešala ob njeni odsotnosti. z osebami do katerih nimam teh nagnjenj ne želim in ne grem v zvezo.

in nevem zakaj bi takšno vprašanje kogarkoli odbilo/prestrašilo? pač ji bo fant pojasnil, da jo ima rad, ampak da ni tak človek, ki bi to nonstop pisal. če se ji zdi, da jo skriva, ji bo pač pojasnil, da (predvidevam) ni tip človeka, ki izkazuje čustva v javnosti. ali pa ji bo rekel da je preveč needy tip človeka za njega in da tole ne bo šlo.

tako da, avtorica, vprašaj ga in ti bo vse lepo povedal ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 09. Mar. 2012 7:26

Jaz imam podoben pogled na to kot predhodnica. :) Mi ni nič nenavadnega reči fantu, s katerim sem mogoče en sam dan, da ga imam rada. Ker ga najverjetneje intenzivno poznam že od dosti prej in je eden od mojih najboljših prijateljev, in mi je to res najmanj kar mu lahko rečem. Imam rada svoje prijatelje. In konec koncev imam rada tudi sladoled. Ta izraz mi res ne deluje ne vem koliko močan. Da bi komu rekla, da ga ljubim, bi mi že delovalo dosti močno, pa bi tudi to bila zmožna reči po dveh mesecih intenzivnega hojenja z nekom, ki ga imam že od prej neskončno rada kot prijatelja. Tako da v takih izrazih ne vidim težave. Punca pač pove kar čuti. Fant pa očitno ne pove preveč o tem, mogoče ker se je malo ohladil, mogoče pa enostavno ker drugače ali manj kaže čustva, čeprav so tam. Eni imajo pač popolnoma drugačen pristop do čustvenosti. En iskren pogovor z njim o njemu in njegovem načinu izražanja čustev bi najverjetneje vse to pojasnil. ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov