Je to stalkerstvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
Najprej en uvod v situacijo: na enem koncertu sem spoznal eno punco in sva se tisti dan nekaj časa družila, plesala itd. Problem je, da je nisem vprašal za telefonsko številko. In sem jo potem po nekih čudnih poteh našel na fb-ju (s pomočjo googla in enega njenega frenda) in sem ji potem razložil situacijo in jo povabil na pijačo. Zdaj me ignorira, torej ji verjetno nisem tako všeč, kot se mi je zdelo, ampak to ni tak problem. (pa potrebno je omenit še, da je med najinim srečanjem in mojim sporočilom minilo ok. 3 tedne ...)
Zanima me, če je to moje početje sprejemljivo oz. ali bi se vam zdel obupan/stalker/whatever, glede na način, kako sem pozneje prišel do nje. Saj gledano z mojega vidika res nisem mel kaj izgubit - pač ali jo vprašam in morda izpadem stalker ali je pa ne vprašam in sem sigurno na izgubi - ampak vseeno ni najbolj prijetno, če veš, da nekdo misli, da si stalker.
Torej, ali naj se temu v prihodnje izogibam, ali je ok? (in ja, naslednjič bom raje vprašal za telefonsko, samo osredotočite se na to vprašanje)
Zanima me, če je to moje početje sprejemljivo oz. ali bi se vam zdel obupan/stalker/whatever, glede na način, kako sem pozneje prišel do nje. Saj gledano z mojega vidika res nisem mel kaj izgubit - pač ali jo vprašam in morda izpadem stalker ali je pa ne vprašam in sem sigurno na izgubi - ampak vseeno ni najbolj prijetno, če veš, da nekdo misli, da si stalker.
Torej, ali naj se temu v prihodnje izogibam, ali je ok? (in ja, naslednjič bom raje vprašal za telefonsko, samo osredotočite se na to vprašanje)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Osebno ne vidim nič napačnega v tem, da si se malo potrudil in jo poiskal..Je kvečjemu plus.. Očitno ji pač nisi tako zelo všeč in ne želi ničesar po tistem, tako da jo zdaj preprosto pusti na miru. Drugače pa ne, nič narobe s tem. Stalker boš zdaj, če ji boš tečnaril dalje..
It was forever..but it didnt last long..
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
če ji nisi všeč, si po njenih kriterijih stalker in si jo prestrašil. Vprašala bo BF, kja naj naredi, ali naj te prijavi policijii ali če pozna kakega frenda ki bi te šel prebutat
Če si ji všeč, si po njenih kriterijih zelo iznajdljiv fant. Dodatno točko dobiš, ker si se potrudil jo kontaktirat ter ker po treh tednih se jo še spomneš.
Ista zgodba kot če udariš po riti neznanko. če si ji grd, bi te najraje poslala v dosmrtno ječo, če si ji všeč, se ti nasmehne in potiho upa, da boš se začel pogovarjat z njo. vse je v zunanjosti
Če si ji všeč, si po njenih kriterijih zelo iznajdljiv fant. Dodatno točko dobiš, ker si se potrudil jo kontaktirat ter ker po treh tednih se jo še spomneš.
Ista zgodba kot če udariš po riti neznanko. če si ji grd, bi te najraje poslala v dosmrtno ječo, če si ji všeč, se ti nasmehne in potiho upa, da boš se začel pogovarjat z njo. vse je v zunanjosti
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Si tri tedne porabil za iskanje fb kontakta ali si samo čakal? V tem primeru bi si kakšna punca znala misliti, da ti ni bila zanimiva. Če ti pa ni odpisala, pa odnehaj. Ker tipi, ki pol težijo, vedno, ampak res vedno izpadejo obupani.
The world is as you are.
- pirodoksin
- Komunikatorka
tri tedne sem porabil za iskanje kontakta (pač počitnice so, pa so eni na morju in nisem mel glih možnosti, da bi prej prišel do nje). da sem bolj natančen: blo je tak, da sem prej temu njenemu frendu reku, naj ji da moj mail in jo prosi, da me kontaktira, pol ker se ni odzvala, sem ji napisal še sporočilo na fb z obrazložitvijo da pač ne morem vedeti, če je sporočilo res dobila. nisem pa težil, samo eno sporočilo sem ji napisal neposredno, pa eno posredno, kar se mi ne zdi problematično.
no, saj zanimalo me je bolj na splošno, če je to ok, za ta konkreten primer itak nima več pomena in ji ne mislim težit, ker je škoda cajta.
no, saj zanimalo me je bolj na splošno, če je to ok, za ta konkreten primer itak nima več pomena in ji ne mislim težit, ker je škoda cajta.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No pa tamle v naslovu bi se pa tisto stalkerstvo lahko spremenilo v kakšno zasledovanje ali pa obupanost da je bolj v konktekstu, ....
Sicer pa, nazaj na temo, ne nisi sumljivec v tem primeru. Kvečjemu bi rekla da je kr precej puncam všeč kaj takega, ker se potem počutijo bolj posebne, češ, da kolk se je fant potrudu da je prišu do njih in oh in sploh. Tak da glede tega, brez sekirancije.
Zdaj da ni odziva je pa možno dvoje, al ji nisi več všeč (si je vmes našla kakega druegaga, mogoče celo ima fanta pa je imela tebe za malo ego nabildat....) ali pa da se dela, ker je to kao ful in da se delaš mal nedostopno in se mora bogi fantič ful trudit okol dekline. Skratka, kontaktiral si jo, če bo odziv super, če ne pa naprej, drugič pa prav čas vprašat za številko
Sicer pa, nazaj na temo, ne nisi sumljivec v tem primeru. Kvečjemu bi rekla da je kr precej puncam všeč kaj takega, ker se potem počutijo bolj posebne, češ, da kolk se je fant potrudu da je prišu do njih in oh in sploh. Tak da glede tega, brez sekirancije.
Zdaj da ni odziva je pa možno dvoje, al ji nisi več všeč (si je vmes našla kakega druegaga, mogoče celo ima fanta pa je imela tebe za malo ego nabildat....) ali pa da se dela, ker je to kao ful in da se delaš mal nedostopno in se mora bogi fantič ful trudit okol dekline. Skratka, kontaktiral si jo, če bo odziv super, če ne pa naprej, drugič pa prav čas vprašat za številko
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
browneyes napisal/-a:sta šla na pijačo al ne?
od pijače pa do takrat ko si jo ponovno kontaktiral je minilo 3 tedne? al kako?
al sploh ni hotela na pijačo?
sam spoznala sta se na koncertu in skup pleasla en dan. nista se nič menila za kej več (še)
pirodoksin, poslal si sporočilo, to je to. če se bo hotla kej s tabo dobit bo že rekla. če se pa nedosegljivo dela se te pa itak ne zasluži.
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
slovenc79 napisal/-a: če se pa nedosegljivo dela se te pa itak ne zasluži.
A kar tak je to? Če z nekom nedolžno plešeš in ti ni do česarkoli po tistem, si kar ne zaslužiš nekoga? Kdo sploh lahko reče za koga, da si koga zasluži ali ne? Zaradi enega plesa in ker ji očitno ni všeč, je kar slaba oseba, ki si ne zasluži enega random tipa?
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja imaš pa folk ki si jim všeč ampak se delajo nedosegljive ker jim laska če nekdo hrepeni po njih
in ja, če ti ne odpiše, pomeni da ne bo nič. čeprav nevem kaj je tok težko rečt "ne zanimaš me, sori" sam dobr..
ampak, če pa ti odpiše po pol leta "ej ti si mi enkrat sporočilo poslal. kako si kej?" ti pa tud ni treba odgovarjat. bo izpadel ignoratnstki moški prasec, ampak jebiga
in ja, če ti ne odpiše, pomeni da ne bo nič. čeprav nevem kaj je tok težko rečt "ne zanimaš me, sori" sam dobr..
ampak, če pa ti odpiše po pol leta "ej ti si mi enkrat sporočilo poslal. kako si kej?" ti pa tud ni treba odgovarjat. bo izpadel ignoratnstki moški prasec, ampak jebiga
hej norci
- pirodoksin
- Komunikatorka
ja, slovenc79, meni bi blo tudi bolj všeč, da bi napisala karkoli, da bi bla zadeva takoj jasna, samo taki so ljudje. saj če meni kera ni všeč, jaz pa sem ji, ji tudi ne povem direkt, da naj spizdi, ampak se pač delam glupega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov