Je to normalno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ne čudi me, da je ona taka, kot opisuješ, povprečna 23-letnica pač, čudi me, kaj sploh počneš z njo.
Star si 29, po pisanju na forumu sodeč deluješ dokaj vredu dečko, zakaj ne ubodeš ene odrasle, ki hodi v službo in ve, kaj je odgovornost v lajfu. Pusti tega otroka, ki se še išče..
Star si 29, po pisanju na forumu sodeč deluješ dokaj vredu dečko, zakaj ne ubodeš ene odrasle, ki hodi v službo in ve, kaj je odgovornost v lajfu. Pusti tega otroka, ki se še išče..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja to tudi mene zanima: zakaj si ne dobiš ene svojih let? zakaj rabiš šest let mlajšo ?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Džeki napisal/-a:Ne čudi me, da je ona taka, kot opisuješ, povprečna 23-letnica pač, čudi me, kaj sploh počneš z njo.
Ne vem, kje ti živiš, da je to "povprečna 23 letnica".
It was forever..but it didnt last long..
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Občasno za na jajc, to je pa to, kar maš ti od nje iskreno rečeno 

-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
mah, kaj se sekiraš kaj je normalno in kaj ne.. dokler se ti počutiš dobro v zvezi, in se ujameta v načinih razmišljanja in interesih pol tudi če bi blo nevem kako nenormalno in čudno, ni nič narobe.. dokler obema odgovarja, je lahko še tako nora stvar, ki jo delata, kul.
ampak zdi se mi, da tle ni uprašanje ali je to normalno ali ni, ampak tu je na tapeti tisto osnovno kar drži par skupaj.. pač zdi se mi, da te ona ne sprejema takšnega kot si, z vsemi tvojimi interesi, filmi, muziko..in usem pač.
ampak zdi se mi, da tle ni uprašanje ali je to normalno ali ni, ampak tu je na tapeti tisto osnovno kar drži par skupaj.. pač zdi se mi, da te ona ne sprejema takšnega kot si, z vsemi tvojimi interesi, filmi, muziko..in usem pač.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Lepo pozdravljen...ne, to o čemer pišeš ni niti malo normalno. Punca te bo pustila in si pasivno išče drugega (se pravi, da te bo pustila, ko bo prišel nekdo boljši od tebe). To je po eni strani slaba novica, saj te čaka samski stan, po drugi strani pa boš lahko pogledal, kje delaš napake. Jasno je kot beli dan, da jo tretiraš kot princesko in ji v vsem ugodiš in se je na to navadila -- ker nisi pokazal da si dedec te sedaj dominira. Za take obstaja izraz Copaticus Slovenicus; čudno bitje moškega spola brez hrbtenice in kot kaže tudi brez spolovil.
A veš kaj mi ni jasno, kako to da sta z bivšo rabila 6 let da sta ugotovila, da nista za skupaj...3 leta še delno razumem, ampak 6 let; pa saj nisi vedno mlajši. Tole razmerje je najbolje končat, ker nimata spoštovanja drug do drugega, pa zaupata si tudi ne, nimata skupnega okusa za glasbo in film, najbrž tudi za hrano ne, edina stvar ki vama je skupna je postelja -- hmmm, poglej poglej, kaj je naredila iz tebe.
Tisto s fb-jem je pa itak klasika; suženj nima takih pravic, kot jih imajo njeno visočanstvo -- ona se lahko stiska k prepotenim mladcem v diskaču, ti pa v virtualnem svetu ne smeš dajat platonskih komplimentov. Uau, pa ko sem že mislil, da bo kaj pozitivnega, te ozmerja še s psihičem...pa a se to tebi zdi ljubeče, a bi rad do konca življenja bil z nekom, ki s tabo ravna tako poniževalno?
To, da se noče poljubljati v javnosti je povsem upravičeno...ampak ker vemo, da njeni motivi niso čisti, je samo ena majhna pozitivna stvar. Izkazovanje naklonjenosti in ljubezni spada med štiri stene.
Piši na zs, če bi rad detajle o tem kako se izboljšat za iskanje tiste ta dobre.
Zavedam se dejstva, da je tole napisano zelo direktno, ampak resnica ni nikoli prijetna, vedno malce zaskeli.
A veš kaj mi ni jasno, kako to da sta z bivšo rabila 6 let da sta ugotovila, da nista za skupaj...3 leta še delno razumem, ampak 6 let; pa saj nisi vedno mlajši. Tole razmerje je najbolje končat, ker nimata spoštovanja drug do drugega, pa zaupata si tudi ne, nimata skupnega okusa za glasbo in film, najbrž tudi za hrano ne, edina stvar ki vama je skupna je postelja -- hmmm, poglej poglej, kaj je naredila iz tebe.
Tisto s fb-jem je pa itak klasika; suženj nima takih pravic, kot jih imajo njeno visočanstvo -- ona se lahko stiska k prepotenim mladcem v diskaču, ti pa v virtualnem svetu ne smeš dajat platonskih komplimentov. Uau, pa ko sem že mislil, da bo kaj pozitivnega, te ozmerja še s psihičem...pa a se to tebi zdi ljubeče, a bi rad do konca življenja bil z nekom, ki s tabo ravna tako poniževalno?
To, da se noče poljubljati v javnosti je povsem upravičeno...ampak ker vemo, da njeni motivi niso čisti, je samo ena majhna pozitivna stvar. Izkazovanje naklonjenosti in ljubezni spada med štiri stene.
Piši na zs, če bi rad detajle o tem kako se izboljšat za iskanje tiste ta dobre.
Zavedam se dejstva, da je tole napisano zelo direktno, ampak resnica ni nikoli prijetna, vedno malce zaskeli.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Nebi rekla da je to normalno obnašanje. Neke razlike že morajo bit (glasba, filmi), drugače je zveza preveč dolgočasna. Ampak to...
Ne ujemata se. Tak pač je. Boljše je da gresta narazen zdaj kot pa kasneje...

A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
drugač pa tole obnašanje je vsekakor v vseh 10h točkah na moč čudno. mislim, saj tud jaz ne maram tistih zoprnih pogovorov s starši in spraševanja, sam vsake tolk pač greš pa mal poklepetaš:) tko pač mora bit, pa če ti sede al ne...nevem če te nekaj moti, oz. moti tok, da spašuješ naokol, pol dvomiš, kar pa vsekakor ni vredu... mal premisil, pa boš vidu, da nei ne štima pri vaju..
no jaz sem bla pravkar 23 pa je tole obnašanje zame tuja zadeva,...tko da kot so punce rekle, nevem kašne 23 letnice si ti najdu
Džeki napisal/-a:Ne čudi me, da je ona taka, kot opisuješ, povprečna 23-letnica pač, čudi me, kaj sploh počneš z njo.
no jaz sem bla pravkar 23 pa je tole obnašanje zame tuja zadeva,...tko da kot so punce rekle, nevem kašne 23 letnice si ti najdu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov