Je to ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
ne zastopim, zaka je treba tak silit v njo... probaj res zaživet brez nje, usedi se na motor, naredi furo, pojdi sam v kino, pojdi sam žurat. pa naj bo doma, če ji tak paše... ni ti mama, ne more ti kr tak nebi prepoved... če boš vido, da ji je vseeno, potem pač ji je vseeno zate, če te ma al te nima... idi dalje... nevem zaka je touk oziranja nanjo, zaka se trudiš če vidiš da ji ubistvu ne paše...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
OJOJO. loh usaj daril ne bi več kupoval, pa jiz ačel kljubovat, kupu avto k ga ti hočš, začel motor spet furat in ji s tem dvigat žiuc.. ne pa da se skos prilagajaš ona pa to izkorišča in dela to kar JE NJEJ VŠEČ.
Škorpjonke sicr nismo take, da poležavamo pa da smo hladne, možače, pasivne... loh ji je pa že tok vse dopizdilo da si UPA tko obnašat, ker jz tut znam bit taka da povem kar mislm svojmu fantu, učas ga prizadanem za brezveze, rečem kar ne mislm-pač zarad lepšga, mam glupe izgovore če mi kej ni všeč, delam stvari k so men ušeč-pa tut mojmu-ampkr aj kar je men..
k da bi poslušala svojga lol se zgovarja na visok pritisk haha
Glej, z njo NI PRIHODNOSTI, z nekom pa nisi zato,ker veš da ne boš več dolgo skp! Pomoje v tem vidi brata...kaj s epa vi2 sploh kej pogovarjata?
Škorpjonke sicr nismo take, da poležavamo pa da smo hladne, možače, pasivne... loh ji je pa že tok vse dopizdilo da si UPA tko obnašat, ker jz tut znam bit taka da povem kar mislm svojmu fantu, učas ga prizadanem za brezveze, rečem kar ne mislm-pač zarad lepšga, mam glupe izgovore če mi kej ni všeč, delam stvari k so men ušeč-pa tut mojmu-ampkr aj kar je men..
V postelji pa mi pravi da ji je vroče ali pa kaj podobnega, če se privijem k njej. Spiva cca 30 cm narazen, da jo ne motim med spanjem.
k da bi poslušala svojga lol se zgovarja na visok pritisk haha
Glej, z njo NI PRIHODNOSTI, z nekom pa nisi zato,ker veš da ne boš več dolgo skp! Pomoje v tem vidi brata...kaj s epa vi2 sploh kej pogovarjata?
- FlyingMyth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2009
kinna:
Vseeno delam točno to kot ti pišeš, grem sam vn, grem z motorjem na furo, itd .. A kar se zgodi je da klice in prasa kaj sm počel danes.
In to je to. Končava kot da se nič ni zgodilo.
chiqqa:
Daril ji ne kupujem več, no vsaj za rojstni dan nekaj malega do 20€.
BRAVO: TOčno to je !! Obnaša se kot da bi bila prijatelja oz. njen brat.
Hoče me zraven a ne kot partnerja ! TO JE TO.
Waw si to lepo povedala. Congratz.
Pogovarjava se a ko rečem, da bi se rad pogovoril in da je to edini način, da bi jo razumel in rešil ta najin zaplet. Naprej prične na glas stokat in jamrat nato pa utihne da povem svoje. Ona je med in po mojem govoru tiho. To je to. če pa že kaj pove je pa to, da sva dva človeka in da najina zveza lahko kadarkoli razpade in da se zato ne bo trudila jo obržat. Evo.
Sicer pa če povem še to.
Ko sem ji po 1 letu končno izrekel tiste 3 besede (rad te imam) me je samo nemo gledala. To sem ji rekel še nekajkrat a v odgovor vedno utihne in gleda v tla. Pravi da še ni pripravljena da mi izreče te besede, da namreč še nisem naredil nečesa kar bi jo premaknilo, do tega da bi mi izrekla te 3 besede.
Any comment?
Vseeno delam točno to kot ti pišeš, grem sam vn, grem z motorjem na furo, itd .. A kar se zgodi je da klice in prasa kaj sm počel danes.
In to je to. Končava kot da se nič ni zgodilo.
chiqqa:
Daril ji ne kupujem več, no vsaj za rojstni dan nekaj malega do 20€.
Pogovarjava se a ko rečem, da bi se rad pogovoril in da je to edini način, da bi jo razumel in rešil ta najin zaplet. Naprej prične na glas stokat in jamrat nato pa utihne da povem svoje. Ona je med in po mojem govoru tiho. To je to. če pa že kaj pove je pa to, da sva dva človeka in da najina zveza lahko kadarkoli razpade in da se zato ne bo trudila jo obržat. Evo.
Sicer pa če povem še to.
Ko sem ji po 1 letu končno izrekel tiste 3 besede (rad te imam) me je samo nemo gledala. To sem ji rekel še nekajkrat a v odgovor vedno utihne in gleda v tla. Pravi da še ni pripravljena da mi izreče te besede, da namreč še nisem naredil nečesa kar bi jo premaknilo, do tega da bi mi izrekla te 3 besede.
Any comment?
Zadnjič spremenil FlyingMyth, dne 27. Okt. 2009 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko ti punca zapusti in reče saj sva lahko prijatelja je tako kot da bi ti umrl pes in bi mama rekla da ga lahko vseeno obdržiš.
- FlyingMyth
- Sramežljivka
kinna:
Maš kar prav. Ampak v moji lepi zakotni vasici mrgoli samskih 50 letnikov.
Kar mi daje lepo motivacijo da se oklepam nekog, ki mi škodi, bolše kot biti eden izmed njih.
MIslim da sem našel rešitev: posvet s psihjatrom pred razdorom neuspelega razmerja. Da me pomiri in prežene strah pred osamljenostjo.
Mogoče pa res.
Maš kar prav. Ampak v moji lepi zakotni vasici mrgoli samskih 50 letnikov.
Kar mi daje lepo motivacijo da se oklepam nekog, ki mi škodi, bolše kot biti eden izmed njih.
MIslim da sem našel rešitev: posvet s psihjatrom pred razdorom neuspelega razmerja. Da me pomiri in prežene strah pred osamljenostjo.
Mogoče pa res.
Ko ti punca zapusti in reče saj sva lahko prijatelja je tako kot da bi ti umrl pes in bi mama rekla da ga lahko vseeno obdržiš.
- FlyingMyth
- Sramežljivka
NIA:
Hvala ti za te prijazne besede. Morda se jutri res odločim in naredim tisti spisek ter ga prilepim na zid.
Sedaj pa se bom lotil iskanja nove prijateljice.
Sicer pa je tako, da je na teh straneh za parčkanje razmerje ženske:moški nekako 1:3.
Hvala ti za te prijazne besede. Morda se jutri res odločim in naredim tisti spisek ter ga prilepim na zid.
Sedaj pa se bom lotil iskanja nove prijateljice.
Sicer pa je tako, da je na teh straneh za parčkanje razmerje ženske:moški nekako 1:3.
- chiqqa
- Cosmofrik
FlyingMyth napisal/-a:
hehehe hvala, drugač pa nism s tem odkrila znanosti a je mogoče punca začela s tabo tko kot kolega,potem ji je pa težko te blo skenslat pa ostaja s tabo?
Res, ni te vredna! Ni mi pa jasno,kaj ona išče pr teb pa vztraja..vrjetn ji je sma fajn pr teb ležat pa kje bit.. aje možno da ona nima kam it, pa se pr teb šverca pa živi (čeprou se mi zdi da si pisu da se vidta 1 dan na teden, 16 h 1-6h ane?)...mogoče ma iz tega kakšne koristi?
Mam kolegico,kjer se njej tip tkole šlepa nanjo, pojebe jo na sto let, čist je pasivn, use more namest njega, njemu se pa nikaor ne da-vedno neki izgovori, a punca huda in vse...
kaj pa tvoji rečejo na to? Ma res, ne se trudt, kerboš že najdu eno punco k te bo VREDNA
- FlyingMyth
- Sramežljivka
NIA:
Ja na žalost pri nas je internet edina stvar ki deluje.
V naši vasici so a.) premlade b.) živijo s partnerjem v LJ c.) poročene.
Forum: motorizem ? - 5 žensk od tega 4 poročene.
računalništvo - 3 ženske od tega vse s partnerjem.
Disko v LJ. (če zanemarimo dejstvo da moram jit sam) je sicer izbira boljša a to je tudi vse poleg ogromne cene bencina, in vstopnine in pijače.
Drugega sem 100% da nima. Je pa zagotovo asocialna!!
Celo življenje je pri starših (samo mama in sestra), ne pozna družabnega življenja, celo osnovno, srednjo in fax je bila od doma oddaljena manj kot 5 km. Kar pomeni da ni poznala pravega življenja kot dijak in študent. Vedno je bila doma med 4 stenami in TVjem.
Po vsem tem je prebolela kožnega raka in od takrat dalje se obnaša kot da jo je življenje zapustilo.
Med nama je 60 km v eno stran. Ona je prihajala k meni na začetku.
Spoznal sem njeno mamo in sestro, vedno ko sem pri njej se vidimo.
Oče se ji je ponesrečil, ko je imela 13 let. Sedaj je invalid in živi drugje.
BIl je tudi nasilen in pijanec. Slabi spomini ima nanjga.
Ima pa samo mamo in sestro ter polbrata, vsi ostali niso več živi!
Z sinom njenega polbrata se super zastopim saj se znajdem z otroki. (5 let).
chiqqa:
Menim da ji manjka prijateljev ki bi ji popravljali računalnik in prali avto.
Ne šverca se ne. Včasih sploh ne želi da se vidiva.
Starsi seveda pravijo isto kot jaz, naj grem iskat dalje. Da to ni to.
Ja na žalost pri nas je internet edina stvar ki deluje.
V naši vasici so a.) premlade b.) živijo s partnerjem v LJ c.) poročene.
Forum: motorizem ? - 5 žensk od tega 4 poročene.
računalništvo - 3 ženske od tega vse s partnerjem.
Disko v LJ. (če zanemarimo dejstvo da moram jit sam) je sicer izbira boljša a to je tudi vse poleg ogromne cene bencina, in vstopnine in pijače.
Drugega sem 100% da nima. Je pa zagotovo asocialna!!
Celo življenje je pri starših (samo mama in sestra), ne pozna družabnega življenja, celo osnovno, srednjo in fax je bila od doma oddaljena manj kot 5 km. Kar pomeni da ni poznala pravega življenja kot dijak in študent. Vedno je bila doma med 4 stenami in TVjem.
Po vsem tem je prebolela kožnega raka in od takrat dalje se obnaša kot da jo je življenje zapustilo.
Med nama je 60 km v eno stran. Ona je prihajala k meni na začetku.
Spoznal sem njeno mamo in sestro, vedno ko sem pri njej se vidimo.
Oče se ji je ponesrečil, ko je imela 13 let. Sedaj je invalid in živi drugje.
BIl je tudi nasilen in pijanec. Slabi spomini ima nanjga.
Ima pa samo mamo in sestro ter polbrata, vsi ostali niso več živi!
Z sinom njenega polbrata se super zastopim saj se znajdem z otroki. (5 let).
chiqqa:
Menim da ji manjka prijateljev ki bi ji popravljali računalnik in prali avto.
Ne šverca se ne. Včasih sploh ne želi da se vidiva.
Starsi seveda pravijo isto kot jaz, naj grem iskat dalje. Da to ni to.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Morda pa je tvoj problem odvisnost od odnosov, ki hodi z roko v roki z depresijo. Po mojem mnenju moraš priti do dna vzroku, zakaj se (verjetno) ne ceniš dovolj, zakaj si (verjetno) tako boječ in zakaj si (po vsej verjetnosti) misliš, da nisi VREDEN ZARES?
Ko ugotoviš, pa delaj na odpravljanju vzroka... S punco, ki na tak način vrača "ljubezen" nikoli ne ostane človek, ki ceni sebe in njo (razen v primerih kakšnega zavestnega eksperimenta).
Reši sebe, da se rešiš nje in vsaj na en način rešiš oba, je moj predlog. Vztrajanje bi prišlo v poštev, če bi ona dala kakšen "signal" in bi bil ti dovolj močan za pravo delo na sebi...
Pa srečno!
Ko ugotoviš, pa delaj na odpravljanju vzroka... S punco, ki na tak način vrača "ljubezen" nikoli ne ostane človek, ki ceni sebe in njo (razen v primerih kakšnega zavestnega eksperimenta).
Reši sebe, da se rešiš nje in vsaj na en način rešiš oba, je moj predlog. Vztrajanje bi prišlo v poštev, če bi ona dala kakšen "signal" in bi bil ti dovolj močan za pravo delo na sebi...
Pa srečno!
- chiqqa
- Cosmofrik
depresija! stooposto..in se smil sama sebi in sedi za 4 stenami,češ,sm dost pretpela,lahko..in ker nima kolegou..napaka! škoda res!
Tole ne pele nikamor, to sploh NI ZVEZA ampak PRISKLEDNIŠTVO namest simbioza!!
Sam konc ji dej, če se ceniš!, pa boš vedu na čem si...vrjetn te bo usaj kot kolega hotla da ji pomagaš v tem asocialnem okolju,ker nima nobenga druzga..žalostno!
P.S.: A si ti mogoče marko?:) ker tak problem sm slišala od enga biušga sodelavca, k je ženska depresivna čist in kr rina stran od njega a rabi pomoč sama.
Brezdelje in nejevolja ugonobi človeka totalno, tko da NJEJ pomoč, TI pa stran/kolega.
Tole ne pele nikamor, to sploh NI ZVEZA ampak PRISKLEDNIŠTVO namest simbioza!!
Sam konc ji dej, če se ceniš!, pa boš vedu na čem si...vrjetn te bo usaj kot kolega hotla da ji pomagaš v tem asocialnem okolju,ker nima nobenga druzga..žalostno!
P.S.: A si ti mogoče marko?:) ker tak problem sm slišala od enga biušga sodelavca, k je ženska depresivna čist in kr rina stran od njega a rabi pomoč sama.
Brezdelje in nejevolja ugonobi človeka totalno, tko da NJEJ pomoč, TI pa stran/kolega.
- FlyingMyth
- Sramežljivka
Tysia:
Ja ti dam prav. Moja odvisnost je odvisnost od odnosov. Saj sem kot otrok doživel premalo vidne ljubezni s strani mame. Od tu tudi strah pred samoto, saj sem večino otroštva preživel sam (mama v sluzbi oče skoraj vedno odsoten). Ustajal sam, zajtrkoval sam, prišel domov sam, itd.
Zato sem morda tako zahteven do moje partnerice, da mi more izkazovati več ljubezni in čustev.
Skozi nekatere knjige sem spoznal nekaj novih resnic o sebi. Ne da se ne cenim imam patološko potrebo po popravljanju stvari in oseb. (Ponovno izhajam iz otroštva kot nekdo ki je dobil pohvalo in nagrado če je popravil kakšno stvar.)
Signali sicer so, ampak so tako šibki da nisem siguren ali si jih prav tolmačim. Ko sem ji povedal da razmišljam o ločitvi, se je prestrašila in si "kot otrok" pokrila uha in obrnila stran ter mrmrala.
Ko sem ji povedal da hočem pavzo je malce trznila in me vztrajno spraševala zakaj rabim 14 dni.
Ali mi lahko svetujes kakšno knjigo ali kaj drugega za delo na sebi.
Trenutno že drugic prebiram Najina ljubezen od dr. Hardville Hendrix.
Hvala
chiqqa:
Ne ravno depresija mislim da ni. Bom pa vzel to kot možnost vseeno.
Ne nisem Marko.
Ja ti dam prav. Moja odvisnost je odvisnost od odnosov. Saj sem kot otrok doživel premalo vidne ljubezni s strani mame. Od tu tudi strah pred samoto, saj sem večino otroštva preživel sam (mama v sluzbi oče skoraj vedno odsoten). Ustajal sam, zajtrkoval sam, prišel domov sam, itd.
Zato sem morda tako zahteven do moje partnerice, da mi more izkazovati več ljubezni in čustev.
Skozi nekatere knjige sem spoznal nekaj novih resnic o sebi. Ne da se ne cenim imam patološko potrebo po popravljanju stvari in oseb. (Ponovno izhajam iz otroštva kot nekdo ki je dobil pohvalo in nagrado če je popravil kakšno stvar.)
Signali sicer so, ampak so tako šibki da nisem siguren ali si jih prav tolmačim. Ko sem ji povedal da razmišljam o ločitvi, se je prestrašila in si "kot otrok" pokrila uha in obrnila stran ter mrmrala.
Ko sem ji povedal da hočem pavzo je malce trznila in me vztrajno spraševala zakaj rabim 14 dni.
Ali mi lahko svetujes kakšno knjigo ali kaj drugega za delo na sebi.
Trenutno že drugic prebiram Najina ljubezen od dr. Hardville Hendrix.
Hvala
chiqqa:
Ne ravno depresija mislim da ni. Bom pa vzel to kot možnost vseeno.
Ne nisem Marko.
Zadnjič spremenil FlyingMyth, dne 28. Okt. 2009 0:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov