Je to ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Ah. Ljubezen je ali pa je ni. Pri vama je več kot očitno ni. Horoskopi gor ali pa dol. Škoda zgubljati časa z nekom, od katerega nimaš nič drugega kot to, da si pač z nekom. Ti pa že sam veš kako pa kaj boš s svojim življenjem.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
- FlyingMyth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2009
Počasi ta tema dobiva epilog.
sončk:
QueenBitch:
1.) Res je (točno tako se počutim) in prav imaš! Je to slab kompleks in ali naj se ga otresem?
2. Hja kaj naj rečem, spet imaš prav! (To sem tudi sam dognal pred kratkim.)
3. In tudi to je moj kiks iz preteklosti! Namreč ugotovil sem, da sem kot majhen živel od bede in depresije, ki mi je dajala nekakšno moč. (sliši se neumno a nekateri ljudje dobesedno živijo od bede, ki si jo sami povzročajo.
Očitno sem ponovno zabredel v te temačne vode.
QueenBitch - Razlika med tem kar veš ti in kar vem jaz (o mojem razmerju) je samo v tem, da ti nisi zaljubljena v tako osebo.
Upam da se še oglasiš.
renatka_:
Za firbec, Seat Ibiza 1996 (komplet oprema razn klime) 1500€
keksy:
Temu se reče biti zaljubljen. Srce hoče kar srce hoče. Butasto se sliš. Vem.
KLEMY: Hvala.
sončk:
QueenBitch:
1.) Res je (točno tako se počutim) in prav imaš! Je to slab kompleks in ali naj se ga otresem?
2. Hja kaj naj rečem, spet imaš prav! (To sem tudi sam dognal pred kratkim.)
3. In tudi to je moj kiks iz preteklosti! Namreč ugotovil sem, da sem kot majhen živel od bede in depresije, ki mi je dajala nekakšno moč. (sliši se neumno a nekateri ljudje dobesedno živijo od bede, ki si jo sami povzročajo.
Očitno sem ponovno zabredel v te temačne vode.
QueenBitch - Razlika med tem kar veš ti in kar vem jaz (o mojem razmerju) je samo v tem, da ti nisi zaljubljena v tako osebo.
Upam da se še oglasiš.
renatka_:
Za firbec, Seat Ibiza 1996 (komplet oprema razn klime) 1500€
keksy:
Temu se reče biti zaljubljen. Srce hoče kar srce hoče. Butasto se sliš. Vem.
KLEMY: Hvala.
Ko ti punca zapusti in reče saj sva lahko prijatelja je tako kot da bi ti umrl pes in bi mama rekla da ga lahko vseeno obdržiš.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
FlyingMyth napisal/-a:QueenBitch - Razlika med tem kar veš ti in kar vem jaz (o mojem razmerju) je samo v tem, da ti nisi zaljubljena v tako osebo.
Ne, razlika med nama je v tem, da sem jaz bila zaljubljena v tako osebo.
Tud jaz sm si govorila, da sm zaljubljena pa da to ni odvisno od mene ampak od srca itd. Dokler se nekega dne nism odločila, da bom to končala, ker sm počas zapadala v neko apatijo, depresijo al karkokol pač neko negativno stanje. Nč ne rečem, je bla to ena izmed hujših stvari zame kar sem jih morala narest ampak sm vedla, da je zame boljš, ker to ni bilo dobro življenje.
Je pa tko, mi ti lohk govorimo kar hočmo ampak odločit se boš moral sam, kot vidim še vedno iščeš neke vrste potuho v odgovorih v smislu "ja tko je, če si zaljubljen" in dokler boš to delal še nisi pripravljen karkoli spreminjati, ker iščeš potridtve za svoja dejanja.
- FlyingMyth
- Sramežljivka
Queenbitch:
Povej ali se s to osebo še slišita? Kako ji gre sedaj?
Boljše, slabše ali morda celo opaziš razlike, ki jih pri tebi ni bilo.
Sicer pa sem prišel do zaključka. Povejte kaj menite o tem.
1. Povem ji kaj sem se naučil o svoji premočni potrebi po vračanju čustev (kot rečeno, kot otrok jo nisem dobil, sedaj pa jo terjam od nje.)
2. Postavim jo pred dejstvo, da bova samo še prijatelja.
3. Če hoče da se zveza ohrani naj mi pokaže pripravljenost na pogovor in sodelovanje.
(Kaj praviš na takle "rahel" prehod?)
Si sedaj ponovno v zvezi in srečna?
Povej ali se s to osebo še slišita? Kako ji gre sedaj?
Boljše, slabše ali morda celo opaziš razlike, ki jih pri tebi ni bilo.
Sicer pa sem prišel do zaključka. Povejte kaj menite o tem.
1. Povem ji kaj sem se naučil o svoji premočni potrebi po vračanju čustev (kot rečeno, kot otrok jo nisem dobil, sedaj pa jo terjam od nje.)
2. Postavim jo pred dejstvo, da bova samo še prijatelja.
3. Če hoče da se zveza ohrani naj mi pokaže pripravljenost na pogovor in sodelovanje.
(Kaj praviš na takle "rahel" prehod?)
Si sedaj ponovno v zvezi in srečna?
Ko ti punca zapusti in reče saj sva lahko prijatelja je tako kot da bi ti umrl pes in bi mama rekla da ga lahko vseeno obdržiš.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
FlyingMyth napisal/-a:Si morda psihjatrinja oz. poznaš koga iz tvojega kraja ki bi bil pripravljen vzeti novo stranko?
Po nazivu nisem nič blizu psihiatra/psihoterapevta/psihologa, pa tudi poznam ne nobenega dobrega. Pa hvala za kompliment!
Upam, da čim prej in čim bolje rešiš te zadeve.
- FlyingMyth
- Sramežljivka
Epilog zgodbe se je napisal včeraj.
Po vsem tem, kar sem razmislil in se odločal se je zadeva odvila v nepričakovano smer.
Ona je končala z mano.
Hvala vsem za pomoč in nasvete.
THE END
Po vsem tem, kar sem razmislil in se odločal se je zadeva odvila v nepričakovano smer.
Ona je končala z mano.
Hvala vsem za pomoč in nasvete.
THE END
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Čez čas boš videl, da je konec te zveze najboljša stvar, ki se ti je zgodila v življenju. Zdaj se moraš samo naučiti živeti po novih pravilih, spremenit svoj pogled na sebe in se ozret okoli sebe. Nekje je punca, ki čaka, da jo osrečiš. Odpri oči
- blueyes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2009
- Kraj: Lj
tud jz sm dala svojmu pavzo ( 1 mesec) in lahko rečem da je zdej še 50% hladnejši...in tud jaz padam v depresije in to največkrat ker ga pogrešam pa hočm ob seb pa bojim se samote zato mu tudi ne dam konca...zgleda da mava podobn problem samo da se moj še vseeno ne obnaša TAKO grozno kot tvoja //
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Zakaj padaš v depresijo!? Pejd vn, žurat, na kavice, pijačke... Ne se zapirat v sebe, to je nekaj najhujše kr si človek dovoli!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov