Je možno, da mu tako malo pomenim?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 10. Dec. 2009 17:41

Ne ga klicat! Če je on pozabil na tebe, ti tud pozabi na njega. :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
langley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a langley » 11. Dec. 2009 5:32

jst sem si pol leta pisal, srečeval z eno punco, skoraj sem se zaljubil, ampak z njene strani ni bilo videt nobenih čustev, ker sem se počutil kot da jo le oviram in sem ji v napoto, sem se odločil, da prekinem stike, brez ji povedat zakaj. ni mi blo lahko, ampak nisem hotel škodit, obema. zato sem obrnil list.

mogoče je v vašem primeru kaj podobnega.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 11. Dec. 2009 8:14

soncnica21 napisal/-a:No, še vedno se nisva nič slišala. Skoraj je mimo že cel mesec, vendar ga jaz nisem niti enkrat poklicala, ker mu nočem težit. Možno, da si je našel drugo punco in se sploh več ne spomni name. Ali naj ga pokličem ali naj ga pustim na miru? Nisem navajena, da nekdo čez noč z mano prekine vse stike, tudi če bi bila to oseba ženskega spola (prijateljica), ne bi mogla tako hitro pozabiti nekoga...

Nene, ne ga klicat... če si zdržala en mesec, probi zdržat še naprej! Očitno je, da z njegove strani ni nekih globokih čustev, torej se rajš sprjazn, kokr pa da kličeš, ker s klicem ne boš nič dosegla... če bi model kej hotu, bi te že sam kontaktiru! Sj vem, resnica boli, ampak ti bo še težje, če pokličeš pa bo hladen k špricer.

Lp, flaška
soncnica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnica21 » 12. Dec. 2009 10:09

Langley, mislim, da je on prepričan, da me je zelo prizadel in sem razočarana, zato se je popolnoma umaknil. Čeprav je sam rekel, da se slišiva, mogoče čaka, da jaz pokažem, da sem lahko njegova prijateljica še naprej. In z veseljem bi bila, če bi on to dovolil. Mislim, da ne prikriva čustev, le zakaj bi jih. Vendar bom upoštevala nasvete in čakala, da se on spomni name.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov