Je možno, da mu tako malo pomenim?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 29. Nov. 2009 16:56

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Nov. 2009 16:58

kdo pa pravi, da se žesnke nebi žrtvovale za moža in otroka? xD Beat that :P

in js ne poznam moškega, ki joka, ko nekdo izgubi ali zmaga pr fucbal tekmi, ali kjerkoli drugje... pa mam fanta, ki je biv prvi v slo v pinkponku pa ni nikol joko za kako zmago ali pa poraz... :gruebel:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Nov. 2009 16:58

kinna napisal/-a:horus ti praviš da ste moški bolj čustveni kot ženske :lach: :lach: js vem, da se noben kolega nebo joko ob romantičnem filmu na koncu , vem da se tud katera punca nebo, ampak večina se nas bo :wink: samo en primer...
Slab primer.
In ravno zarad takih in podobnih cmeravih zgodb nas imajo za skoraj neuravnovešene..when it comes to real matters of hearts, smo pa vse pobebljene zarad takih filmov/knjig/zgodb in se v resničnih situacijah ne znamo pravilno/pravočasno odločat, ker si želimo filmskega razpleta, ki se pa malokrat zgodi..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Nov. 2009 17:02

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Nov. 2009 17:04

Liefde napisal/-a:Gospodična *mala*

http://www.erevija.com/ogled/Dokazano:- ... IzMDk1NDE=

Nisem dvomila v obstoj in linkov, ampak še vedno trdim da raziskava na SAMO 46 osebah ni ravno zanesljiva.

A je le jok dokazovanje čustev? A se ne da nekaj čutit brez gore solz? :wink:

purple_rain - :top:

BTW: če težje pokažeš čustva, še ne pomeni, da jih nima.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Nov. 2009 17:15

horus to je zato, kr veljate moški za fizično močnejše... ampak js vem, da če bi bla na titaniku in bi rekli, da lahko grem na čoun, nebi šla, če nebi smeu it fant z mano! in v vojnah so se moški borili na bojiščih, ženske pa so delale ostala dela... meni je logično to, ker ste moški fizično močnejši! konstrukcija moškega in ženske je zelo različna...

in mala in purple_rain, sem napisala tdui druge primere... :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Nov. 2009 17:17

kinna napisal/-a:mala saj sm napisala, da je to ena stvar... pol so še stvari, kot to, da se bomo ženske ob nekem poslovilnem dogodku skoraj vedno jokale, moški se bojo potrepljali po rami.. ženske bomo ob nekem oh in sploh dogodku jokale, moški ne... nevem moje mnenje je takšno...

moški radi čustva zatrejo...se delajo kot da nič ni. ampak se mi zdi vseeno, da se njihovo čustvenost ne da primerjati z žensko, kaj šele da bi bla večja...

Sem komenirala tvoje druge primere z izjavo:

A je le jok dokazovanje čustev? A se ne da nekaj čutit brez gore solz?

BTW: če težje pokažeš čustva, še ne pomeni, da jih nima

Ne samo da to ne pomeni, da jih nima, lahko jih imajo komot več.

Ti si podajala samo primere z jokom.

Moški so že od malega vzgojeni z mislijo, da fantje ne jokajo. In ja, to še vedno vpliva na njih. Ne upajo se pokazati, kar dejansko čutijo, ker to ni možato.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 29. Nov. 2009 17:26

Js pa mislim, da je čist možno, da so moški bolj čustveni kot ženske. Že res, da se morda ne bodo jokali ob koncu nekega "cmeravega" filma oz. na poslovilni zabavi, toda če se ne jokaš, to še ne pomeni, da nimaš čustev - samo ne izraziš jih navzven, ampak jih ohraniš zase oz. za ljudi, ki so ti res blizu.

Sicer pa če grem k začetku teme. To, da si mu super punca, ne pomeni nič. Itak da si, samo očitno nisi prava zanj vseeno, da se je tako odločil. Ker je veliko lažje odslovit žensko (oz. nasploh nekoga, s katerim ne misliš več imet kaj), če rečeš, no, saj se bova še kaj slišala, itak ostaneva prijatla, je to naredil.

Sicer pa pri mojem ex, je on na vsak način hotel nek prijatelj ostat, to mu je ne vem zakaj toliko pomenilo (pa me je on pustil) in je bil nekak začuden, zakaj meni niti ni do tega. Ok, saj sva prijatelja, samo da bi se prav nekaj z velikim veseljem šla družit z njim, mi pa niti ni, sicer ne bi bil ex. :)
soncnica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnica21 » 29. Nov. 2009 17:32

No, super. Potem to pomeni, da sem mu bila totalno tečna in me noče več slišat. Najbolj sovražim to, če nekaj govori, drugo pa dela. Malo je čudno, da se z nekom slišiš vsak dan, potem pa kot strela iz jasnega, kar naenkrat nič. :( Če bi šlo postopoma, bi še razumela...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 29. Nov. 2009 17:59

Ja ni nujno, da si mu bla tečna. Pomojem si mu bila in si mu še čisto ok punca (kakor je sam rekel), samo pač je ugotovil, da to ni to ali da pač sploh ne išče zdaj zveze, kaj veš.

Brez veze se je sekirat zaradi takih stvari, če je skenslu.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 29. Nov. 2009 18:14

soncnica21 napisal/-a:No, super. Potem to pomeni, da sem mu bila totalno tečna in me noče več slišat. Najbolj sovražim to, če nekaj govori, drugo pa dela. Malo je čudno, da se z nekom slišiš vsak dan, potem pa kot strela iz jasnega, kar naenkrat nič. :( Če bi šlo postopoma, bi še razumela...

čist možno pa je, da je medtem spoznal kakšno punco, ki ga je malo bolj okupirala in se zdaj ukvarja bolj z njo.
sem bila že večkrat priča takim dogodkom, ko so fantje zrahljali vezi s kakšno prijateljico, ker so se čist slučajno srečali s kako bejbo, ki bi lahko bila pa več kot prijateljica.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 29. Nov. 2009 20:10

Morda je ugotovil, da mu tako bolj ustreza. Daj mu še malo časa in miru, morda te v kratkem pokliče, v nasprotnem primeru, pa ga pokličeš ti, pa ga malo povprašaš, kako in kaj, če že moraš. Verjetno pa za vsem tem, nek razlog mora bit.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 30. Nov. 2009 12:31

soncnica21 napisal/-a:No, super. Potem to pomeni, da sem mu bila totalno tečna in me noče več slišat. Najbolj sovražim to, če nekaj govori, drugo pa dela. Malo je čudno, da se z nekom slišiš vsak dan, potem pa kot strela iz jasnega, kar naenkrat nič. :( Če bi šlo postopoma, bi še razumela...

Verjetno je ugotovil, da se ne ujameta najbolje, vsaj z njegove strani. Mogoče je v tem času tudi spoznal kakšno punco, v katero se je total zaljubil :?: Stvar, ki sta jo imela vidva, je pa najlažje končati, da rečeš, da ostaneva prijatelja.... Izgleda najmanj boleče za obe strani.
Morda potrebuje čas za premislek, ker sploh ne ve, kaj bi rad? Mogoče bo potem zbral pogum in celo poklical? Če ne, pa vzemi ti slušalko v roko, zavrti njegovo številko in lepo povprašaj, kako je kaj, kaj počne in še ostale stvari, ki te zanimajo. Za tvojo mirno vest :!:
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 30. Nov. 2009 13:07

Popolnoma enako zgodbo sem doživela letos julija... dva mesca vse lepo in prov, vse najlepš, pol pa kot strela z jasnega to ni to... Ok, jaz sem se sprjaznla po hitrem postopku, pa tud men je reku, da ostaneva prjatla... no do kave še danes ni pršlo, edino če se srečava, se lepo pozdraviva in to je to...

Moj nasvet... čimprej se sprjazn in pojdi naprej! Boli mogoče par tednov, pol pa dojameš, da je še bolš, če nimaš stikov... vsaj dokler ne preboliš.
soncnica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnica21 » 10. Dec. 2009 17:26

No, še vedno se nisva nič slišala. Skoraj je mimo že cel mesec, vendar ga jaz nisem niti enkrat poklicala, ker mu nočem težit. Možno, da si je našel drugo punco in se sploh več ne spomni name. Ali naj ga pokličem ali naj ga pustim na miru? Nisem navajena, da nekdo čez noč z mano prekine vse stike, tudi če bi bila to oseba ženskega spola (prijateljica), ne bi mogla tako hitro pozabiti nekoga...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov