Je merilo poljub, ali kaj drugega?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 06. Okt. 2008 12:23

živjo! Enkrat sem v Cosmopolitanu prebrala, da če te fant ne poljubi na ''prvem'' zmenku, je to samo dober znak, namreč da misli resno. Zakaj bi se torej s teboj dobival samo tako če ne bi bil mislil resno?? Pač raje gre počasi, mogoče(?) je obenem tudi sramežljiv, vse ob svojem času, ne bo nikamor pobegnil. Saj do sedaj tudi ni. :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
SvojeGlavKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SvojeGlavKA » 06. Okt. 2008 12:27

Uf...zdej ko berem to sem se malo prestrašla...
jst mam neko podobno situacijo oziroma ne vem...bojim se da sem že nardila napako :?
no fant mi je ušeč, enkrat sva mutila se potem usaki dan slišala sms, msn, drugič mutiva...se še vedno slišva...meni zateži ker se prestrašim(slabe izkušnje iz preteklosti)in mu povem da si ne želim da se stvar samo tako nadaljuje...bluzenje na žurih, in skleneva da se bova pač spoznavala in potem videla kaj iz tega rata. mi je po eni strani ušeč ker gre stvar bolj počasi, po drugi pa...se še vedno slišiva, sva se dvakrat dobila, imava nekaj skupne družbe...ampak tle se stvar ustavi...tudi jaz si želim da bi mi enkrat že dau tisti poljub npr.ko se poslavljava in je v zraku tista prijetna napetost ampak se ne zgodi nič :oops: in sedaj se bojim ker sem jst pač tko kr dost odkrita oseba, se ne grem rada nekih igric, sm mu napisala, ko sva se poslovila in ni blo nič, in sem prišla domou en tak smsek...pač da sm si želela mu dat poljub...pa sva se potem še neki pogovarjala in sem mu dala vedet da ga ne želim prestrašit in tko ampak da taka pač sem...kaj ve mislite, je bila to napaka? :oops:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 06. Okt. 2008 12:46

jozica1 napisal/-a:živjo! Enkrat sem v Cosmopolitanu prebrala, da če te fant ne poljubi na ''prvem'' zmenku, je to samo dober znak, namreč da misli resno. Zakaj bi se torej s teboj dobival samo tako če ne bi bil mislil resno?? Pač raje gre počasi, mogoče(?) je obenem tudi sramežljiv, vse ob svojem času, ne bo nikamor pobegnil. Saj do sedaj tudi ni. :)

Sem vesela tvojega odgovora :knuddel:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Okt. 2008 12:55

ana27 napisal/-a:
jozica1 napisal/-a:živjo! Enkrat sem v Cosmopolitanu prebrala, da če te fant ne poljubi na ''prvem'' zmenku, je to samo dober znak, namreč da misli resno. Zakaj bi se torej s teboj dobival samo tako če ne bi bil mislil resno?? Pač raje gre počasi, mogoče(?) je obenem tudi sramežljiv, vse ob svojem času, ne bo nikamor pobegnil. Saj do sedaj tudi ni. :)

Ja, Cosmoplitan ima vedno, v vseh primerih zagotovo prav. Samo člankom verjemi in vse bo rešeno v trenutku :roll:

Ne vem kam se ti mudi. Postopoma naprej. Saj se z njim dobivaš, ker ti je z njim lepo, ne zato da boš končno dočakala poljub, ali pač?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 06. Okt. 2008 13:46

Ni nujno. Sem že bila v situaciji s fantom, ko me je na prvem zmenku poljubil in sva postala par. No, videla sva se samo takrat in nič več. Me je v 10 dneh že prevara pa sem ga pustila. Z zdajšnjih fantom pa sva se prvič (res da zelo ponesrečeno) poljubila že na prvem neuradnem zmenku. On mi je pa takrat dal vedet, da si me še želi videt in da mu moja družba odgovarja. Skupaj pa sva 8 mesecev. Mislim, da tole ne more biti ravno merilo - poljub da ali ne na prvem zmenku. Odvisno je od losebe do osebe.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 06. Okt. 2008 13:59

MsN napisal/-a:
ana27 napisal/-a:

Ja, Cosmoplitan ima vedno, v vseh primerih zagotovo prav. Samo člankom verjemi in vse bo rešeno v trenutku :roll:

Ne vem kam se ti mudi. Postopoma naprej. Saj se z njim dobivaš, ker ti je z njim lepo, ne zato da boš končno dočakala poljub, ali pač?

Mislim, da si glupa ti, ker misliš, da ona to verjame. Če bi prebrala njen prvi post je napisala, da ve, da rešitve nihče ne pozna, a da so vseeno dobrodošli vsi, ki ji boste pomagali z nasveti.
Cosmopolitan seveda nima vedno prav, a vseeno pišemo tukaj. Vsekakor pa glas večine nekaj pove.
To ti dam prav, da ni z njim zaradi poljuba, ampak mnogo, mnogo več, torej naj se prepusti usodi.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 06. Okt. 2008 14:02

small_star napisal/-a:Ni nujno. Sem že bila v situaciji s fantom, ko me je na prvem zmenku poljubil in sva postala par. No, videla sva se samo takrat in nič več. Me je v 10 dneh že prevara pa sem ga pustila.

Ti temu rečeš par :eek:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Okt. 2008 14:14

Kalanhoja, in zakaj tako napadalno? Zadihaj, saj ne gre za življenjski dilemo o poljubiti ali ne poljubiti.

In odgovori v stilu 'tudi v Cosmopolitanu je pisalo ...' so pač neumni.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 06. Okt. 2008 14:25

Potrebno se je zavedati, da je za nekatere punce Cosmopolitan biblija. To ima za posledico določene verske vojn... ups, partnerske prepire. Ker punce ne uporabljajo svoje glave, pač pa raje slepo sledijo Cosmotu. Fanatičarke.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Okt. 2008 14:25

[qu
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 06. Okt. 2008 14:34

MsN napisal/-a:Kalanhoja, in zakaj tako napadalno? Zadihaj, saj ne gre za življenjski dilemo o poljubiti ali ne poljubiti.

Oprosti nisem hotela, da izpade napadalno. Samo potem je tukaj vse neumno. Vprašanje je res kje je več resničnih življenjskih zgodb.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Okt. 2008 15:00

kalanhoja napisal/-a:
MsN napisal/-a:Kalanhoja, in zakaj tako napadalno? Zadihaj, saj ne gre za življenjski dilemo o poljubiti ali ne poljubiti.

Samo potem je tukaj vse neumno.

Skoraj da res :? :)
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 06. Okt. 2008 15:09

Ampak, če smo resni vseeno lahko komu pomagamo s kakšnim nasvetom. Konec OT.

Ana27 jaz mislim, da je vse vredu. Pač si presenečena, ker se tokrat odvija drugače. A ne pozabi ponavadi se je odvijalo narobe. Tokrat upaj, da se prav.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 06. Okt. 2008 16:03

Saj vem, da si moram sama pomagat. Zato bom morala sama delat na tem, da se bo zadeva pomikala dalje. Sploh ne vem kaj jamram, ker navsezadnje je vse vredu.
addie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a addie » 06. Okt. 2008 16:24

Mogoče se hoče pa tut on prepričati, da ti čutiš kaj več kot le prijateljstvo in zato odlaša s poljubom ker se boji zavrnitve. Res si lahko vesela, da ni eden tistih 30-letnikov (no sej niso važna leta), ki bi te že na prvem zmenku poseksal, če bi mu dala.
Letos sem hodila z dvema, oba stara več kot 30, z obema sem se lubčkala že na prvem zmenku in z nobenim ni vodilo v resno zvezo.
Vidva se kar spoznavajta, uživaj na zmenkih z njim, če on do tebe čuti enako, ne bo mogel dolgo skrivati, verjemi.
Jaz bi tut takega rada spoznala, ki ne navali nate že takoj, potem se pa ohladi po enem mesecu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov