Je merilo poljub, ali kaj drugega?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Okt. 2008 18:19

la..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Okt. 2008 18:36

Meni se zdi pa skrajno neverjetno, da bi bil nekdo na drugem zmenku že v nulo zaljubljen. Temu bi prej rekla simpatija ali zatreskanost, zaljubljenost je za moje pojme naslednja stopnja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Okt. 2008 18:46

a)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 05. Okt. 2008 18:58

Jaz tudi mislim, da ni nujno, da more on narediti prvi korak. In koneckoncev je star 30 let in bo ja razumel, da ga nočeš le kot prijatelja ;)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 05. Okt. 2008 20:17

^^ njegova leta dosti povejo.
Ponavadi so najstniki (15, 16 let) taki, k bi se na prvem zmenku že dol dajali in lupčkali.
On je pa odrasu in ve kko se tem zadevam streže :D Bo že pokazau :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Okt. 2008 20:47

~NIA~ napisal/-a:tle gre za 6. zmenek baje. In kokr sledim zmenki niso dan za dnem ampak v razmaku ker je on službeno odsotn (če nism zamešala)

Imaš prav.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Okt. 2008 20:49

[She.] napisal/-a:^^ njegova leta dosti povejo.
Ponavadi so najstniki (15, 16 let) taki, k bi se na prvem zmenku že dol dajali in lupčkali.
On je pa odrasu in ve kko se tem zadevam streže :D Bo že pokazau :)

Upam, da imaš prav. Res naj bi bilo tako. Čeprav sem jaz tudi pri 30letnikih naletela,da bi se že prvič dol dajali,če bi jim to dopustila. Nekateri so skrajno neresni. Mogoče je tale tip toliko bolj resen in se ne gre tega. Res upam, da je tako.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 05. Okt. 2008 21:03

Mislim, da je vse v najlepšem redu. Zame se fant veliko bolj resno izkaže, če poljubi dekle na desetem zmenku kot pa na prvem. Če je po prvem zmenku izrazil željo, da upa, da se še kdaj vidita, potem to sigurno nekaj pomeni. Če meni nekdo ne bi bil všeč, mu tega ne bi rekla. Zato srečno naprej :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Okt. 2008 21:23

~NIA~ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Meni se zdi pa skrajno neverjetno, da bi bil nekdo na drugem zmenku že v nulo zaljubljen. Temu bi prej rekla simpatija ali zatreskanost, zaljubljenost je za moje pojme naslednja stopnja.

tle gre za 6. zmenek baje. In kokr sledim zmenki niso dan za dnem ampak v razmaku ker je on službeno odsotn (če nism zamešala)

Letelo je na post od prinzessin.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 05. Okt. 2008 21:26

pomoje ti kr dobr kaže. Glede na to, da ti je poslal sporočilo da si mu všeč, že more bit kej na tem. Zgleda da si je vse bol na izi vzel-verjetno je bolj premišljen in noče kr skočit v vezo brez da bi bil prepričan da bi rad bil s tabo.
druga možnost bi bla da je mogoče ugotovil da mu kot kolegica bolj ustrezaš.
kaj je res ve pa samo on.
Na koncu zmenka se mu zahvali za lep večer/dan in ga poljubi na lica-tko ne boš izpadla vsiljivo, vidla boš pa saj njegov odziv. Mogoče bo pa skapiru da bi bil že počasi cajt za en real kiss :wink: ;D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 05. Okt. 2008 21:27

pomoje ti kr dobr kaže. Glede na to, da ti je poslal sporočilo da si mu všeč, že more bit kej na tem. Zgleda da si je vse bol na izi vzel-verjetno je bolj premišljen in noče kr skočit v vezo brez da bi bil prepričan da bi rad bil s tabo.
druga možnost bi bla da je mogoče ugotovil da mu kot kolegica bolj ustrezaš.
kaj je res ve pa samo on.
Na koncu zmenka se mu zahvali za lep večer/dan in ga poljubi na lica-tko ne boš izpadla vsiljivo, vidla boš pa saj njegov odziv. Mogoče bo pa skapiru da bi bil že počasi cajt za en real kiss :wink: ;D
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 05. Okt. 2008 21:50

jaz bi bila vesela, ce bi srecala nekoga, ki bi se do mene obnasal tako... torej, da se ze na zacetku ne vrti vse okoli seksa, meckanja, dotikanja, lizanja ipd... se vedno, ko sem nekoga spoznala, sicer zveza ni trajala dolgo ali pa je bila na koncu samo avantura, sem imela obcutek odnosno mi je fant to eksplicitno pokazal ali rekel, da gre samo za seks... v tvojem primeru, ti je celo napisal, da si mu vsec, torej verjetno misli resno s teboj in ga je strah, kako ti gledas na "izkazovanje ljubezni", mogoce misli, da bi se tebi zdel poljub prevec ipd... mislim, da bi mu morala nekako nakazati, da si zelis tega in mislis, da je "ze cas za to"... ali pa ga enostavno poljubis...
no, sedaj pa se moj primer... recimo, da je podoben, ceprav jaz nisem zaljubljena v njega, mi je pa vsec :)... torej, spoznala sva se cisto slucajno in se dobila na nekaj pijacah... vem, da sem mu tudi jaz vsec, vsake toliko mi napise sms ali mail: kako sem, kaj pocnem, ce se kdaj spomnim na njega, pravi, da bi me rad spet videl, etc... in sva se komaj dotaknila z rokami (pa se to v hecu, ko mi je vzel skatlico cigaret in mi je kao ni hotel vrniti...) in nic drugega... se pa spogledujeva, sanjam ga v raznoraznih pozah (khm... :oops: ), ampak ni storil prvega koraka, da bi mi dal vsaj "prijateljski" poljub na licka, da bi me kdaj cisto tako prijel za roko, ne, nic... in mi je cudno... jaz pa sama tudi ne vem, ce bi ali ne bi, ceprav verjamem, da bi mu olajsala, ker verjetno tudi sam ne ve, cesa si jaz zelim oz. da bi ze enkrat ta poljub... :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Okt. 2008 22:03

Vse v eni zdravi meri. Če se predolgo odlaša s tem naslednjim korakom, rata vsa stvar mukotrpna. In zna se zgodit, da je na koncu prepozno, govorim iz lastnih izkušenj.
Zato pa navijam za to, da ana27 zbere ves pogum in ga kušne. Ni ga treba naskočit tam nekje na ulici, zaradi majhnega poljuba na lička pa tudi ne bo obveljala za lahkoživko.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 06. Okt. 2008 7:21

Nekaj bo treba naredit, se strinjam. Prej pa zbrati pogum za to akcijo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 06. Okt. 2008 12:10

Mislim, da si končno spoznala enega resnega moškega, vendar se tega ne zavedaš. Najbrž ti je všeč ravno zaradi tega, ker je drugačen od ostalih. In če te ima rad si najbrž želi isto kot ti, ampak ne bo takoj tiščal z glavo skozi zid in tvegal, da te izgubi. Vsaj upam, da je dovolj resen in star, da ve kaj hoče, in da se zaveda, da je čas, da si poišče resno zvezo in se ne igra. Počakaj še malo in ne bodi nestrpna. Vse se bo samo uredilo. Nekateri pač rabijo več časa, ampak ponavadi se izkaže, da so tisti bolj resni. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov