Je merilo poljub, ali kaj drugega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
rozca82 napisal/-a:hmmm, kako pa veš da je samski??? Če ti nekdo reče, da je samski, še ni nujno, da je res. ŽAl.
Tega potem nikoli ne bi mogla vedeti za nobenega. Rekel je, da je. In predvidevam, da je. In predvidevam, da če ne bi bil, se ne bi z mano nahajal v domačem kraju, oz. bil vsak večer doma, ko ni z mano.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Hm. Vrjetno hoče it počasi in na tem ni nič slabega. Če mu ne bi bila všeč, se niti nebi dobival s tabo.
Pa naslednjič ko se dobita ustvari malo napetosti- glej ga v oči, morda ti bo on pritisnil en poljubček
Pa naslednjič ko se dobita ustvari malo napetosti- glej ga v oči, morda ti bo on pritisnil en poljubček
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Da je poljub merilo? Po moji izkušnji sodeč, ni nujno. Z enim tipom sem šla 4x ven, preden je sploh prišlo do poljuba. Mi je blo kar nenavadno, da ni sploh nič silu v mene, še za roke se nisva držala, pa nič. Tko da se mi je kar nekam čudno zdelo...sem navajena na več bližine, pa to. Ampak se mu je pa videlo-tam, na enem 2. zmenku-da je do ušes zaljubljen, skos me je tko zamaknjeno gledal, itd. Tako da, po mojem poljub res ni taglavno merilo. Se pa počas pričakuje, jasno.
Mogoče je pa bolj sramežljiv...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
prinzessin napisal/-a:Da je poljub merilo? Po moji izkušnji sodeč, ni nujno. Z enim tipom sem šla 4x ven, preden je sploh prišlo do poljuba. Mi je blo kar nenavadno, da ni sploh nič silu v mene, še za roke se nisva držala, pa nič. Tko da se mi je kar nekam čudno zdelo...sem navajena na več bližine, pa to. Ampak se mu je pa videlo-tam, na enem 2. zmenku-da je do ušes zaljubljen, skos me je tko zamaknjeno gledal, itd. Tako da, po mojem poljub res ni taglavno merilo. Se pa počas pričakuje, jasno.
Isto je pri meni. Že 6x ven (pijačke, kino,..) pa nič. Nobenega dotika, poljuba, držanja za roko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov