Je merilo poljub, ali kaj drugega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
kalanhoja napisal/-a:small_star napisal/-a:Ni nujno. Sem že bila v situaciji s fantom, ko me je na prvem zmenku poljubil in sva postala par. No, videla sva se samo takrat in nič več. Me je v 10 dneh že prevara pa sem ga pustila.
Ti temu rečeš par
Sam me je vprašal kmalu po poljubu, če bi hodla z njim. Po prevari je trajalo še 14 dni, da sem sama ugotovila do česa je prišlo. Če bi vedela, da sva se takrat videla prvič in zadnjič, definitivno se ne bi spustila v zvezo z njim. "Hodla" sva nekje 1 teden, ko bi se lahko dobila (pa on "ni imel prevoza" - v resnici se mu ni dalo prit). Potem pa sem šla jaz za 14 dni v kolonijo in med tem časom me je prevaral. Itak mu je bil v najini "vezi" cilj, da me položi in konec. Na srečo mu ni uspelo. Toliko za obrazložitev... Konec debate o tem .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
mal čudn tipo. pomoje sploh neve kaj hoče pa pol neki muti brezveze. Nevem ča ma kak smisu neki preveč upat pa se sekirat. Pomoje bi blo fajn če bi se dobila, boš vidla če mogoče kej nakazuje, če bo pa vse bol dvoumno, mu pa dej na koncu, ko se bosta poslavljala lupčka na lica, da vidiš odziv. Tko ne boš izpadla vsiljivo ker bo kao sm friendly kiss, lahko se bo pa pametnjakovič spomnu, da bi blo fajn tut kšn pravi kiss sprobat...
good luck!
good luck!
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Vidim, da si nekam nestrpna. Ampak daj času čas. Ne veš kakšne izkušnje ima fant s preteklimi puncami. Te lahko pustije posledice. Po drugi strani pa lahko razmišlja enako kot ti in je nestrpen.
Dobivaj se z njim in mu omogoči, da te spoznava. Če te bo začel osvajati, se mu pusti osvojiti, saj to želiš, mar ne?
Dobivaj se z njim in mu omogoči, da te spoznava. Če te bo začel osvajati, se mu pusti osvojiti, saj to želiš, mar ne?
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Poznam občutek, ko bi lahko dobil 99% fantov in se jih otepaš. Potem pa se najde tisti 1%, ko ne veš, če ti ga bo uspelo osvojiti. Tako nekako. In ti je hudo in si misliš zakaj pa ta ne,...
Ampak jaz mislim, da ja pri vama vse vredu. Fant praviš, da je precej odsoten zaradi službe, posledično temu najbrž tudi utrujen. Že zaradi tega in nasplošno tudi drugač, ne more kar naenkrat življenja spremeniti in ti biti na razpolago 24 ur na dan. In ker predvidevam, da je resen bo v vezo vlagal korak za korakom, previdno, da se ne opeče. Pomagaj mu in razumi ga. Saj te ima rad. Srečno
Ampak jaz mislim, da ja pri vama vse vredu. Fant praviš, da je precej odsoten zaradi službe, posledično temu najbrž tudi utrujen. Že zaradi tega in nasplošno tudi drugač, ne more kar naenkrat življenja spremeniti in ti biti na razpolago 24 ur na dan. In ker predvidevam, da je resen bo v vezo vlagal korak za korakom, previdno, da se ne opeče. Pomagaj mu in razumi ga. Saj te ima rad. Srečno
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Pomoje, da se malo preveč obremenjuješ z vsem tem. Pusti času čas.
Obstajata samo dve možnosti, da gre tip s punco ven, prva, da si mu všeč in druga, da bi te rad položil. Glede nato, da ti ne teži, in da ne seksata, je pri tebi očitno prva možnost. Res ne vem zakaj bi se drugače dobival s tabo in tratil čas in to pri teh letih. Bodi srečna, da si ga spoznala in imej ga rada pa bo imel tudi on tebe.
Obstajata samo dve možnosti, da gre tip s punco ven, prva, da si mu všeč in druga, da bi te rad položil. Glede nato, da ti ne teži, in da ne seksata, je pri tebi očitno prva možnost. Res ne vem zakaj bi se drugače dobival s tabo in tratil čas in to pri teh letih. Bodi srečna, da si ga spoznala in imej ga rada pa bo imel tudi on tebe.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
cvetkaaa napisal/-a:Pomoje, da se malo preveč obremenjuješ z vsem tem. Pusti času čas.
Kaj pa če gre ven s tabo, čeprav te je že položu?
Najbrž si ne bi kr en tip vzeu čs ob 23.oo zvečer za kr eno punco če mu ne bi bla vsaj malo všeč, je tako ?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
**majcy** napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Pomoje, da se malo preveč obremenjuješ z vsem tem. Pusti času čas.
Kaj pa če gre ven s tabo, čeprav te je že položu?
Najbrž si ne bi kr en tip vzeu čs ob 23.oo zvečer za kr eno punco če mu ne bi bla vsaj malo všeč, je tako ?
Potem je že v preteklosti šel z njo ven, da jo je položil, in da jo bo še kdaj. Sigurno mu je všeč, če hodi z njo ven. Ne vem sicer kaj je cvetkaaa mislila, a mislim, da je enim možno sexati tudi z nekom, ki jim ni všeč. Običajno pa greš ven z nekom, ki ti je všeč, a še zmeraj ne veš kakšne načrte ima s tabo, resne ali neresne. Malo sem zakomplicirala, a upam, da razumete moje mnenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]