Jaz pogrešam ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 18. Okt. 2008 19:39

Jaz pa včasih pogrešam nekaj drugega, včasih pa spet kaj tretjega.

Večinoma pa pogrešam crkljanje, nor seks, martinčkanje na soncu, potovanja, brezskrbne dni, ko še nisva imela službe, poljubčke kar tako, jutranje kavice v kavarni čez cesto, večerne sprehode po mestu ...

Sem pa vesela, da sem po 7 letih skupne zveze še vedno čist nora nanj :love:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 18. Okt. 2008 20:39

Ta trenutek... In še nekaj tednov trenutkov - pogrešam in bom pogrešala njega, vključno z vsemi bolj grenkimi traparijami, ki naju obsedejo (na srečo bolj občasno), ko sva skupaj in za katere bi si takrat mislila, da jih ne bi mogla nikoli pogrešat (ah ja... Sem spadajo tisti banalni prepiri). Pogrešam vse od njegovega vonja, dotika, poljuba, do njegovega "samoudarca" v nos, zaradi katerega se mu ulije ven kri in je posledično vse popacano z rdečo (vem, bljak).

V splošnem pa v zvezi pogrešam malo več skupnih aktivnosti. Se mi zdi, da imava premalo skupnih interesov, pogrešam malo več poguma z moje strani pri določenih odločitvah in malo manj nepotrpežljivosti z njegove strani. Pogrešam to, da bi v meni večkrat prebral kaj si želim - sam od sebe. Rada bi manj opozarjala na svoje želje in se več prepuščala toku, ampak me skrbi, da bi potem kar zamrknila oba skupaj. Pogrešam eno večjo mero romantičnosti, drugič pa pogrešam nekaj bolj strastnega. Včasih se preveč zapičim v eno določeno zgodbo, ki sem jo nekje prebrala ali ustvarila v lastni glavi in hrepenim po točno istih občutjih, kot so zapisana tam... Pa jih tudi dobim, ampak raje bi jih večkrat in brez scenarija v mojih mislih... Spontanost! To je to...

In danes je sobota zvečer in sama sem doma in spet majčkeno preveč razmišljam :) .
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 18. Okt. 2008 21:53

V svoji zvezi pogrešam tiste dolge telefonske pogovore in sms-e, ki jih v moji zvezi zaradi različnih razlogov primankuje.. Pogrešam ležanje na postelji, ležanje, ko veš da je ljubljena oseba ob tebi in ko začutiš njegovo toploto ob sebi...Pogrešam objeme, tiste velike, dolge objeme...Pogrešam tudi tiste nežnosti, lepe besede, večerne sprehode, šale.... :?
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 18. Okt. 2008 21:59

hm...mogoče bi pasal kak tedn počitnic...da si oba odpočijema od vsega...sicer se vidima vsak dan, ampak je drugače, če maš čas samo zase, odplavaš z mislimi za nekaj dni, kot pa prenatrpan vsakdanjik...sicer je pa moj gospodič hudo pozorno bitje...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 18. Okt. 2008 22:01

-trenutno eno dobro masazo ter teden dni dopusta in uzivanja z mojim lubijem
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 18. Okt. 2008 22:03

Pogrešam njega, ker ga zelo malokrat vidim, ker je kar naprej v službi.
Torej pogrešam najine skupne trenutke.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 19. Okt. 2008 15:04

Pogrešam spontanost...v bistvu pa ne pogrešam ničesar, ker mi ničesar ne manjka...nekateri pogrešajo hrano mi sedimo za računalnikom večina nas nekaj gricka in pišemo po svetovnem spletu kako kaj pogrešamo in se smilimo same sebi...hate it...
Punce brez zamere včasih se rada oblačim v črn oblak turobnih misli ki mejijo na norost.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Okt. 2008 15:21

Največkrat pogrešam njega, ker se pač bolj malo vidima. Posledično potem tud pogrešam carkljanje in seks. Zato treba nadoknadit vse, ko se vidima. Včasih pogrešam pogovor z njim pa mogoče bi se našle še kake malenkosti.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Okt. 2008 19:17

... najin odnos Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 19. Okt. 2008 19:17

...mojo lubico... :(
Uporabniški avatar
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamb » 19. Okt. 2008 21:05

Pontifex Maximus napisal/-a:...mojo lubico... :(

A Evo :lach: ?

Beeed, v kakih odnosih ste ene ...

Jaz pogrešam roštiljado, kjer on peče, jaz pa jem.
Pa dan, ko bo ponovno prijel v roke omelo in počistil stanovanje. Ker, če ga ne bo, bomo pač živeli v svinjaku.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 20. Okt. 2008 13:26

Pogrešam najine skupne trenutke.Da bi bila več skupaj,da bi imela več prostega časa.Saj se trudiva maximalno,ampak res sva oba polno zasedena.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Okt. 2008 14:10

Pogrešam nenapovedane obiske. Spomnim se, ko sva v začetku zveze edn drugega presenetla z obiski, si tako polepšala cel dan ali celo teden :( ...
To se zdej dogaja samo ob rojstnih dnevih... Torej 2x na leto (moj in njegov!)!!!

Pogrešam majhna darilca, kot so risbice, kartice za mobi, rožice, kinder jajčki, bonbončki, listki z ustnicami, zajtrki v postelji, najine pesmice...Oh, nostalgija...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 23. Okt. 2008 21:30

predvsem pogrešam čas, namreč sedaj je fax, pa služba, pa nekako to zasede cel teden, med vikendi je pa tud skoz kaj za delat. rada bi da bi en vikend skupaj totalno zbluzila=delala ne bi nič.
kaj naj rečem, pogrešam veliko stvari, še več jih pa imam, tako da nekako kar gre
predvsem pogrešam več pozornosti z njegove strani, zarad tega sm tud sama postala precej ravnodušna
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 23. Okt. 2008 22:37

MsN napisal/-a:- več samote, kjer sva res in zgolj samo midva, ne še trije ljudje za sosednjimi vrati ipd.

točno tole.
pa še to, da se malo bolj uskladiva, kdaj sva v bolj crkljaškem razpoloženju in kdaj v bolj "samostojnem" :)
...just breathe...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov