Jaz bi začela resno, on očitno ne..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
no, tko, d mal poročam, kaj se je zdj zgodil z mojim "sanjskim moškim". ugotovla sm, d ma več f** kolegic, d je tip skrajno zdolgočasen in nezanimiv... včasih me je še poklico, pa se nism več dala pretentat...nazadnje sm se mu zlagala, d mam tipa, tko d me še pokliče ne več..hvala bogu... si ga vsaj več tko noro ne želim, k sm ugotovila, d sm si želela zlo napačno osebo... mislim, kdo želi bit z lažnivcem in prevarantom?! js že ne..

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, fajn, da si spoznala zmoto. Ponavadi je najlažje nekoga pozabit, če se spomniš vseh njegovih slabih lastnosti itd. 

-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Najprej en lep pozdravček z moje strani
Hm..še sama nevem kje naj začnem...pa mislim da bo najbolš da kar na začetku
Torej že nekaj časa mi je zelo simpatičen en fant..bolj ko ga spoznavam bolj mi je pri srcu..problem pa je naslednji.
Ker človeka nevem kako super dobro osebno ne poznam, sem se kot prvo pozanimala ali ima punco..seveda je nima
...vendar pa so mi zanesljivi viri blizu njega povedali, da se zelo zanima za neko svojo sošolko, vendar pa ona noče imeti z njim nič resnega....in ok sem se sprijaznila z tem in se odločila, da v tem primeru pa res ne bom rinila z glavo skozi zid...vendar zadnji dnevi pa so v meni zbudili ogromno dvomov in res več ne vem kaj naj si mislim
Kot prvo z to njegovo "domnevno simpatijo" ga res skoraj nikoli ne vidim..tudi ne vidim da bi ji naj nevem kakšno naklonjenost izkazoval..ok res je da sta na maturantskem skupaj plesala vendar ni bilo videti, da bi se lahko kaj razvilo med njima...kar pa mi je dalo marsikaj misliti pa je bilo to, da je fant pristopil do mene in me prosil za ples (čeprav je njegova plesalka zraven sedela)..pa vendar tudi temu nisem pripisovala nevm kakšnega pomena..saj je kot na vsakem maturantskem bilo prisotnega veliko alkohola..in seveda velika večina ljudi se naslednji dan niti ne spomni kaj se je dogajalo
..Pred nekaj dnevi je spet naneslo, da smo šli na nek izlet in kot po "naključju" se on znajde na busu čisto za mano...ko smo se že vsi pošteno razživeli in razgovorili..sva se zapletla v lep pogovor tudi midva (ki ga je,da se razumemo začel on)..res je da je pogovor tekel okrog bedaste prazne steklenice vendar sva se smejala kot, dva norca
(čeprav vzroka še sama nevem)..vendar spet je bilo prisotnega nekaj alkohola(z njegove strani)
Teden po tej noči oz. po tem izletu pa je bil zelo pester...nasmihanje, pogledi vsega tega je bilo ogromno več kot ogromno vendar nič konkretnega
...do danes...ko sem se pogovarjala z neko družbo in je on pristopil zraven in se vključil v pogovor...čez čas me je tako lepo pogledal in mi poklonil takooo lep nasmešek da ijoooj
(vzrok je bil nek dogodek..vendar to je spet druga zgodba)
Torej napisala sem že cel roman..pa še vedno nič konkretnega..torej hotela sem vam res kar se da na kratko predstaviti vso situacijo,(če bi hotela res vse podrobnosti napisati bi verjetno nastala res cela knjiga iz tega
) Zanima me naslednje..ali se splača "delati" kaj na tem..ali naj na vse skupaj pozabim. Glede na to da sem govorila z njegovo sošolko in mi je ta osorno odg. da roke stran od njega , da je on že oddan
vendar pa nič ne kaže na to, da bi naj bil "oddan"..in po vsem tem kar sem doživela sem res totalno zmedena in nimam pojma pri čem sem..človek naredi nekaj konkretnega le ko je pijan
v "normalnem stanju" pa nič..na te poglede sama ne dam nič kaj dosti(z tem sem imela že veliko izkušenj, na žalost slabih), tak da na podlagi nekih pogledov si ne upam nič sanjariti....sicer sploh nimam pojma kako bi se mu naj približala..kot sem opazila na njegove sošolce ne morem računati
..sicer številko in pa msn lahko dobim brez problema..vendar pa..ni mi cilj da izpadem kot 13-letnica ven
..vseeno bi se mu rada približala na nek bolj človeški način..vendar nimam pojma kako?!?!?
pa prosim ne mi rečt..da naj pristopim do njega ga pozdravim..itn.itn..tolko poguma res nevem kje naj zberem
razen če se napijem kot on
...Ok čist res..ljudje kaj na storim?!? Oz. ali naj sploh kaj storim?

Hm..še sama nevem kje naj začnem...pa mislim da bo najbolš da kar na začetku

Torej že nekaj časa mi je zelo simpatičen en fant..bolj ko ga spoznavam bolj mi je pri srcu..problem pa je naslednji.
Ker človeka nevem kako super dobro osebno ne poznam, sem se kot prvo pozanimala ali ima punco..seveda je nima

Teden po tej noči oz. po tem izletu pa je bil zelo pester...nasmihanje, pogledi vsega tega je bilo ogromno več kot ogromno vendar nič konkretnega

Torej napisala sem že cel roman..pa še vedno nič konkretnega..torej hotela sem vam res kar se da na kratko predstaviti vso situacijo,(če bi hotela res vse podrobnosti napisati bi verjetno nastala res cela knjiga iz tega

pa prosim ne mi rečt..da naj pristopim do njega ga pozdravim..itn.itn..tolko poguma res nevem kje naj zberem

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
*Lilli* napisal/-a:Glede na to da sem govorila z njegovo sošolko in mi je ta osorno odg. da roke stran od njega , da je on že oddanvendar pa nič ne kaže na to, da bi naj bil "oddan"
Mogoče je pa le zaljubljena vanj

Torej - prek številke ga ne bi kontaktirala, prek msnja prav tako ne, pristopila do njega kar tako ne bi - razen pod vplivom alkohola... Malo se poskusi pozanimati kam hodi ob večerih za vikende, katere lokale obiskuje - in takrat naveži stik z njim. Itak, poznata se, tako da v lokalu brez problema lahko pristopiš do njega, ga pozdraviš in vprašaš kako je... In mislim, da bi pogovor lahko stekel na tak način. Pa priporočam, da takrat ne zliješ preveč alkohola vase, da ne boš dosegla obratnega učinka kot si želiš

Je pa res, kar si že sama ugotovila, da se na tiste nasmeške in poglede za zanašat ni. Sploh če si zaljubljena, to posledično lahko interpretiraš čisto po svoje

-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
..da bi bila ona zaljubljena vanj
omg..na to sploh nisem pomislila. Sicer možno je..samo nevem no..dvomim
Ja...iluzija..tudi sama sem razmišljala o tem, da bi se "slučajno" srečala v lokalu..vendar pa..nevem no..odvisno kak bi on to zdaj spet razumel..ah nevem
Razmišljala sem tudi o drugi možnosti in sicer..moja prijatlca(ne glih super prijatlca..vendar se dober razumeve) ma fanta in ta fant je tudi njegov sošolc in prijatelj..tak da mogoče če bi mu on kaj namignil..da naj malo bo pozoren okol sebe ali nevem no...
Čisto sem zmedena...in pojma nimam kaj naj storim! Ko bi le vedela kaj se mu plete po glavi

Ja...iluzija..tudi sama sem razmišljala o tem, da bi se "slučajno" srečala v lokalu..vendar pa..nevem no..odvisno kak bi on to zdaj spet razumel..ah nevem

Razmišljala sem tudi o drugi možnosti in sicer..moja prijatlca(ne glih super prijatlca..vendar se dober razumeve) ma fanta in ta fant je tudi njegov sošolc in prijatelj..tak da mogoče če bi mu on kaj namignil..da naj malo bo pozoren okol sebe ali nevem no...

Čisto sem zmedena...in pojma nimam kaj naj storim! Ko bi le vedela kaj se mu plete po glavi

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
*Lilli* napisal/-a:tudi sama sem razmišljala o tem, da bi se "slučajno" srečala v lokalu..vendar pa..nevem no..odvisno kak bi on to zdaj spet razumel..
Ma mislim, da ne bo nič napačno razumel, če čisto mimogrede prijadraš mimo njega

-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
torej razplet moje zgodbe iz začetka te teme je tak, da se je tip vrnil k svoji bivši... sm misla, d bom to zlahka prebolela in šla naprej..a temu žal ni tako..sem že mislila, d bo zadeva šla gladko skozi..
problem je v tem, d mi je nekaj dni nazaj pisal... to da me je imel samo za sex že vem... in je pač predlagal da se spet dobiva (sexava) -on je v zvezi!!! js seveda tega nisem storila.. ampak človek mi zdaj spet ne gre iz glave...še bolj je zanimiv, ker ima zdaj nazaj punco (čeprav je očitno, d je velik kreten).. ponoči ga celo sanjam..njega in njegovo bejbo...in se zjutraj zbujam zmatrana in žalostna.. to se zdj ponavlja že kar nekaj dni... Kako ga naj odstranim iz glave pupe moje drage????? meni se bo zmešalo... sploh mi pa ne odpiše več..(speeeeet) dans ma glih roj. dan..in sm mu poslala pač vse naj naj..in še hvala ni odpisu...
ne vem, zakaj se sekiram za take ljudi...zakaj mi je tok prvlačen???
problem je v tem, d mi je nekaj dni nazaj pisal... to da me je imel samo za sex že vem... in je pač predlagal da se spet dobiva (sexava) -on je v zvezi!!! js seveda tega nisem storila.. ampak človek mi zdaj spet ne gre iz glave...še bolj je zanimiv, ker ima zdaj nazaj punco (čeprav je očitno, d je velik kreten).. ponoči ga celo sanjam..njega in njegovo bejbo...in se zjutraj zbujam zmatrana in žalostna.. to se zdj ponavlja že kar nekaj dni... Kako ga naj odstranim iz glave pupe moje drage????? meni se bo zmešalo... sploh mi pa ne odpiše več..(speeeeet) dans ma glih roj. dan..in sm mu poslala pač vse naj naj..in še hvala ni odpisu...

ne vem, zakaj se sekiram za take ljudi...zakaj mi je tok prvlačen???
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
zdi se mi da fant ni čist za resno zvezo
Always look on the bright side of your life.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Prepovedan sadež je najslajši
Zamoti se z nečim...s kakšno kolegico malo nekam v naravo...pa take stvari.
Da bi si pa kakšnega drugega dečkota našla v tej situaciji pa ti ne priporočam...čeprav to deklate rada naredijo...spucaj v sebi situacijo pa pojdi naprej...saj boš kakega spoznala ki bo v redu in ne bo zaseden in bosta skupaj uživala v radostih življenja

Zamoti se z nečim...s kakšno kolegico malo nekam v naravo...pa take stvari.
Da bi si pa kakšnega drugega dečkota našla v tej situaciji pa ti ne priporočam...čeprav to deklate rada naredijo...spucaj v sebi situacijo pa pojdi naprej...saj boš kakega spoznala ki bo v redu in ne bo zaseden in bosta skupaj uživala v radostih življenja

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
nokia_b napisal/-a:no, zdj je odpisu: hvala za lepe želje
js pa njemu: nč hvala, hočm lupčka!
hočm ga spelat uni bejbi vase zagledani, pol pa odvreč, ker druzga ni vreden![]()
![]()
Pa se ti zdi to znak zrelosti ali te vodi ego, da ga ponižaš in zafrkeš, ker imaš občutek da je on tebi isto storil?

Kajti ljubezni ni opaziti iz tvojega pisanja, da bi te ona vodila

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
nokia_b napisal/-a:no, zdj je odpisu: hvala za lepe želje
js pa njemu: nč hvala, hočm lupčka!
hočm ga spelat uni bejbi vase zagledani, pol pa odvreč, ker druzga ni vreden![]()
![]()
js te čist razumem, sm bla v podobni situaciji. in priznam, da sm hotla to isto naredit sam zato, kr je on mene na tak grd način odvrgu. pol se mi je pa ponudla šansa pa sm ga lepo zavrnala, mu povedla, da dokler ma punco, pri meni ni šans več. pa sm mu tud priznala, ka sm hotla naredit pa povedla, da tud če je njegova punca taka sama v sebe zagledana avša, ji ne privoščim tega, kar sm js doživela.
tak, da js ti priporočam, da ga pustiš pri miru. mogoče ti bo pa še kdaj žal, če bi ga tak grdo zavrgla, pa tud če česa drugega ni vredn.
So give me your forever.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
ne razumem bejb, ki govorijo da jim ni samo do sexa, da ne bodo fu*k frendice, ampak v končni fazi vseeno sexajo s tipom, za katerega vejo, da ima samo take namene
res mi ni jasno to...pomoje če hoče punca povedat da hoče zvezo in ne samo sexa, naj to tipu jasno pove, ne pa da najprej sexa, pol se pa pritožuje

Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]